Keyholder

poruka: 2
|
čitano: 2.714
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Keyholder

Pozz...kolegi se zarazilo racunalo navedenim virusom i kriptirao je dokumente itd...uglavnom da li netko zna nacin za recovery fileova? Na XP win je njegov hdd...ja sam pokusao kod sebe na win 8.1 preko programa s hirrens boota i jos neke koje sam nasao na webu...medjutim jos nisam uspio vratit podatke...da li mozda trebam njegov hdd pod win xp?!

Windows system recovery ne radi...barem on kaze..mozda bih ja trebao se sam uvjerit? Probat cu danas iako on nije noob pa mu vjerujem

Sugestije dobrodosle...

hvala unaprijed...

16 godina
Re: Keyholder
Juka.sb kaže...

Pozz...kolegi se zarazilo racunalo navedenim virusom i kriptirao je dokumente itd...uglavnom da li netko zna nacin za recovery fileova? Na XP win je njegov hdd...ja sam pokusao kod sebe na win 8.1 preko programa s hirrens boota i jos neke koje sam nasao na webu...medjutim jos nisam uspio vratit podatke...da li mozda trebam njegov hdd pod win xp?!

Windows system recovery ne radi...barem on kaze..mozda bih ja trebao se sam uvjerit? Probat cu danas iako on nije noob pa mu vjerujem

Sugestije dobrodosle...

hvala unaprijed...

ako nema backup ne postoji način za povrat dokumenata. možete još probati ako niste do sada s How Do I Use Shadow Copy?

ponekad se zna dogodit da virus iz nekog razloga ne uspije pobrisati shadow copy. sve u svemu, šanse za povrat podataka su jako male.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice