dal je od MUP-a ili od 24 sata(tiskovina) neznam ali.. taj Spyguard il kako se već zove košta 29,99$,skenira i ne briše dok ne platiš. Zadnji put kad sam ga "probao" našao mi je zilijun spywera (što je vjerojatno točno) pa sad ti gledaj koji ti treba a koji ne. da ne govorim o mukama oko deinstalacije, za običnog korisnika taj program je spyware a ne da štiti računalo. uostalom čitajte sami- koja blamaža
Blamaža MUP(?)
- poruka: 4
- |
- čitano: 4.895
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ransomware
dal je od MUP-a ili od 24 sata(tiskovina) neznam ali.. taj Spyguard il kako se već zove košta 29,99$,skenira i ne briše dok ne platiš. Zadnji put kad sam ga "probao" našao mi je zilijun spywera (što je vjerojatno točno) pa sad ti gledaj koji ti treba a koji ne. da ne govorim o mukama oko deinstalacije, za običnog korisnika taj program je spyware a ne da štiti računalo. uostalom čitajte sami- koja blamaža
Tocno, radi se o SpyHunter programu koji je totalno ne upotrebljiv, a da ne govorim o uklanjanju to Policijskog Ransom malwera.
Tocno, radi se o SpyHunter programu koji je totalno ne upotrebljiv, a da ne govorim o uklanjanju to Policijskog Ransom malwera.
S obzirom kaj se sve događa u MUP-u, nije niti čudno budalaštine kaj drugo moš i očekivat jel.Uglavnom to je običan bezvezni ili smeče program prve klase, ovi u MUP-u su totalno neupučeni za njih je HitmanPro(30 dana badave čiščenja gamadi) vjerojatno program koji služi za igranje šaha itd.
Ovo da je taj SpyHunter 4 nekom pronašel koš gamadi, pa zato i služi to mu je namjena da lažno prikaže gamad koju zapravo uopče nemaš na Windowsima.Kad odradi skeniranje onda traži lovu da počisti nepostoječu gamad i hrpu vrlo opasnih Cookies Trojana normalno.