AdmDll.dll keylogger pomoć!

poruka: 4
|
čitano: 4.799
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AdmDll.dll keylogger pomoć!

Danas sam se suočio s jednim problemom. U početku sam čuo beep kao da je error iskočio i ugasio mi se komp. Kad sam ga upalio sve je bilo normalno, i nakon par sati surfanja počeo mi je kursor treptati i kretati se sam. Pošto i sam koristim remote desktop znam kako to izgleda, i svjestan sam da imam neželjenog hackera u sustavu. Uspio sam jedva blokirati sav internet promet preko Online Armora, ugasio net i počeo rješavati problem. Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll, no ne može ga izbrisati. Analizirao sam procese preko HijackThisa, i nisam našao ništa sumnjivo. Znate li nekakav anti-keylogger koji bi učinkovito izbrisao dotični fajl? Hvala na pomoći!

Music is my life :)
16 godina
odjavljen
RE: AdmDll.dll keylogger pomoć!

Iskopčaj mrežni kabel/isključi wlan i pali safe mode. Iz njega obriši taj .dll. Ako ne uspije, uzmi neki Linux Live CD koji čita NTFS i obriši sa njim. Dobro provjeri da nema kakvih rezervnih kopija tog dll-a iz kojih bi mogao uskrsnuti....

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll,

dnas je nadograđen na verziju 1.4.1,jesi ga preuzeo?da ga pokreneš u safe modu?

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
makaweli kaže...

Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll,

dnas je nadograđen na verziju 1.4.1,jesi ga preuzeo?da ga pokreneš u safe modu?

Jesam ažurirao sam na novu verziju, sada s Ramboxom prolazimo kroz sve. Umoran sam, sutra rješim to u safe modu.

Music is my life :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice