Danas sam se suočio s jednim problemom. U početku sam čuo beep kao da je error iskočio i ugasio mi se komp. Kad sam ga upalio sve je bilo normalno, i nakon par sati surfanja počeo mi je kursor treptati i kretati se sam. Pošto i sam koristim remote desktop znam kako to izgleda, i svjestan sam da imam neželjenog hackera u sustavu. Uspio sam jedva blokirati sav internet promet preko Online Armora, ugasio net i počeo rješavati problem. Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll, no ne može ga izbrisati. Analizirao sam procese preko HijackThisa, i nisam našao ništa sumnjivo. Znate li nekakav anti-keylogger koji bi učinkovito izbrisao dotični fajl? Hvala na pomoći!
AdmDll.dll keylogger pomoć!
- poruka: 4
- |
- čitano: 4.799
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iskopčaj mrežni kabel/isključi wlan i pali safe mode. Iz njega obriši taj .dll. Ako ne uspije, uzmi neki Linux Live CD koji čita NTFS i obriši sa njim. Dobro provjeri da nema kakvih rezervnih kopija tog dll-a iz kojih bi mogao uskrsnuti....
Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll,
dnas je nadograđen na verziju 1.4.1,jesi ga preuzeo?da ga pokreneš u safe modu?
Malwarebytes mi je našao keyloggera AdmDll.dll,
dnas je nadograđen na verziju 1.4.1,jesi ga preuzeo?da ga pokreneš u safe modu?
Jesam ažurirao sam na novu verziju, sada s Ramboxom prolazimo kroz sve. Umoran sam, sutra rješim to u safe modu.