Skinite preko Play Store-a package disabler pro ako zelite iskljucit bloatware i neke servise koji vam nisu potrebni.
Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
- poruka: 5.676
- |
- čitano: 1.069.866
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam MM 6.0.1, kada mi je prvi put bio ponudjen onaj update od 15MB - 20MB, nisam odradio taj update. Posle odredjenog vremena posto ovaj update nisam hteo da odradim, dobio sam novi update od 251.94MB, takodje nisam hteo ni taj update da odradim. Mogu samo reci, da meni savrseno radi bez da sam odradio bilo koja od ova 2 poslednja update -a.
SOT mi zna ponekad cak 6h da bude ( naravno, to je rijetkost ), al ajmo reci u prosjeku je izmedju 4-5h SOT -a sa bas intezivnim koriscenjem. Mislim da nemam potrebu da odradim ovaj sad poslednji update koji mi je ponudjen, ima vec sigurno mjesec dana, ali ga jos nisam hteo da odradim, a niti cu... pricam za ovaj gore update sto sam napisao od "251.94MB". Uvijek se vodim onom logikom, ako izadje novi update, bolje mi je da sacekam odredjeni period, da vidim utiske od ostalih i slicno i da se raspitam, jer necu nista propustiti ako ga odmah ne instaliram.
Imam MM 6.0.1, kada mi je prvi put bio ponudjen onaj update od 15MB - 20MB, nisam odradio taj update. Posle odredjenog vremena posto ovaj update nisam hteo da odradim, dobio sam novi update od 251.94MB, takodje nisam hteo ni taj update da odradim. Mogu samo reci, da meni savrseno radi bez da sam odradio bilo koja od ova 2 poslednja update -a.
SOT mi zna ponekad cak 6h da bude ( naravno, to je rijetkost ), al ajmo reci u prosjeku je izmedju 4-5h SOT -a sa bas intezivnim koriscenjem. Mislim da nemam potrebu da odradim ovaj sad poslednji update koji mi je ponudjen, ima vec sigurno mjesec dana, ali ga jos nisam hteo da odradim, a niti cu... pricam za ovaj gore update sto sam napisao od "251.94MB". Uvijek se vodim onom logikom, ako izadje novi update, bolje mi je da sacekam odredjeni period, da vidim utiske od ostalih i slicno i da se raspitam, jer necu nista propustiti ako ga odmah ne instaliram.
Bravo, takodjer imam S6 i nisam nabacio zadnja 2-3 manja apdejta i imam oko 5h sot. Objavio sam i sliku na prethodnom pageu
Da li je neko imao probleme sa zagrevanjem uzeo sam telefon pre nekoliko dana i nekako mi se previse greje pa bude neprijatno za ruku citao sam po internetu da je to normalno oko 34c baterija i oko 45 CPU ,jel neko iskusio i da li bi maska zastitila barem od nepijratnosti?
Da li je neko imao probleme sa zagrevanjem uzeo sam telefon pre nekoliko dana i nekako mi se previse greje pa bude neprijatno za ruku citao sam po internetu da je to normalno oko 34c baterija i oko 45 CPU ,jel neko iskusio i da li bi maska zastitila barem od nepijratnosti?
Probaj ponovno reinstalirat firmware, možda ti nešto u pozadini radi što opterećuje procesor. Meni osim ako ne igram igrice nikad nije zagrijan mobitel, a koristim ga bez power saving opcije, sa 6.0.1 taj mobitel je čudo, sad je i multitasking sređen, barem meni, imam po 5,6 aplikacija u pozadini i nikad mi se ne radi refresh aplikacije uvijek ostane u memoriji.
To tebi visoke temperature? NE zamaraj se glupostima i uzivaj u vrhunskom telefonu...
Napravi reinstall preko Smart Switcha, to ti briše sve sa mobitela ali možeš vratit preko backup-a sve nazad. Meni osim ako ne igram igrice mobitel bude potpuno hladan.
Ne sekiraj se, to je normalna temperatura za s6, može ići do 65 stepeni da nemaš neke posljedice... :)
Najvise me nervira sto imam cudan osecaj u ruci u pojedinim trenucima kao da mi ruka gori verovatno se nisam naivkao hah :D inace telefon me je odusevio stvarno nemam reci
Ne sekiraj se, to je normalna temperatura za s6, može ići do 65 stepeni da nemaš neke posljedice... :)
Do 80C bez problema.
Mislim da mora pisati brzo punjenje, a ne punjenje kad se mob brzo puno. Probaj napravit reset moba, ako to ne upali, provjeri jel do kabla, uzmi kabel od drugog punjaca.
i? sto je u njemu?
Napiši samo iskustva kada napraviš update, ja ga čekam na Smart Switcu, neću radit OTA update.
Nema sta bit glupo
Ja sam svoga otpakovo kada mi stigao dostavom,uocio sitnu tockicu na ekranu i odmah na reklamaciju,dobio za tjdan dana novi
Problem je sta mi se na oko 40-50% ugasi i nakon sta ga stavim na punjac pokazuje 0% i opet se puni. baterija gotova?
ja sam svoga odneo u tele2 i oni ga slali u MESC,oni su ovlasteni za samsung valjda