ja imam lumiu 520 pa pitam dali vredi da menjam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vrijedi....
Mjenjaj za pravi S5 :D
nakon dolaska lolipopa izašao je jedan mali update od 50 Mb
za sada nema problema na lolipopu
Kad si dobio tu nadogradnju od 50mb? I jeli ti uređaj od naših operatera ili si u slobodnoj prodaji kupio?

Evo vračaju izgubljenog sina muta. http://www.sammobile.com/2015/02/23/latest-galaxy-s5-lollipop-update-brings-back-mute-mode/
CM 12 dobar! :)
Sve radi perfektno zasad, bluetoth nisam jos palio. Za bateriju ce vrijeme pokazat.
Dobar izbor muzike :)
Dobar izbor muzike :)
Youtube ponudio :)
CM 12 dobar! :)
Sve radi perfektno zasad, bluetoth nisam jos palio. Za bateriju ce vrijeme pokazat.
Ciji build si pukno?
Ofišl anofišl XD
Albino. Al doci ce i temasekov na red.
Jel netko koristi NEAT ROM ?
Nilkin je i na mom.
Super je što ima i stakalce za kameru! 
Ofišl anofišl XD
Albino. Al doci ce i temasekov na red.
Jel netko koristi NEAT ROM ?
I kakav je, sta sve ne radi?
Stavio sam neatrom pred par dana jer necu jos prec na lizaljku, fino radi.
Nisam probao NFC i plavizub, ali sve ostalo radi.
Naravno, osim Samsungovih điđa koji se mogu zaboraviti.
Kamera kriminalna, ali camera2 i google camera su prolazne.
Zapaženo mnogo bolji signal wifija, s njim normalno troši bateriju, ali na podatkovnom, brže posiše bateriju nego na stock loliju.
Nisam probao NFC i plavizub, ali sve ostalo radi.
Naravno, osim Samsungovih điđa koji se mogu zaboraviti.
Kamera kriminalna, ali camera2 i google camera su prolazne.
Zapaženo mnogo bolji signal wifija, s njim normalno troši bateriju, ali na podatkovnom, brže posiše bateriju nego na stock loliju.
Jel radi IR (daljinski)?
Evo došlo mi neki dan staklo za ekran, za sad prezadovoljan, sve je unutra sredstvo za čišćenje ekrana itd, i sad mi je predobar skener otisaka, nema zapinjanja pa tko hoće evo link
Jel istina da se na to staklo ne primaju otisci prstiju i prasina ko na goli ekran?
Istina.
Evo došlo mi neki dan staklo za ekran, za sad prezadovoljan, sve je unutra sredstvo za čišćenje ekrana itd, i sad mi je predobar skener otisaka, nema zapinjanja pa tko hoće evo link
Isto nije jeftino,ja kupio sebi prije mjesec dana,2 komada 45 kn!!
IR meni ne radi.Barem ne na ovom starom sony tv-u. a neznam rec jel radi i sa Smartremoteom na TW, jerbo nisam probavao.
Svake kune vrijedi taj nilkin!
Ekipa, treba mi auto punjač i nosač za S5 (radi navigacije).
Šta uzet, a da je kvaliteta, a ne škart ?
Treba mi do četvrtka, tako da narudžbe iz vana ne dolaze u obzir.
jedno pitanje, obzirom da se šogorici pojavio problem sa kamerom i paljenjem ekrana iz standby-a, čak i nakon f.reseta ,
vratio sam joj 4.4.2, no međutoa, želi maknuti software update notifikaciju (ujedno i da izbrišem skoro 1gb skinut update na lolipop).
par riješenja koje sam našao na forumima ne pomaže (a da ne zahtijeva root), ima tko koji pametan prijedlog?
Ima li tko odgovor na moje gore postavljeno pitanje ?
Ja sam sebi uzeo u Splitu u City Center One mislim da se trgovina zvala Alo Alo ili tako nekako
auto drzac i mogu reci da je odlican, jako slici na originalni samsungov auto drzac negdje oko 100kn je bio
a auto punjac je originalni samsungov uzet u Osijeku isto oko 100kn je bio
Galaxy S5 5.0 Lollipop
Napravio update na lolipop (prije 3 tjedna) i možda nakon tjedan ili dva mi je došao taj update
kupljen je t-comu
Molim vas da mi napišete kako ste dobili Lollipop, preko Kiesa ili OTA? Ja sam preko Kiesa, ali me zanima zbog malog istraživanja. Hvala!
Kakav je ovo update ? 1500MB ? Imam trenutno gore onaj prvi lolipop
koji ti je provider? ili je slobodan uređaj?
@Lauren
ja sam lolipop dobio prek OTA (tele2).