koristim Nova launcher i to samo zato jer mogu mijenjati veličinu grida na homescreenu (i izgled ikona naravno).
inače, u ostalim stvarima nemam neke velike zamjerke na TW.
koristim Nova launcher i to samo zato jer mogu mijenjati veličinu grida na homescreenu (i izgled ikona naravno).
inače, u ostalim stvarima nemam neke velike zamjerke na TW.
Touchwiz je ljepota.
U vezi s lollipopom i baterijom ako ste nezadovoljni probajte bnl9(starija verzija) umjesto boa3, dosta duze mi baterija traje na bnl9 i nema zagrijavanja nikakvog
Imam problem sa S5 i molim help ako netko zna jer ne mogu naci nigdje na netu.
Znaci u vecini (ne u svim) aplikacijama koje su u full screen modu mi se status bar (ili notification bar) sam od sebe svaki par sekunda pojavljuje i ne znam stvarno u cemu bi mogao biti problem. Nije sad neki veliki problem, ali je postalo annoying recimo dok surfam to svako malo se pojavljuje. Probao restart i nista. Lollipop instaliran sluzbeni kada je izasao i radio je dobro osim ovog sto mi se jucer pocelo dogadati.
Thx :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
FACTORY RESET! Kad nećete slušati onda imate ove probleme o kojima pričate! Baš ste tvrdoglavi. Evo ja ga imam već cca mjesec dana i nakon factory reseta radi nevjerojatno dobro. Niti jedan jedini problem.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Uf, onda mi je žao! Pa kako je to moguće da nekome radi odlično, a neki se žali na hrpu stvari? Govorim nakon reseta. A oboje smo u istoj zemlji i skidali isti update. Hmmm....
Možda igra ulogu kod kojeg operatera je kupljen mob.. moj je u tmobile i radi savršeno sa 5.0
Moj u VIP-u i nemam niti jednu zamjerku.
Pogledaj koji ti je verzija lizalice, BOA3/2 ili BNL4/5/9?
BNL9
Možda igra ulogu kod kojeg operatera je kupljen mob.. moj je u tmobile i radi savršeno sa 5.0
i šogorica i ja uzeli u Tele2, oba rade uredno...ona čak nije ni okinula factory reset :D
lolipop na note3 radi puno bolje nego što sam čitao ovdje, tako da očito je prilagodba lolipopa za s5 negdje zaštekala
Skines sa sammobile unbranded verziju BOA-e ili BNL-a puknes odinom i da vidis...
Imao sam ih oba, i ni na jednom nisam imao problema.
Iako, sad sam i na Extrestolite lolipop romu, i nemam nikakvih problema, a baterija traje značajno duže.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732110
U zadnja 2-3 dana sam primjetio mm-qcamera-daemon servis koji troši jako puno baterije. Imam Lollipop i sve je radilo normalno evo do prije 2-3 dana od kad imam ovaj problem. Hmmm
Ja sam jos na kitkatu i takoder imam taj problem, tako da nije do lizaljke.
Jel se zna kad ce 5.1 na S5?
FACTORY RESET! Kad nećete slušati onda imate ove probleme o kojima pričate! Baš ste tvrdoglavi. Evo ja ga imam već cca mjesec dana i nakon factory reseta radi nevjerojatno dobro. Niti jedan jedini problem.
Aj ti objasni nekome ko nema pojma o mobitelima da nakon svakog azuriranja mora napraviti factory reset... 90% ljudi koji koriste S5 nema pojma o factory resetu niti o tome kaj je lollipop niti kitkat.
Uopce je bezveze cinjenica da dolaze osakaceni update-i.
Bas mi bratic neki dan kaze (ima lollipop) da mu je uzasno stekalo pa je doso kao neki fix, ali i dalje mu nije to to. Nije da lik prati bas tehnologiju, niti mu se neda s tim zezat.
Ma na kraju mi dodje da odj... garanciju i stavim neki custom rom i amen. Ovako se samo zivciram.
Stari S4 sa KK LiquidSmooth ROM-om je letio naspram S5.
Ja također od prvog daana imam problem sa svojim galaxyem s5 od kamere,aplikacije mm qcamera daemon te zagrijavanja i to na oba androida kitkat i lollipop i uz factory resete i sve.Bio na servisu oni su kao "popravili" ali nakon par dana ponovno takko da neznam vise koje je riješenje
Aj ti objasni nekome ko nema pojma o mobitelima da nakon svakog azuriranja mora napraviti factory reset... 90% ljudi koji koriste S5 nema pojma o factory resetu niti o tome kaj je lollipop niti kitkat.
Bas mi bratic neki dan kaze (ima lollipop) da mu je uzasno stekalo pa je doso kao neki fix, ali i dalje mu nije to to. Nije da lik prati bas tehnologiju, niti mu se neda s tim zezat.
pa lolipop nije sitno ažuriranje ili zakrpa, te se nakon takvih ne mora raditi f.reset.
nije problem što ljudi ne znaju o nazivima os-a ili kako napraviti f.reset, veći je problem (starijih korisnika) što se niti najmanje ne žele informirati o uređaju kojeg koriste, jer je prošlo doba dummy telefona,
ali danas svaki iole mlađi korisnik smartfona ili bar donekle zna nešto o svom uređaju ili ima bar približno nekog koga može pitati ili provjeriti na bespućima interneta.
naravno, to ne znači da i osobno podržavam da je f.reset "pod mus" nakon kompletne nadogradnje sustava, al je mob sam povukao sve automatski nakon prvog logiranja sa google acc. ;)
zato i govorim, nauči i informiraj se što koristiš, samim time si riješiš u startu bar pola briga i problema.
a bratić ti je zabrijao, (ako govorimo o S5) nije nikakav fix došao nakon ofišl lolipopa....
pa lolipop nije sitno ažuriranje ili zakrpa, te se nakon takvih ne mora raditi f.reset.
nije problem što ljudi ne znaju o nazivima os-a ili kako napraviti f.reset, veći je problem (starijih korisnika) što se niti najmanje ne žele informirati o uređaju kojeg koriste, jer je prošlo doba dummy telefona,
ali danas svaki iole mlađi korisnik smartfona ili bar donekle zna nešto o svom uređaju ili ima bar približno nekog koga može pitati ili provjeriti na bespućima interneta.
naravno, to ne znači da i osobno podržavam da je f.reset "pod mus" nakon kompletne nadogradnje sustava, al je mob sam povukao sve automatski nakon prvog logiranja sa google acc. ;)
zato i govorim, nauči i informiraj se što koristiš, samim time si riješiš u startu bar pola briga i problema.
a bratić ti je zabrijao, (ako govorimo o S5) nije nikakav fix došao nakon ofišl lolipopa....
Hvala, vrx, na svemu napisanom. To identično i ja mislim. U današnje doba neznanje obavljanja takve stvari (reset) znači da ti sigurno ne treba mobitel kao S5. Postoje puno jednostavniji mobiteli za takve korisnike.
al je mob sam povukao sve automatski nakon prvog logiranja sa google acc. ;)
Sta ti je to sve povukao sa racuna?
pa povukao je najbitnije :D većinu aplikacija, imenik, keep podatke i ostale pizdarije koje sam stavio da se sinkroniziraju automatski.
na meni je bilo da se samo logiram u ono što koristim, sredim homescreen i mob je bio praktički ready to go.
Koji custom rom koristite trenutno? U kakvom su stanju AOSP romovi?
Jel ima koji, a da se moze flashnut preko mobile odina i zadrzat knox 0x0?
Trenutno Xtrestolite koristim.
Mislim da se može ovaj sa knoxom 0x0 :
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-ane4-kitkat-4-4-2-multi-csc-t2813628
Imam S5 i sve navedene probleme, od pregrijavanja, problema sa kamerom, procesom mm-qcamera daemon i sta sve ne. Uradio sam Factory restart i idalje imam iste probleme, sta sad trebam uraditi ? opet factory restart ? nemojte biti smjesni ;)
imam Samsung Galaxy S5 model i9600 kopija. Proizvedena u Koreji. Imam jedan Problem U Kuci nema signal a napolju ima dali je to neki problem sa telefonom ili je to do mreze svejedno koja kartica.I dali ima neko takav problem? I interesuje me dali da menjam za Nokiu Lumiu 520. Odgovorite mi ili ovde ili na dejan.saba@gmail.com. Hvala vam u napred. :)
imam Samsung Galaxy S5 model i9600 kopija. Proizvedena u Koreji. Imam jedan Problem U Kuci nema signal a napolju ima dali je to neki problem sa telefonom ili je to do mreze svejedno koja kartica.I dali ima neko takav problem? I interesuje me dali da menjam za Nokiu Lumiu 520. Odgovorite mi ili ovde ili na dejan.saba@gmail.com. Hvala vam u napred. :)
Šabane mašio si ceo fudbal
Pitaj u temi za kineske mobitele
U svakom slučaju mjenjaj za Lumiu .
Neznam čemu kopija? zA pohvalit se društvu? upecat ribu? šta?
U svakom slučaju bolje Lumia 520 , nego kopija...