Planirate li uzeti (ili ste uzeli možda već) 360 case neki?
Neke preporuke....
Planirate li uzeti (ili ste uzeli možda već) 360 case neki?
Neke preporuke....
Recenzije kineskih stvari na anton008.
Ekipa, ima li tko problema sa Android autom? Meni se desi da se spoji u autu, i auto misli da je android auto spojen a zapravo nije. Crni ekran umjesto android auta, a također i muzika i sve ostalo se reproducira na mobitelu a ne u autu. Onda ide proces restart infotainmenta u autu nekoliko puta, restart mobitela, brisanje cache i brisanje memoriranih auta u android autu itd. Tek onda proradi. Ovdje govorim o wireless spajanju. Na žicu radi samo ako sam napravio sve prije navedene korake i ugasio opciju wireless AA, ali to mi ne dolazi u obzir da krenem koristiti žicu.
Ukratko: znači neka najgora opcija, kao spojen je a nije spojen, nešto između...
Testirano na 3 auta (2 škode, 1 VW)...znam da su sva 3 VAG grupa ali tu i najviše koristim AA.
Nadam se da će se ovo riješiti sa nekim updateom, jer očito je stvar u mobitelu.
S23U je radio bez greške na AA.
probleme sa Android autom ima doslovno svaki novi Samsung telefon do prvog updejta. Doslovno isti problemi svaku godinu u isto vrijeme, i nikako mi nije jasno zašto Samsung to ne napravi kako treba jednom. Tako da koristi kabel do prvog večeg updejta a onda je velika šansa da će "sam od sebe" proradit i wireless!
jesus_tm1
Zvonko kako mislis uskorisitti vaucer za 60w punjac kada na sluzbenoj stranici ne prodaju novi 60e punjac, apsurd da, i to sta njihov 65w ne aktivira 3.0 punjenje a neki random brži punajci i powerbankovi da.
i ja cu dobiti 61tis bodova, to je valjda tko je narucio prvi ,drugi, treci dan, tak je bilo prosle god samo ove nije navedeno nista o vremenskom roku.
Ova druga armor debela m ise ne sviđa, ali ova prva je zanimljiva, Izgleda da ima super grip bočno, jesi imao već takav model? I kako je u praksi ovo zatvaranje otvaranje, jel cvrst poklopac? Oni klizni sistemi mi se ne sviđaju još poberem neki pijesak pa zgrebem na kraju leću.
Nisam ni gledao na stranici original maske, ali vidim da imajuj sad napokon magnete ugrađene. Inače kupio sam prošle godine onu njihovu fejk kožnu original , meni ne da to ne vrijedi 70, nego ni 30 ne vrijedi, solidno zgleda ali je osjećaj bezvezan. Plastična ne kožna, najgore od svega jako skliska, plus bez magneta, neupotrebljivo. Ove silikonske su bolji izbor. Kakvi su sad materijeli, na ovoj tankoj ne piše od čeg je, plastika neka? na onoj drugoj piše silikonska, one su na amazon.de po 42eura, samo nema baš crne crne neg je siva neka.
link - Nano Pop je popularna i provjereno dobra, tanka,atraktivna,solidno štiti, glatka, a opet bočno šmirgl papir pa il ne voliš il obožavaš, al par frendova uzeli svi iste na kraju..
link torras -Ova torras mi je zanimljiva? Ne znam kakav je taj ring, klimav s vremenom ili čvrst i koristan, vidim da je i stalak. jer i ovak znam lupit neki ring pop(trenutno silikonski i ok mi je to da pridrzi mob nekad) Čini mi se da bi mogla biti skliska bočno, nije silikon,hmm
I one tech procetch su mi ok u smartopremi al isprobam koja ima bolji grip i da je tanja.
Što se tiče stakla za 22e spigen ez fit mi je za sad jedini bio baš dobar, ako netko ima sta jednako super jeftinije nek javi, ali da je dobar fingerprint. link 42e me ispadne 4kom free dostava, to bu dosta za sad:D
Netko je spomenuo od Torrasa neku antireflektivnu.
nisam , ali koliko vidim ima cvrst grip jer ujedno sluzi kao stalak. cijena je fer s obzirom za nudi zastitu za lece.budem narucio i tu od torres zastitu za ekran cim proucim par reviewa.
Stigla i treca maska , Nillkin . Za razlku od prve dvije mob i dalje ostaje slim , ne dobija na debljini. Odlicna zastita cak i za lece kamere, sarka je solidna, te bezicno punjenje radi i sa maskom.
Fučkaj ga sad,
napredak je veliki ali samo kad mrtav pijan gledaš u Geekbench CPU brojke i ništa drugo.
Realna situacija je sasvim druga priča, S10 i dalje gura bez frke pogotovo kad nabaciš novu bateriju.Tko je bolje dizajniran ili oku ugodniji, pa to ne moramo niti napominjati fučkaj ga sad.
Ostalo znamo, S10 starudija ima sve kaj bi trebalo i danas biti na svakom mobu+ne klacka na stolu kao razbijena čaša itd.
Iskreno i meni je baterija sve gora i gora, tocnije sad je na razini starog S24U (koji je bio star 2 godine i iza sebe imao sigurno cca 800 ciklusa punjenja). Prvih par dana koristenja je bilo sve super ali sad je stanje lagano sve gore i gore. Plus vec sam pisao krene se zagrijavat na obicno tipkanje na whatsappu ili gledanje jutubita a u pocetku bio led ledeni. Ocekivao sam bar sto se tice toga puno vise ipak je nov. Natjerat ce me da mi sljedeci telefon bude jabuka (da istestiram tu famoznu bateriju na moje navike i potrosnju). Jedino priznanje mogu odat kameri i brzini telefona opcenito, znam da je sve to u 3% ali meni se nekad bas osjeti kako je brzi u radu od starog S24U (koji je takodjer bio brz da se razumijemo). Nekad pomislim da umisljam ali nisam. Po svemu sudeci trebat ce tu zakrpi i cekanja da se mobitel dovede u red, ne vjerujem bas da mu je softver toliko optimiziran kao i na svakom novom kad izadje, dok ne pokaze svoje mane. Nikad oni to laboratorijski ne mogu ispeglat kao kad uredjaj izadje masovno na trziste i krene se sa koristenjem. Za sad toliko neznam sto bi jos mogao da napisem.
Jbg kinezi te špijuniraju
Dali je "normalno" da se mobitel skine s punjača i da za 30 min baterija bude na 96%.
Korištenje baterije je na 42% za TikTok --- a kada koristim TikTok mobitel je pri gornjem dijelu uređaja topao.... ne znam dali je za zabrinut se. No dali ima koji "Tips and tricks"
Radi se o Galaxy S26 Ultra.
Potpuno normalno, može to i niže na bateriji ovisno kaj radiš sa mobom ili ako imaš puno nepotrebnog smeča/servisa/opcija koje ti rade u pozadini.
AI smeče ili razne AI usluge da ne spominjemo!
Jedan sitan primjer, od koristim Android mobove nikad nisam videl lošiju aplikaciju da ždere tolko baterije.Živi užas fučkaj ga sad, trebalo mi par dana da skužim krivca žderača baterije dok vrtim mjuzu preko te aplikacije.Za ponevjerovat kolko jede bateriju, autora app-a trebalo bi gadno bičevati i poslati u Ruski gulag.
Inače to je poznati vrlo dobar App na raznim TV-ima, i tamo radi normalno jer i nemaš baterije jel.
Takvih app-ova ima još, jao si ga onom tko na njih naleti a ne zna ili ne skuži gdje je problem curenja baterije itd.Model moba je nebitan, jadna ti baterija koja naleti na ovakve app-ove ili žderače baterija.
Ja isto presao sa s23U, i to radi jedinog razloga sto je voda usla u mobitel, izgleda da je straznji poklopac nakon par godina popustao i tu voda usla dok sam snimao u oceanu, proslo par valova preko njega i baj baj,
Poprilicno razocaravujce za premium klasu, al sta ces, izgleda da ne treba vjerovat water resistencu nakon 2-3 god koristenja :D
Sa 26 ultra ja nekako razocaran zvucnikom, previse basasto i na nekim odredenim zvukovima bas se lomi i puca, kao da su fizicki manji zvucnik utrpali pa ne trpi odredene zvukove.
Van toga mob OK, def nebi ga uze da s23 nisan sjeba.
No ako itko zna, trenutno ako povuces prstom od sredine ekrana, sa prirodne pozicije prema dolje (swipe down), meni se otvori glavni meni sa svim apps, dok mi je na s23 ultra otvaralo notifikacije... Sad moram prstom hvatat sami vrh da mi uhvati za notifikacije, jel to moguce ikako promijenit?
Edit: nasao u postavkama za swipe down, zove se sipe down for notification panel, velika preporuka, puno prirodnije
Iskreno i meni je baterija sve gora i gora, tocnije sad je na razini starog S24U (koji je bio star 2 godine i iza sebe imao sigurno cca 800 ciklusa punjenja). Prvih par dana koristenja je bilo sve super ali sad je stanje lagano sve gore i gore. Plus vec sam pisao krene se zagrijavat na obicno tipkanje na whatsappu ili gledanje jutubita a u pocetku bio led ledeni. Ocekivao sam bar sto se tice toga puno vise ipak je nov. Natjerat ce me da mi sljedeci telefon bude jabuka (da istestiram tu famoznu bateriju na moje navike i potrosnju). Jedino priznanje mogu odat kameri i brzini telefona opcenito, znam da je sve to u 3% ali meni se nekad bas osjeti kako je brzi u radu od starog S24U (koji je takodjer bio brz da se razumijemo). Nekad pomislim da umisljam ali nisam. Po svemu sudeci trebat ce tu zakrpi i cekanja da se mobitel dovede u red, ne vjerujem bas da mu je softver toliko optimiziran kao i na svakom novom kad izadje, dok ne pokaze svoje mane. Nikad oni to laboratorijski ne mogu ispeglat kao kad uredjaj izadje masovno na trziste i krene se sa koristenjem. Za sad toliko neznam sto bi jos mogao da napisem.
iskreno malo me razočaralo.....
Dali je "normalno" da se mobitel skine s punjača i da za 30 min baterija bude na 96%.
Korištenje baterije je na 42% za TikTok --- a kada koristim TikTok mobitel je pri gornjem dijelu uređaja topao.... ne znam dali je za zabrinut se. No dali ima koji "Tips and tricks"
Radi se o Galaxy S26 Ultra.
Potpuno normalno, može to i niže na bateriji ovisno kaj radiš sa mobom ili ako imaš puno nepotrebnog smeča/servisa/opcija koje ti rade u pozadini.
AI smeče ili razne AI usluge da ne spominjemo!
Jedan sitan primjer, od koristim Android mobove nikad nisam videl lošiju aplikaciju da ždere tolko baterije.Živi užas fučkaj ga sad, trebalo mi par dana da skužim krivca žderača baterije dok vrtim mjuzu preko te aplikacije.Za ponevjerovat kolko jede bateriju, autora app-a trebalo bi gadno bičevati i poslati u Ruski gulag.
https://play.google.com/store/apps/details/myTuner_FM_Radio_App?id=com.appgeneration.itunerfree&hl=bs
Inače to je poznati vrlo dobar App na raznim TV-ima, i tamo radi normalno jer i nemaš baterije jel.
Takvih app-ova ima još, jao si ga onom tko na njih naleti a ne zna ili ne skuži gdje je problem curenja baterije itd.Model moba je nebitan, jadna ti baterija koja naleti na ovakve app-ove ili žderače baterija.
za sada sam uklonio tiktok skinut s google play store i išao instalirati onaj sa Samsung Galaxy Store. I za sada mi se čini kako se ne zagrijava toliko a i baterija (postotak) ne opada toliko brzo. Svakako ću nastaviti pratiti.
Sad sam i ja bio jedno pola sata na tiktoku i gornja polovica mobitela je se bas zagrijala posteno da ne kazem da je vrela. Nema logike da ga tiktok toliko pregrijava ali ga ocito nesto smeta. Na 24U mi se to nikad nije dogadjalo.
rambox probaj TuneIn aplikaciju, meni se kroz godine pokazala sasvim solidno. radi i casting na zvucnike bez problema 
Gale92 TikTok je aplikacija sa najvise trackera koju su ikad proizveli... probaj obrisati cache pa onda koristi 10tak min app, vidjet ces koliko ce ti zagrijat mob.
nemojte to koristiti, pracenje korisnika je slozeno bolje nek na Facebooku
Aceruser svaki mob koji krene sa tvornickih postavki, prvih par dana radi analizu koristenja i to je oduvijek tako. a kako nece sada kada je nakrcano sve sa AI.
po pitanju SW, OneUI 8.5 mi se cini kao naispoliranija nova verzija SW kaj se Samsunga tice. prijasnje verzije su bile bugovitije kod launca
Et_Tu_Brute? e vidis, meni se taj profil zvuka svida. tu na S26U se primjeti i dosta veca sirina zvuka nek je bila na S23U
u danasnje vrijeme s ovim ratovima, aplikacije nas jos vise prate, snimaju pak samim time se i vise baterije trose... sve je to neizbjezno osim ako ne zelite biti OffTheGrid.
a sad kaj se same baterije tice, mislim da postoji neki razlog zasto su Apple i Samsung ostali na starim baterijama a nisu presli na ove nove silicij karbonske. meni za moje potrebe je dovoljno, odavno sam se priviknuo (prihvatio) na to da mob ide svaku noc na punjac.
jucer mi je sa 60% baterije SOT bio 6:30h, nisam ga punio, sad je na 34% ODLICNO !!! 
dajte bateriji malo vremena da se mob privikne na vas
Sad sam i ja bio jedno pola sata na tiktoku i gornja polovica mobitela je se bas zagrijala posteno da ne kazem da je vrela. Nema logike da ga tiktok toliko pregrijava ali ga ocito nesto smeta. Na 24U mi se to nikad nije dogadjalo.
Na S25U (cura ga ima) to se ne događa..... ta zagrijanost...
nemam tiktok , ali mi uredno baterija dura 8-9+h SOTa, večinom stacionirano i wifi, u movingu ju troši dosta, ali cini se nesto malo bolje nego prosli model za sad. Jel stigao kome 30e kupon i kada to stize? naručio bih si punjac, a vidim da su dobili i neki card holder od spigena https://www.samsung.com/hr/mobile-accessories/valentinus-s-black-gp-tou026pgbbw/ ali pise samo dvije kartice steta, i magring stalak
Nevjerojatno ali pol h nakon posta sam dobio mail sa kodom, nisam nis jucer dobio. Idem naručiti 60w punjac vidim da ga ima, plus ne znam sta jos, mozda ovaj wallet cak (maske su mi bezveze) al nisam siguran jel ima dobre magnete između da ubacim kes par novcanica, ili je to prvenstveno stalak pa samo dvije kartice prima, onda je onak.
usporedba brzine punjenja, zanimljivo da do 20min jednako brzo pune dođu do 50%, i onda se 60w ubrza i do 30min je na 75% dok je ovaj na 64%, na kraju bude razlika nekih 5min
Mislim kome ne igra par minuta, ili to međuubrzanje, na amazonu de ima sat t4511 s 510 kabelom za 21e, samo kabel taj na samsung stranici dx510 5a 1.8m je 23e:) link
da zvonko ni meni nista i taman nakon proslog posta je stigao mail s kodom, tak da ces dobiti vjerojatno danas-sutra
Znači danas su vam poslali vouchere te od 30€ ?
Meni nakon 17 dana od prijave na to ništa, samo status piše dalje confirmed... isto si pikiram uzet 60w punjač
zvonimir