Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 264
|
čitano: 60.863
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina

koliko sam ja skužio taj njihov privacy display...kad je to uključeno ne rade svi pixeli od ekrana...samo oni koji na sebi imaju filter koji usmjerava svitlos uskokutno...tako da to i nije nešto bajno...kod multimedije i igara

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Hvala kolegi grbi na kodovima, naručena 2 komada S26 Ultra 512GB, uz trade in S24U, popust od kolege 20%, popust od 10% iz Members appa, i rewards bodove (daju 60e popusta uz trošenje 5000 ili više bodova), cijena 661euro po komadu. Damn fine deal.

Nego, jel se zna da li će i što biti kao benefit za registraciju za Unpacked event? Zadnji puta kada sam uzimao S24U davali su 65W trio punjače.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
HCMAA kaže...

koliko sam ja skužio taj njihov privacy display...kad je to uključeno ne rade svi pixeli od ekrana...samo oni koji na sebi imaju filter koji usmjerava svitlos uskokutno...tako da to i nije nešto bajno...kod multimedije i igara

to možeš uključiti kad hoćeš, ili po uvjetima (tipa kad nisi spojen na kućni WiFi), ne mora raditi stalno

15 godina

Ekipa, šta mislite koliko je bitna stavka ram memorije, 12gb sa 512gb interne i 16gb sa 1tb interne? Razlika između 12 i 16 ram?

0 0 hvala 0
13 godina
Sparklystars kaže...

Totalno razocarenje od samsunga, nista novo, blazena moja s23 ultra s privacy displayom od 5€ s aliexpressa.

Koje si kupio kaljeno za s23ultra 

15 godina
lars82 kaže...

Hvala kolegi grbi na kodovima, naručena 2 komada S26 Ultra 512GB, uz trade in S24U, popust od kolege 20%, popust od 10% iz Members appa, i rewards bodove (daju 60e popusta uz trošenje 5000 ili više bodova), cijena 661euro po komadu. Damn fine deal.

Nego, jel se zna da li će i što biti kao benefit za registraciju za Unpacked event? Zadnji puta kada sam uzimao S24U davali su 65W trio punjače.

Molim te objasni kako - 30% + 60e dolje mi se ne cini da ispada 660 eura.

Ja sam trenutno u Vijetnamu, i ovdje novi s25 ultra kosta 750-800 eura. Izgleda da ce s26 kostati 1100 eura na dalje.

16 godina
1449 osnovna cijena - 446 tradein - 77 u rewardsima (mojih 17 i 60bonus od Samsunga) - 20 % kupon -10%kupon i ispadne cijena 661e.

Ne znam točno kojim redoslijedom primjenjuju popuste, mislim da je ovako kako sam napisao.
15 godina
HCMAA kaže...

da, ali sad je zbog tih pixela kut vidljivosti dosta lošiji, znači praktički je lošiji ekran nego na pijašnjim modelima..ako se baš ne gleda direkt pod 0 stupnjeva.

po meni bi ti pixeli imali puno više smisla na 8k ekranu, onda možeš polovicu iskorisiti za skrivanje te nebi bilo tolko degradacije..

13 godina

Sa svim popustima došao gajnc nov za 0 €

0 0 hvala 0
14 godina
patakmeister kaže...

Sa svim popustima došao gajnc nov za 0 €

Uz trade-in? Kaj si dao u zamjenu?

I earned my name just like Marlo.
3 godine

Hvala grbi7 na kodu, i lars82 na hintu za 2 promo koda, i stvarno prolazi, dobro ispalo da sam bio u gužvi pa tek sad naručio, nisam se mogao odlučiti između Cobalt Violet izgleda možda najbolje ove godine i unikat je ali sam naletio na neku žensku bas i izgledao mi je previše ljubicasto na tom videu. 

A drugi video crni izgleda isto odlično, nije kao onaj titanium black prosle god, pa naručio upravo All Blacks 26U=1042e, još bolje neg prošle godine. Sad čekamo 27icu:D

Top, sad dok čekamo gledamo dalje specifikacije, ovaj lock stabilizacija stvarno opasno izgleda. A za ekran da, neki govore da je mana s tim pixelima i u nekoj usporedbi izgleda tamnije nego s25u, ali vise nita, 10bit, pa valjda bu jednako dobar kad se ne koristi ta opcija. 

1 0 hvala 0
8 godina

Razočaran jer doslovno nema ništa novo u odnosu na zadnje tri generacije, kamera ista, baterija ista, brzina punjenja ista...

Ostajem na S23+ i čekam na S27+, - možda čak vrate snapdragona nazad i konačno upgrejdaju kameru i bateriju.

Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina

prije uru i po bio u tkoma...i malo se igrao sa S26U...stavim u ruke S24U doživim razočarenje u pogledu vizualnog dojma i li općenito u ruci...izađe S25U...ista stvar...još gori utisak...i sad stavim S26U opet ista stvar...vizualno ne odaje dojam premium proizvoda...maknem se par koraka nazad...uzmem xiaomi 15 ulta i sasvim drukčije...vrhusko kako za oči tako i za ruku...ono vrišti kak je premium

software doživljaj kao i S25U...ekran je tamniji...očito privacy ima svoju cijenu...sve u svemu S25U za 800E je TOP...A 55 bolje mi izgleda i leži u ruci nego ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ako može ovih 20% popust tj kod za novi S26 Ultra ?
dk
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine

https://youtube.com/shorts/qA0Lo8kZ4nk?si=4pNoGdCndq36BpkK

na ovaj kut kad se gleda, i losa antirefleksija, makar nakon 24U, nisam htio riskirati na 25U nego sam korisito tempered glass, jer mi je 24U bio izlizan oleofobni premaz i konstantno packav, pa umjesto da se bolje vidjelo na suncu, konstantno sam ga morao brisati. Više me zanima kakva je kvaliteta toga, inače opet ide zaštita preko i gubim antirefleksiju :/

I dal ovaj lock stabilizacije previse procesira ili je dost dobra kvaliteta ako ne mrdaš namjerno nego snimaš kao inače. Čini se dobra opcija koja će biti samo bolja s vremenom. Tlaka je koristiti gimbal

0 0 hvala 0
15 godina

I ja sam ga danas drzao u rukama. Prema mom S24U je igracka. Ne mogu opisat koliko sam razocaran. Jedino sto ga spasava je cijena po kojoj sam ga kupio.

14 godina
suspendiran
Aceruser kaže...

I ja sam ga danas drzao u rukama. Prema mom S24U je igracka. Ne mogu opisat koliko sam razocaran. Jedino sto ga spasava je cijena po kojoj sam ga kupio.

Također isprobao danas u HT'u, usporedio sa s24 Ultra, stavio jedan do drugoga i iz moje perspektive mobitel mi ne izgleda classy kao s24 Ultra. Gledajući dizajn, meni najbitnije, mislim da je dosta precijenjen obzirom na dizajn koji nudi. Staviš jedan i drugi na stol, ipak S24U izgleda premium i ima wow efekt. Ovo je dizajn look&feel razine Magic 8 lite'a za 350 eura. Nije ružno naravno ali nije mi premium.

18 godina
Koju boju si gledao?
Recenzije kineskih stvari na anton008.
15 godina
Ag008 kaže...

Ja se upravo počastio s S26 Ultrom, dosta sam se dvoumio između bijelog i plavog, na kraju uzeo crni 512GB 😁

Koju boju su ostali uzeli i zašto?

Na bijeloj mi je fora srebrni rub, plava mi je bila isto lijepa, ali na kraju ipak prevagnuo klasična crna. Nekako se crni čini tanji 

Bijeli. 
Imao sam crnu S25 Ultru (a djevojka ima plavu ultru). Pa ajde reko sada neka bude bijela. 

18 godina
nikonja kaže...

Razočaran jer doslovno nema ništa novo u odnosu na zadnje tri generacije, kamera ista, baterija ista, brzina punjenja ista...

Ostajem na S23+ i čekam na S27+, - možda čak vrate snapdragona nazad i konačno upgrejdaju kameru i bateriju.

Malo kasniš, realno več pet godina mobovi ne nude ništa bitno ili novosti za večinu buljača u mob zaslone. Samo bildaju procesore fučkaj ga sad, ili utrka tko če imat jači procesor ili GPU itd.Eto sad barem imaš neke nove nikad prije viđene opcije, koje če biti itekak vrlo korisne za večinu ljudi.

Hardverski Privacy Display je vrlo zanimljiv, i fakat je totalno šašavo kad smotana ekipa to ide uspoređivat sa pišljivim naljepnicama koje se kelje na zaslon.To je klasična vrlo korisna inovacija, koju če u budučnosti koristiti sve više mobitela ili brendova mobova.

https://www.youtube.com/shorts/McE6el9mn_I

Još jedna nova zanimljiva tehnikalja, "Star Trek stabilizacija videa" koja bi mogla biti vrlo korisna za filmaše amatere.

https://youtube.com/shorts/eGKYiPA1wio?si=rnDCkxhvJvHiSiCu

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2026 14:59 (rambox).
3 mjeseca
Ja sam razočaran cijenom, previsoka cijena s obzirom kaj nude od poboljšanja.

0 0 hvala 0
19 mjeseci
Vidim da se moze iskoristiti 2 promo koda...je li nekome uspjelo tako dobiti 40% ili kako to funkcionira? Neko je iznad napisao da je dobio i u members aplikaciji kod za 10%.

0 0 hvala 0
15 godina

Koji bi 60W punjač bio dobar odabir? 

Mislim imam anker od 45W pa će za "prvu ruku" i on biti od koristi. 

0 0 hvala 0
8 godina
rambox kaže...
nikonja kaže...

Malo kasniš, realno več pet godina mobovi ne nude ništa bitno ili novosti za večinu buljača u mob zaslone. Samo bildaju procesore fučkaj ga sad, ili utrka tko če imat jači procesor ili GPU itd.Eto sad barem imaš neke nove nikad prije viđene opcije, koje če biti itekak vrlo korisne za večinu ljudi.

Hardverski Privacy Display je vrlo zanimljiv, i fakat je totalno šašavo kad smotana ekipa to ide uspoređivat sa pišljivim naljepnicama koje se kelje na zaslon.To je klasična vrlo korisna inovacija, koju če u budučnosti koristiti sve više mobitela ili brendova mobova.

https://www.youtube.com/shorts/McE6el9mn_I

Još jedna nova zanimljiva tehnikalja, "Star Trek stabilizacija videa" koja bi mogla biti vrlo korisna za filmaše amatere.

https://youtube.com/shorts/eGKYiPA1wio?si=rnDCkxhvJvHiSiCu

Da ali koliko čitam obe stvari su rezervirane isključivo za Ultra verziju, dok za običnog i plus ja iskreno ne nađem razliku između zadnje tri generacije... osim u cijeni 

18 godina

Meni je primilo više kodova za popust.

Dobio sam od kolege s foruma kod za popust 20%, dobio sam preko members aplikacije 10%, i još sam iskoristio bodove koje imam od prošle godine u vrijednosti cca 30€.

Sve mi je prihvatilo bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2026 6:53 (mika2210).
14 godina

1 0 hvala 1
15 godina

Hvala kolegi grba7 na kodovima za 20% popusta.

Vidim da se mogu kombinirati sa još 10% popusta iz Samsung Members aplikacije pa ako netko ima taj kod, a da mu ne treba (ne misli ga iskoristiti za S26 seriju), platim pivo.

(pošto nisam nisam ništa još uzimao preko Sasmunga pa nemam tog koda, a bolje iskoristiti kad je moguće kombinirati više kodova).

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
sstrmi kaže...

Dok se ceka dostava , lijepo je vidjeti kako nova ultra ubija konkurenciju.

Ovo ce mi biti prva jer su me ranije zivcirali pravi kutevi .Ova je taman zaobljena.

ire
7 godina

evo ga na...screen protector koji ne ometa antireflektivni sloj:)

the_origarmor_antireflective_screen_protector

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice