Ali ne vidim nikakvu promjenu u radu.
Jel jos netko dobio update da podjeli svoje misljenje. Navodno je RAM malo optimiziran ali ja to ne kuzim.
To je bio samo mjesečni security update. Ništa strašno, još uvijek je Android verzija 5.1.
Koja se varijanta telefona prodaje u Evropi, sa Exynos ili Snapdragon chipsetom? (kod operatora)
Ja sam dobio sa Exynos-om. Kupljen u t-comu
Je li SM-A510F?
Moze li mi neko reci kolika je razlika u kameri izmedju ovog telefona i Samsung S6? Vidim da su karakteristike slicne a neki sajtovi kazu da je kamera losa.
Najbolje bi bilo da neko postavi par fotki slikanih sa ovim telefonom
Je li SM-A510F?
Moze li mi neko reci kolika je razlika u kameri izmedju ovog telefona i Samsung S6? Vidim da su karakteristike slicne a neki sajtovi kazu da je kamera losa.
Ne može 13mp OIS i f/1.9 kamera bit loša, može jedino ne bit savršena. Sve drugo su tričarije i pizdarije picajzli kojekakvih. S kamerom tu nećeš imat problema, dovoljno je dobra za osobne potrebe.
Meni je najvaznije da je fotografija ostra u dobrim uslovima osvjetljenja. Ako fotografije budu kao na ovom sajtu onda nemam razlog za brinut
Je li SM-A510F?
Ne može 13mp OIS i f/1.9 kamera bit loša, može jedino ne bit savršena. Sve drugo su tričarije i pizdarije picajzli kojekakvih. S kamerom tu nećeš imat problema, dovoljno je dobra za osobne potrebe.
Tako i ja mislim, misljenja su razlicita u zavisnosti od recenzije. Telefon kosta 500 eura (3,743 kuna) u Crnoj Gori i ne bih volio da napravim gresku u izboru jer ga zelim koristiti makar 2-3 godine.
To stoji, nisam nešto previše slikao, ali kaj sam uslikao ispalo je sasvim ok, lijepo čista slika, tako da tu ne moraš brinuti
Da li mi netko može pomoći razbiti dilemu, bio bih jako zahvalan. Trenutno se dvoumim za kupnju između A5.6 i S5 . Ipak je S5 flagship mob, i znam da ima nešto bolji chip set, ali radi se o mobu koji je izašao u 2014. Opet, a ovo je najnoviji mid range. Dapače dizajn A5 je vrhunski u odnosu na S5 ali malo mi je glupo kupovati mob radi dizajna - a s druge stane A5 nije ni prijatelj asfalta :-) kako sam pročirao u nekoj recenziji .
Najviše mi je bitna razlika u kameri ako postoji jer nisam neki teški korisnik , a koliko vidim u recenzijama i vašim komentarima i ovaj A5 vrti sve bez problema. Molim za preporuku, pogotovo ako je neko prije imao S5
Da li mi netko može pomoći razbiti dilemu, bio bih jako zahvalan. Trenutno se dvoumim za kupnju između A5.6 i S5 . Ipak je S5 flagship mob, i znam da ima nešto bolji chip set, ali radi se o mobu koji je izašao u 2014. Opet, a ovo je najnoviji mid range. Dapače dizajn A5 je vrhunski u odnosu na S5 ali malo mi je glupo kupovati mob radi dizajna - a s druge stane A5 nije ni prijatelj asfalta :-) kako sam pročirao u nekoj recenziji .
Najviše mi je bitna razlika u kameri ako postoji jer nisam neki teški korisnik , a koliko vidim u recenzijama i vašim komentarima i ovaj A5 vrti sve bez problema. Molim za preporuku, pogotovo ako je neko prije imao S5
Da ti je dilema između S6 i A5 to bi još bila dilema. Neznam doduše koja je cijena S5 trenutno. Ali Između S5 i A5 definitivno A5. S5 je sada tri generacije unazad i Android N će mu vjerojatno biti zadnji, ako mu i Marhmallow ne bude zadnji. A5(2016) je novi uređaj i barem ćeš dobiti više updatea sa njime
Da je u igri S6 , ne bi bilo dileme :), naravno da je bolji nego A5. Ali sada su u Tele2 S5 i A5.6 po istoj cijeni , i tu je dilema. Da, muči me što je S 5 mob prije 2 generacije a A5 je najnoviji, ali srednji rang.Da li netko može usporediti kvalitetu kamere jednog i drugog ? Nije da koristim mob za neke igre ili sl, pa mi je prema kameri se nekako najlakše odrediti
Čim ima OIS i f/2.0 čak da je i isti senzor na A5 je u startu bolja. Možda ne znatno ali ima situacija gdje se može izvuć ta razlika.
Da je u igri S6 , ne bi bilo dileme :), naravno da je bolji nego A5. Ali sada su u Tele2 S5 i A5.6 po istoj cijeni , i tu je dilema. Da, muči me što je S 5 mob prije 2 generacije a A5 je najnoviji, ali srednji rang.Da li netko može usporediti kvalitetu kamere jednog i drugog ? Nije da koristim mob za neke igre ili sl, pa mi je prema kameri se nekako najlakše odrediti
Pomakni zeleni pravokutnik na lijevoj slici (ISO, good light, low light)
A5 vjeruj mi, baterija, kamera i (zasad) nema toliko trzanja.
ako je 2000kuna, onda je fakat dobra kupovina, pogotovo ako se uzme exynos verzija. al nešto mi ovo previše dobro da bi bilo istinito, jer dolazi iz samsunga
Uzeo sam ženi na svoju pretplatu A5 2016. 24 x 60 kn + 298 kn gotovina. Još ga nisam ni uključio. A da je u ruci premium osjećaj, to je istina. Ja sam zadržao svog Z3 i ne namjeravam ga mijenjati naredne 2 god.
Nego, interesira me kako saznati dali je unutra exynos iji snapdragon?
ako je 2000kuna, onda je fakat dobra kupovina, pogotovo ako se uzme exynos verzija. al nešto mi ovo previše dobro da bi bilo istinito, jer dolazi iz samsunga
Uzeo sam ženi na svoju pretplatu A5 2016. 24 x 60 kn + 298 kn gotovina. Još ga nisam ni uključio. A da je u ruci premium osjećaj, to je istina. Ja sam zadržao svog Z3 i ne namjeravam ga mijenjati naredne 2 god.
Nego, interesira me kako saznati dali je unutra exynos iji snapdragon?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z
Po čemu znaš da je exynos bolje imati u A5 2016 nego snapdragon?
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/novi-ugovor?NoRedirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-0
Ja sam u tarifi Najbolja imam sve. Imaš internet - prvih 12 mj. 3 gb a kasnije 2 gb mjesečno "najbržeg" interneta (ali nema šanse da ostvariš te njihove papirnate brzine). Imaš more mogućnosti (ja ih ne uspijevam ni približno iskoristiti). 169 + 10 +5 = 184 kn mj. uključen PDV + 60 kn rata za mobitel uključen PDV. Npr. možeš gledat TV programe i to ti se ne skida od onih 3 odnosno 2 gb data prometa i.t.d.
Cpu performance i baterija su bolji u exynos verziji. Logično pošto je exynos developean od strane samsunga za samsung mob
Cpu performance i baterija su bolji u exynos verziji. Logično pošto je exynos developean od strane samsunga za samsung mob
Znači, to je čista sreća na što naletiš ... Hoću reći, ne možeš znati prije nego što kupiš ....
BOk
Jedno pitanje, koje verzije prevladavaju na njuski, quad ili octa core?
Lp
BOk
Jedno pitanje, koje verzije prevladavaju na njuski, quad ili octa core?
Lp
o cemu ti, pa sta nisu sve verzija octa ? Inače, za update su izasle neke potvrde, al nema jos datum kad ce tocno
Kkao ste vi kupili svoj A5 2016?Preko oglasnika ili tarife i koja cijena?