Ovako, imam na compu adsl koji je naravno spojen preko klasicnog adsl modema. I sad bi ja htio povezati taj comp sa laptopom, tako da imam na laptopu internet, naravno preko ovde moje adsl konekcije. Sta mi je potrebno za to....
HVALA
Ovako, imam na compu adsl koji je naravno spojen preko klasicnog adsl modema. I sad bi ja htio povezati taj comp sa laptopom, tako da imam na laptopu internet, naravno preko ovde moje adsl konekcije. Sta mi je potrebno za to....
HVALA
ADSL modem je wireless?
nabavi jedan mali Wireless USB2.0 stick, ubodi ga u laptop, namjesti sve sto je potrebno i sufraj.
ADSL modem je wireless?
nabavi jedan mali Wireless USB2.0 stick, ubodi ga u laptop, namjesti sve sto je potrebno i sufraj.
a o kojem modemu je riječ?
Najjednostavnije ti je da pribavis novi wireless ADSL modem, jer ti je alternativa uzimati poseban AP + postojeci modem ali to onda komplicira podesavanje a i moras imati dva uredjaja ukljucena.A koji ces modem uzeti ovisi i kod kojeg ISP-a jer nemaju svi uredjaje po istom standardu/protokolu/cemu vec tako da treba i na to paziti.
Bok
Treba ti samo USB WLAN stick.
Stavis ga u desktop kompjuter, instaliras i namjestis WLAN mrezu.
Namjestis ICS - Internet connection sharing na desktop kompjuteru
Laptopom se spojis na desktop kompjuter i surfas webom.
evo ljudi su ti sve objasnili...najjednostavnije rjesenje.
jos sam napisi koji ti je ISP (provider)?
kupis wireless modem ,stick i surfas kolko god hoces.
bez wireless modema nis...jedino ak hoces navlacit zice za sobom
da al kak bu se spojio sa stickom ak nema nikakav wireless?
uglavnom doslo do nesporazuma.amen
Ipak cu odustati od ovog spajanja na moj adsl pristup. Naso sam ispred kuce signal od prijateljevog interneta, i jos je naso laptop necijih signala, pa cu se spojiti na njegov flat. Covijek mi je dopustio da ne mislite da kradem.
Ako nesto neko zna o wirelesu moze pomoc u temi HITNO POMOC OKO WIRELESSA.
No svejedno hvala na odgovorima
Nevezano za ovu temu. Jel neko zna koliki je domet antene od 6dbi, i bi li ona pojacala trenutni wireless signal koji ima 1 ili nekad 2 od 5 crtica
HVALA