Stari djelovi iz laptopa

poruka: 17
|
čitano: 7.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Imam nekoliko djelova koje bih htijeo iz laptopa prenjet u pc.

1)Tipkovnica: (dolje slika) što mi treba da bih ovu tipkovnicu mogao uključiti u svoj pc (žično ili bežično)???I kako to izvesti?

2)Miš: (dolje slika) kako da ovo uključim u pc???? s kojim kablovima i gdje zalemiti? miš mi nije toliko važan!

3)Optički pogon: (dolje slika) kako od ovoga napraviti prijenosni optički pogon???

4)Hdd: (dolje slika) kako od odoga napraviti prijenosni hdd???pomogućnosti na usb kabl????

To su ti djelovi pa ako bi mi htjeli pomoći hvala vam! Najvažnije mi je napraviti onaj hdd, optički pogon i tipkovnicu!

1) Ovako izgleda tipkovnica 1) Ovako izgleda tipkovnica
1) Priključak tipkovnice 1) Priključak tipkovnice
2) miš, isti priključak kao tipkovnica samo manji 2) miš, isti priključak kao tipkovnica samo manji
3) optički pogon, priključak 3) optički pogon, priključak
4) hdd, priključak 4) hdd, priključak
*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stari djelovi iz laptopa
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 23:57 (brendy).
16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Itko? Dobro je ovo, ali ja sam stavio ovo pod temu samogradnja, znači da ja sam sebi pokušam nešto iskemijat, ali izgleda da ću morati ovo kupit

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DinPa_KoVel kaže...

1)Tipkovnica: (dolje slika) što mi treba da bih ovu tipkovnicu mogao uključiti u svoj pc (žično ili bežično)???I kako to izvesti?

2)Miš: (dolje slika) kako da ovo uključim u pc???? s kojim kablovima i gdje zalemiti? miš mi nije toliko važan!

3)Optički pogon: (dolje slika) kako od ovoga napraviti prijenosni optički pogon???

4)Hdd: (dolje slika) kako od odoga napraviti prijenosni hdd???pomogućnosti na usb kabl????

To su ti djelovi pa ako bi mi htjeli pomoći hvala vam! Najvažnije mi je napraviti onaj hdd, optički pogon i tipkovnicu!

1. Nemoguće.

2. Nemoguće.

3. Loša slika,ne vidi se konektor.

4. Kolega ti je već predložio riješenje.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
DinPa_KoVel kaže...

1. Nemoguće.

2. Nemoguće.

3. Loša slika,ne vidi se konektor.

4. Kolega ti je već predložio riješenje.

Sve je moguce. Za tipkovnicu ako ti se svidjaju tipke nabavi u burzi onu prastaru bijelu tipkovnicu za 20kn, izvadi joj tipke, stavi ove i prefarbaj ostatak tipkovnice u crno :)

16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Ne ide, imam crnu tipkovnicu (običnu) i probo nepaše. Meni treba baš ta tipkovnica, to je ona mala slatka, mojim prstima primamljiva tipkovnica Bogataš

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Ja vjerujem da je moguće, no da će to ići malo teže. Konkretno, ako nikako drugačije, možda isprogramirati neki čip i napravit zaseban sklop koji će upravljati tipkovnicom i slat to preko USB-a/PS2...

A i koliko vidim (ispravite me ako griješim) onaj HDD je IDE, pa ne može ić ova ladica za disk jer je Sata...

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DinPa_KoVel kaže...

3. koristi nešto od ovoga, ja koristim s netbookom(napaja se sa 2 usba-a) i super je, a radi i sa OS Xom

16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Meni treba da si sam našto spojim a ne da kupujem već gotovo ;P

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stari djelovi iz laptopa
Ideja je jako zanimljiva,interesantna, kao da sam je ja smislio.ali mislim da nista od ovoga :D
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stari djelovi iz laptopa

od ovoga nis neznam osim za hdd da mozes preko adaptera...

a ako ti en treba touchpad posalji ga meni  :D  ili i ti mozes napraviti touchpad na ps2 port od kompa

ja s frendom sam se uhvatio i iz starog lapa izvukli touchpad malo googlanja i lemljenja i viola radi touchpad na kompu samo treba staviti drivere od touchpada i tjt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Za pržilicu postoji pasivni adapter na pata konektor. Samo se zavida na kraj pržilice

I do what I must because I can
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 10:59 (Katana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Evo i mene si potaknuo na ideju da rasklopim svoj stari acer,i rasklopio sam ga i našao sam video kako spojiti touchpad na ps2 port,sad nemam pojma kako ću to uraditi jer je sve pre pre sitno,ali budemo probao sutra-prekosutra :D evo video

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..

0 0 hvala 0
15 godina
Stari djelovi iz laptopa

moze se sve ja sam lemio s najobicnojom lemilicom... kojoj sam izbrusio vrh na full tanko... i tako ma da se drkali se sat vremena ali radi :D i mi nismo gledali po videu nego smo imali neki dokument tamo su bili pinoutovi za svaki touchpad

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...

moze se sve ja sam lemio s najobicnojom lemilicom... kojoj sam izbrusio vrh na full tanko... i tako ma da se drkali se sat vremena ali radi :D i mi nismo gledali po videu nego smo imali neki dokument tamo su bili pinoutovi za svaki touchpad

Super,jel mi možeš dati link od tog dokumenta,kod mene je touchpad izvađen iz acer 5100 laptopa :D

17 godina
neaktivan
Stari djelovi iz laptopa

Evo sad da ne otvaram novu temu,mene zanima je li moguce monitor od laptopa spojiti na stolno racunalo,jer mi je laptop krepal pa bi koristil samo njegov monitor.

http://bux.to/?r=Janos415

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Janos kaže...

Evo sad da ne otvaram novu temu,mene zanima je li moguce monitor od laptopa spojiti na stolno racunalo,jer mi je laptop krepal pa bi koristil samo njegov monitor

Je moguće ali će te to sve zajedno ispasti skuplje od normalnog lcd monitora... jer treba raznih gluposti tak da to možeš zaboraviti,stavi na neki sajt npr njuskalo.hr mozda nekom bas monitor treba...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice