Pozdrav,
ima li netko od forumasa da je u mogucnosti isprintati dva objekta (velicina na slici)? Ako je, onda bi prvo htio provjeriti koliko bi se materijala potrosilo pa da posteno to onda platim (ocekujem da bi dosta moglo otici). Iskreno, rade bi nekom forumasu platio za to nego firmama koje nude usluge printanja jer ne vjerujem da im se zamara sa printanjem malih kolicina necega.
Planiram si printati upgrade za pedale, link na projekt. Koliko vidim, tamo je autor napisao neke smjernice kako bi se trebalo printati pa bi to valjalo uzeti u obzir.
ja bnih ti mogao to isprintati...koliko misliš da bi koštalo, baš me zanima...slike u privitku sa podacima koliko traje print i koliko materijala ode :)
Iskreno, nemam pojma koliko bi me to na kraju kostalo. Vidim da ode cca 350g materijala, znaci za dvije pedale cca 700g materijala. Na brzinu sam otisao na 3djake stranicu, vidim da rola od kile ide za cca 200kn. Kako ti to oduzme skoro 3 dana, ne znam koliko za ruke uzimas :)
Ako ti nije problem, javi se na PP pa da vidim detalje. Znam da toliki 3D printevi nisu bas jeftini, ali sta je tu je.