Pozz ekipi najprije ... već dugo pratim forum ali sam se tek danas učlanio :S . Zape sam pa bi mi dobro došla pomoć
Ovako bavim se filmom i uvijek imam nekog posla oko rekvizita , pošto je to niskobudžetna produkcija većina toga je homemade.
No da prijeđem na stvar , napravio sam gatling gun ili bolje poznat kao minigun , i tako sam sinoć vidio na filmu "šakal" motorizirano postolje za takvu vrstu oružja . učinilo mi se savršeno za film no stvar je u tome što se uopće ne kužim u robotiku . Sad na raspolaganju imam hrpu elektro motora , više brzinskih, svakakvih , prekidača i sve te opreme .Pa bi zamolio ekipu koja se kuži u to da mi to onako objasni normalnim riječnikom .
evo malo smijernice kako bi to trebalo izgledati i raditi:
- 360° raotacije .
- mogućnost spuštanja i izdizanja za nekih pedest cm (tipa oni stupići na parkiralištu)
- sad nono možda naj teže ... da se svim tim kontrolama može upravljati s nekog kontrolera (tipa joypad) ili s laptopa , ali lako ja to preradim da izgleda kao neki komp .
-i na vrhu kao neki zglob koji bi usmejravao gatling gun gore dolje pod nekim kutem
a ako nekog zanima nešto oko filam , tipa specijalni efekti i tako to samo kontaktirajte