Kamp kucica- naoravi sam!

poruka: 4
|
čitano: 1.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
offline
Kamp kucica- naoravi sam!

Pozdrav ekipa. Pravio bih kucicu na prikolici i o tome razmisljam vec dva mjeseca. Prikolica bi bila 7x2,5m a kucica bi bila americkog stila, znaci konstrukcija drvena. No ti me ne pati. Masa kucice bi bila max. 1,5 tonu, a prikolica je ono sto mene zabrinjava. Da li ce dvije cijevi 3mm debljine stijenke i dimenzija 160 x 60 mm biti dosta? I naravno bile bi jos neke cijevi tu ali ovo su glavne koje nose veliku vecinu. Postavit cu popodne slike kako sam to zamisljao. 

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Kamp kucica- naoravi sam!

provjeri si ovo:

 

https://automania.hr/kako_s_prikolicom_shto_je_be_be_i_b_96_kod_2-_nastavak/

 

samo to, u homologaciju ne želim ulaziti, jer ako ćeš sudjelovati u prometu s njom, ona je obavezna....

Ju je je? Je ju je!
3 godine
offline
Re: Kamp kucica- naoravi sam!

Nece ona vidjet ceste, vise ju radin na prikolici da se po potrebi moze prevesti na ne vise od 10ak km, a ici ce na poljoprivredno zenljiste i tamo stajati, bitno mi je da bude mobilna, nece osjetit asfalta vise od 10km, ako i toliko... Vise mi bitno da kad se prikljuci ne dode do prevelikih neelasticnih savijanja, znaci ukoliko da dode do malo savijanja da se vrati sve u normalu nakon nekog kratkog vremena... :) Svejedno hvala, tko zna mozda i bude za cestu haha. Dimenzijama nece krsiti zakon a atest i svjetla se da napraviti... 

8 godina
offline
Re: Kamp kucica- naoravi sam!

Moja preporuka ti je da nađes šlepersku prikolicu hladnjaču, imas sve legalno i vec izoliranu konstrukciju, samo stavis prozore i vrata, najjeftinije i najjednostavnije, samo treba nac neku povoljnu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice