Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.118
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
15 godina
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
logic kaže...

VI nikako da naucite da kamera na mobu jos dugo nece stici imalo pristojnijeg idiota. Plasticno socivo i minijaturan chip u kombinaciji sa losim software-om jednostavno ne moze dati nista spektakularno. Pumapju se megapikseli ali se time ne dobija nista.

Da logic... ko i uvijek, hvala na tvojoj mudrosti... {#}

Jesi pogledao kakve slike rade drugi mobovi? Recimo "stari" K810i? Ako nisi pogledaj, nitko ne očekuje spektakularnost, ali na X10, kamera je rekao bih, u večini slučajeva neupotrebljiva. Ne znam do čega je, ali pretpostavljam da bi slike bile dosta bolje da software valja kur*a.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 20:38 (Minoza).
16 godina
neaktivan

Potpuno se slazem sa time. I jesam gledao i nema to veze jel andorid gore ili neki drugi os. Bitan je soft za kameru i kamera sama po sebi. Konkretno sam mislio na ovo "Mislim, možda izgleda ok na mobu, ali rastegni ju na monitor pa ćeš vidjeti.". Niti jedan mob ti nece dati ni prosjecne slike na monitoru. To su slike za gledati na mobu i to je to. Eventualno ih izraditi na 10x15 ali gledati na hd ili full hd monitoru je teski fail. slike sa dosta idiota ispadaju katastrofa a kamoli sa ovih igrackica.

:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 20:40 (logic).
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

a meni je vazno posto dosta surfam..pogotovo ovdje po forumu{#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni niej al ok.

:)
16 godina
Minoza kaže...
dejo6 kaže...

A vi niste nikad čuli za macro mod?

Ma ja sam govorio općenito, naravno da znam za macro mode. Stvar je u tome što uvijek, bez obzira o sceni, slika ispadne na nekim mjestima mutnjikava. Kao da je shutter prespor, a ako se netko i mrvicu pomakne tokom slikanja ili ti se ruka mrvicu zatrese, kompletna slika ispadne katastrofalno. Mislim, možda izgleda ok na mobu, ali rastegni ju na monitor pa ćeš vidjeti.

Meni dobro ispadnu slike

http://img862.imageshack.us/g/img20110411100721.jpg/

Probaj koristit vignette ili camera 360, uključi stabilizaciju slike....

15 godina
dejo6 kaže...

Meni dobro ispadnu slike

http://img862.imageshack.us/g/img20110411100721.jpg/

Probaj koristit vignette ili camera 360, uključi stabilizaciju slike....

Haha, je ali to ja nazivam idealnim slučajem... Gle, govorim o tipičnim situacijama, hoćeš nešto na brzinu uslikati, izvadiš mob, opališ, a slika uvijek mutna... Stabilizacija... pa nemam vremena svaki put čekati da mi se ruka smiri... Ode kadar za to vrijeme. Kak mi na starom K810i ispadne skoro svaka slika dobro? Jednostavno je banana, ne pomaže tu puno nit Vignette nit Camera 360. Uostalom, frend mi ima HTC, isto 8mpix kamera, isto neki šugav senzor mali, ali slike mu ispadaju puno bolje... Pogotovo te brzinske.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 14:25 (Minoza).
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Danas otvorim makret i više nema installed apps nego sony ericsson opcije i tu ima njegovih điđimiđija za instalirati (timescape itd). Da li je to nešto novo ili tek ja sad otkrio ?? Ako će to ostati, onda kad nabace 2.3 (bez svega toga), onda će se to lagano instalirati.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Probaj s ovim, dosta poboljšava kameru.

13 godina
neaktivan
Meni je vignette puno poboljsao sliku.... Samo sam podesio par stvarcica i bum!
13 godina
neaktivan
E ljudi jos jedno pitanje... Kako totalno maknuti aplikacije od sony ericssona kaj su vec gore instalirane?? Ja nadem nesto na razvoj aplikacija no kad god pritisnem deinstaliraj ta aplikacija je jos uvijek installirana...
13 godina
neaktivan
A i da jel mi moze netko stavit tu gore neku sliku il popis stvari koje su original na mobu kad ga kupis jer imam neki osjecaj da imam previse gluposti na njemu....
14 godina
neaktivan
the_secret_me kaže...
Meni je vignette puno poboljsao sliku.... Samo sam podesio par stvarcica i bum!

Skinuo sam ija to,jbg demo je pa je puno toga onemoguceno,cini se dobar app,no nije free...

13 godina
neaktivan
Ja sam isto na pocetku s marketa skinuo al onda samo rezolucoji od 0.3 mp pa sam si skinul full verziju na panda app..... Imas tamo jako puno aplikacija koje se inace full placaju besplatno....stranica je fakat prva liga...
14 godina
neaktivan
the_secret_me kaže...
Ja sam isto na pocetku s marketa skinuo al onda samo rezolucoji od 0.3 mp pa sam si skinul full verziju na panda app..... Imas tamo jako puno aplikacija koje se inace full placaju besplatno....stranica je fakat prva liga...

Kakva panda,mozes li malo bolje pojasniti molim te? Gdje bude to,jel to neka druga stranica nevezano za market,il...?

13 godina
neaktivan
Panda app napisi u google to ti je web stranica na kojoj ti se nalaze aplikacije za sve platforme.... Upisi p.budes vidio o cemu govorim........
13 godina
neaktivan

e ljudi znate li za onaj spb mobile shell 5.0 launcher...... kad god instaliram na svoju xperiu treba mu aktivacija, kad kliknem u redu kaže da uređaj nije podržan i izbaci me van..... uspio sam naći neku verziju di se čak uspije loadati no nemogu ništa jer moram ovo upozorenje za nepodržanost maknuti... i opet me izbaci..... gledam po youtubeu di neki imaju to na svojim xperiama i8 pišu da su našli verziju koja radi na xda..... no ja tražim i nemogu  ništa naći.......... zna li netko od vas nešto više o tome... molim link ako je moguće... :DDD

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Koju aplikaciju skinuti (osim vignette) za slikanje s timer-om,na xperia x10i nemam opciju da upalim timer prilikom slikanja s default-nom kamera app pa je to ponekad nedostatak..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

da li je moguce u onom izborniku/meniju od x10 nekako namjestiti da se lista kao na iphoneu ili galaxy s mobitelu?

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCoO kaže...

da li je moguce u onom izborniku/meniju od x10 nekako namjestiti da se lista kao na iphoneu ili galaxy s mobitelu?

Skini si neki drugi launcher. Mislim da Launcher Pro ima isto kao i iPhone. Probaj i Arc launcher i AWD. Svaki ima svoj način listanja aplikacija, ako si na to mislio ?

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina

Na AWD launcheru možeš birati između 5 vrsta listanja u izborniku, ima i horizontalne i vertikalne pa ćeš vjerovatno naći nešto što ti odgovara.

14 godina
dado2202 kaže...
FiCoO kaže...

Skini si neki drugi launcher. Mislim da Launcher Pro ima isto kao i iPhone. Probaj i Arc launcher i AWD. Svaki ima svoj način listanja aplikacija, ako si na to mislio ?

da na to sam mislio..malo mi je bezveze kaj se lista izbornik prema dolje, ovako mi izgleda privlacnije {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
13 godina
neaktivan
Meni osobno je launcher pro najbolji jer najglade radi i dosta je stabilan...
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Može li mi neko reci kakva je razlika između SE Xperia x10 i Se Xperia Arc ,i dali je to isto ?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Nije isto... X10 je stariji model, a samim tim i lošiji... Arc ima Android 2.3, a X10 1.6 koji se updatea na 2.1... Uostalom evo ti pa pogledaj: LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Planiram kupiti ovaj mobitel za krizmu koja je u nedjelju (8.5.) pa imam par pitanja u vezi kamere(već sam ga isprobavao ali nisam stiga pogledat kameru zanio me android(je, FAIL)):

-Kakva je kvaliteta videa i ima li poboljšanja/pogoršanja sa prelaskom na novi android

-Koliki je framerate u videima

Ma bio bi najzahvalniji kad bi netko snimio neki prizor na "visokim postavkama kvalitete" i 720p rezoluciji i stavio ga na youtube da vidim, gledao sam već sam ali većina ih nije 720p...

Hvala unaprijed

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš na youtubeu puno videa.

16 godina
IRebic kaže...

Planiram kupiti ovaj mobitel za krizmu koja je u nedjelju (8.5.) pa imam par pitanja u vezi kamere(već sam ga isprobavao ali nisam stiga pogledat kameru zanio me android(je, FAIL)):

-Kakva je kvaliteta videa i ima li poboljšanja/pogoršanja sa prelaskom na novi android

-Koliki je framerate u videima

Ma bio bi najzahvalniji kad bi netko snimio neki prizor na "visokim postavkama kvalitete" i 720p rezoluciji i stavio ga na youtube da vidim, gledao sam već sam ali većina ih nije 720p...

Hvala unaprijed

Meni je kvaliteta videa besprijekorna!

Fotografije su vise onako - meh, ali sa par tweakova navodno radi slike bolje od vecine mobitela na trzistu, samo sto se meni tweakovi daju radit - ne.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Imaš na youtubeu puno videa.

hvala

Psiho246 kaže...
IRebic kaže...
...

Meni je kvaliteta videa besprijekorna!

Fotografije su vise onako - meh, ali sa par tweakova navodno radi slike bolje od vecine mobitela na trzistu, samo sto se meni tweakovi daju radit - ne.

a jeli problem dogradnja na novi android?

IRebic
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Slike slikane sa x10. Ima i na xda tweekana kamera koja jako brzo može slikati i radi odlične slike pa koga zanima nek potraži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

A može li itko slikati recimo cooler od proca u radu, zanima me hoće li ga "zaustaviti" uz dobro osvjetljenje...

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 13:04 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice