Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.624
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
17 godina
neaktivan

Da, tako sam i nešto mislio uzimati, 32gb, class 10.

Samo sad me malo uhvatila trta po pitanju tih kartica s ebaya... Dosta se kupaca žali na fejk kineske memorije, a što je još gore, teško dokazati prevaru (reći će da si to ti podvalio) tako da sve razmišljam da ipak kupim kod nas u dućanu, pa makar 16gb...

Znači u ovom mobu bi sigurno radilo 32gb, class 10? Jer piše da mob podržava 32gb

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Gunner_V kaže...

Da, tako sam i nešto mislio uzimati, 32gb, class 10.

Samo sad me malo uhvatila trta po pitanju tih kartica s ebaya... Dosta se kupaca žali na fejk kineske memorije, a što je još gore, teško dokazati prevaru (reći će da si to ti podvalio) tako da sve razmišljam da ipak kupim kod nas u dućanu, pa makar 16gb...

Znači u ovom mobu bi sigurno radilo 32gb, class 10? Jer piše da mob podržava 32gb

Ja sam kupio 2 micro sd kartice u razmaku jedno tri mjeseca. Jedna Imation, druga Kingston ili tako nešto(ne sjećam se jer je bila za prijatelja). Sve je u savršenom redu. Ne znam odakle misliš da dolaze ove kartice koje su kod nas u dućanu. Vjeruj mi to je ista roba..pozdrav

15 godina
neaktivan

Na leći kamere nakon godinu dana su se pocele pojavljivati neke crte, točke i mrljice. Onako, vide se pod određenim kutem i lagano su ljubičaste. I to se dešava na oba koja imamo doma. 

Radi toga fotke budu onako lagano mutne. Dali je još to neko iskusio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Na leći kamere nakon godinu dana su se pocele pojavljivati neke crte, točke i mrljice. Onako, vide se pod određenim kutem i lagano su ljubičaste. I to se dešava na oba koja imamo doma. 

Radi toga fotke budu onako lagano mutne. Dali je još to neko iskusio?

Ja ih imam :( mob je star 7 mjeseci,nemam blage veze zasto su se pojavile...

12 godina
neaktivan

Ima li tko problema sa smrzavanjem uređaja? Mobitel prividno normalno radi, ali ne prima pozive, poruke, ne sinkronizira mejlove. Onda ili sam dođe k sebi pa dobijem poruke sa zakašnjenjem i poruke Tko je zvao, ili ga moram restartati pa sve normalno radi. Zbog još nekih grešaka, prvi je mobitel bio na servisu 5 puta, sad su mi zamijenili cijeli paket i opet se to događa s drugim uređajem. Trenutno su gotovo sve tvorničke postavke jer mi je novi paket stigao neki dan. Uređaj je kupljen u T-mobileu.

Imate li kakvo rješenje jer mi se slanje na servis više ne čini dobrom opcijom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Probaj staviti cijeli novi sustav tj. spoji ga na komp pa preko pc companiona ga resetiraj...ako već nisi p.s to nije isto kao onaj factory reset na mobu
12 godina
neaktivan

Hvala, probat ću tako. :)

13 godina
neaktivan
bangbang kaže...

Hvala, probat ću tako. :)

Ali imaj na umu da će ti se s tim izbrisati apsolutno sve na mobitelu,zapiši si kontakte,spremi pjesme i ostalo što imaš na mobu ;)

12 godina
neaktivan

Lagano ljubičastu boju sam i ja imao oko kamere.. sad imam drugi mob, ali LWW sam imao do prije tjedan dana i mislio sam da je nešto slučajno mi ostalo, pokušao obrisati ali nikako.. nije mi ni palo na pamet ovakvo nešto, da bi moglo biti kod svih LWW-a..

čudno..

moj je bio star godinu dana.. iako zapravo nisam ni skuzio kada se tocno fleka pojavila.. :/ sreća pa je bila oko ruba leće, a ne negdje na sredini..

17 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Lagano ljubičastu boju sam i ja imao oko kamere.. 

meni je također oko ruba leće, a mob imam manje od god dana.... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 1:40 (Balvan8).
15 godina
neaktivan

Ja sam se u jednom trenutku ponadao da je to neka naljepnica od zaštite koju sam zaboravio maknuti. Cak sam probavao noktom ju odljepiti (jer postoji kao neki mikro prijelaz na samom rubu ze leće), ali čini se da ipak nema nikakve naljepnice. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajmo neka dobra preporuka brzinska kernel i ROM?

Tnx! {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

Ajmo neka dobra preporuka brzinska kernel i ROM?

Tnx! {#}

1.   Po meni(osobno mišljenje) KrSHKernel

2.   Po meni(osobno mišljenje) RealICS

13 godina

Jel mi može netko predložiti neki custom rom koji nije teško staviti , da ne troši puno baterije , i da poveća fluidnost mobitela . Jel se to može napravit ,a da zadržim garanciju ?

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Jel mi može netko predložiti neki custom rom koji nije teško staviti , da ne troši puno baterije , i da poveća fluidnost mobitela . Jel se to može napravit ,a da zadržim garanciju ?

NE. Prvo treba rootat a time se gubi garancija

pero_HR
15 godina
peroko kaže...
Rucipe kaže...

NE. Prvo treba rootat a time se gubi garancija

S obzirom da su se LWW s garom prodavali za nekih 600-tinjak kuna(što je u biti neka realna vrijednost) ovdje na forumu, mislim da bi dobio puno rootanjem, a izgubiti nemožeš previše.

15 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
S obzirom da su se LWW s garom prodavali za nekih 600-tinjak kuna(što je u biti neka realna vrijednost) ovdje na forumu, mislim da bi dobio puno rootanjem, a izgubiti nemožeš previše.

Jel možeš ukratko napisat što bi dobio rootanjem osim što možeš instalirati programe koji zahtjevaju root pristup (npr. Root Explorer, AD Away, Titanim backup)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 12:39 (kishobran).
14 godina

Meni piše Bootloader unlock allowed: NO e sad el moguće to čudo rootat i stavit CWM pošto se mučim s tim mobitelom već par dana?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Možeš slobodno.
14 godina

Nekak sam uspio i rootat pa ubacit CWM i ubacit Zelly Cream 3.0

Rom super radi {#}

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo neznam sad kaj da velim kaj se događa sa ovim Xperia-ma, Wifi problem i dalje stoji. Wifi prepozna, ali neće se spojit, piše nabava IP adrese i opet sve ispočetka, samo se gubi samo od sebe i neće se spojiti, za pop!zditi. Znači kod X8 sam uspio riješit problem promjenom kernela (ako se uopće popravilo od toga), dok na Live-u ne mogu to promijenit jer mi je bootloader zaključan i nemogu ga otključat, pa me zanima kak da riješim taj problem Wifi-a?

Hvala! {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na PC companionu mi nudi samo upgrade na Android 4.0. Trenutno imam verziju 2.3.4. A mobitel mi se danas opet počeo zamrzavati. Da napravim taj upgrade ili ne?

13 godina
neaktivan
Ja imam iCS i ništa mi ne šteka tako da ti toplo preporučam da ga staviš ;)
15 godina
David87 kaže...

Evo neznam sad kaj da velim kaj se događa sa ovim Xperia-ma, Wifi problem i dalje stoji. Wifi prepozna, ali neće se spojit, piše nabava IP adrese i opet sve ispočetka, samo se gubi samo od sebe i neće se spojiti, za pop!zditi. Znači kod X8 sam uspio riješit problem promjenom kernela (ako se uopće popravilo od toga), dok na Live-u ne mogu to promijenit jer mi je bootloader zaključan i nemogu ga otključat, pa me zanima kak da riješim taj problem Wifi-a?

Hvala! {#}

Moram priznati da je ovaj zelly bean 3.0 jako dobar rom..

Tebi treba new_wifi_modules..instaliraj ga iz cwm-a.

Evo ti link..

https://www.dropbox.com/s/w4p20aycs0k5u69/new_wifi_modules.zip?v=0rc-s

15 godina
neaktivan

Dali sada staviti ICS ili je GB jos uvjek bolji?

Govorim o stock romu.

EDIT:

Sjecam se kad je ICS izašao da je bilo puno bugova, loša kamera, štajaznamštasvene. Dali je u medjuvremenu to ispravljeno?

8 Bolji je ICS
0 Bolji je GB
0 Ma isto...
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 12:23 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se live with walkman nakon 6-7 mjeseci poceo restartirat. Tj. ugasio mi se mobitel i cijelo vrijeme se restarta, pojavi se ono 'SONY' pa 'WALKMAN' i tako sve ispocetka. Jedva sam nekako uso u 'safe mode', al sam pokuso ga ugasit i ponovno na normal, al sad i kad udem u safe mode, pusti mi oko 5-10 sekundi i opet isponova sve. Sad kad sam promjenio karticu uslo mi je u mobitel, al zamrzlo se za 4-5 sekundi i opet se ugasilo. Probo sam preko updatea preko kabla al pise da imam najnoviji 4.. Tj. i imam ga. Sutra ga nosim u servis, jos mi je pod garancijom, ako neko zna rjesenje da ne za*ebavam ljude

Ako sam ovo ja ... onda si to ti ... !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Repair software ako je do softvera
15 godina
neaktivan

Imam widget za uključivanje i isključivanje data prometa. Kad ga uključim, on se "zazeleni", a u notification baru se pojavi slovo E (ili 3G, ovisi). 

U zadnje vrijeme se počelo dešavati to da kad uključim widget, ne pojavi se E, no on postane "zelen". Čak, kada je uključen protok podataka, jednostavno se E isključi, tj nestane.

Ima ko kakvu ideju?

EDIT:

Stavio sam ICS, za sada nije bilo problema, ali opet, tek je gore par sati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 13:28 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A jesi mogao na net se tada spojiti, kada nema E recimo? Moguće da je bilo do softvera..

15 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

A jesi mogao na net se tada spojiti, kada nema E recimo? Moguće da je bilo do softvera..

Čim je E nestalo, internet nije radio, tj nisi mogao otvoriti stranicu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice