Nokia C7

poruka: 181
|
čitano: 85.726
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia C7".
14 godina
neaktivan
Nokia C7

Izašla je Anna za nas balkance  :D:D:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia C7

jedva čekam da vidim kak izgleda, nadam se da je stabilni i da se ne bude toliko mob blesiral :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia C7

Evo, 6 sati nakon instalacije Anne, prvi dojmovi:

sučelje je stvarno fluidno, do sada je znalo zastati ponekada, pogotovo prilikom slidea na drugi homescreen ili prilikom ulaska u podmeni, ali sada toga nema

qwerty tipkovnica u vertikalnoj orijentaciji je super, mrvu skučena ali precizna, te ja sa svojim ćevapima od palaca sam imao svega 2 greške tokom pisanja (a napisao sam se danas)

browser je isprva čudan za koristiti, pogotovo nakon starog, ali ubrzanje je vidljivo, kao i lakoća korištenja (ne znam zašto imaju prigovore na njega, ali meni radi super)

u aplikacijama mi se pojavio Signal boost, kada sam ga odabrao, javio mi je system error i aplikacija je nestala... ne znam, nisam istraživao na netu, ako netko zna za koji signal to služi i može li se naknadno instalirati opet, neka kaže

shazam je nakon updatea nestao iz aplikacija, prebačen je u Glazba, tako da tko ga ima, pa mu nestane, zna gdje se nalazi

Sve u svemu, Symbian just got better, again.

U prvih sat i pol korištenja sam imao par zastajkivanja, nakon gašenja i paljenja poslije kompletne instalacije trebalo mu je puno da se složi i počne raditi kako spada, ali od onda nije bilo ni jednog trzaja.

Sada čekam Belle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nokia C7

Da li možeš čitati PDF i Word datoteke?

14 godina
Nokia C7

Meni još nema nikakakve nadopune :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Ja mogu, nakon što sam prek moba skinuo update 1/2 i 2/2.

13 godina

Ni ja još ne mogu updejtat. Ima li netko da je uspio, a da mu je mobitel kodiran na T-Mobile?{#}

15 godina
Amazon637 kaže...

Nisam testirao to, dobro si me sjetio, testirati ću danas. Ja sam radio update preko Nokia Software updatea, te nakon provjere, nisam dobio ponuđen 2/2 update. Vjerojatno mi je Nokia Updater skinuo sve.

14 godina

Probaj preko mobitela. Tako sam barem ja 2/2 dobio

15 godina
Amazon637 kaže...

Probaj preko mobitela. Tako sam barem ja 2/2 dobio

Checked it again, upravo sada. Nadopune nisu dostupne.

14 godina
Nokia C7

A preko Ovi suita?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C7

meni nist :(

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia C7

Preko Ovija nema ništa, kao ni preko Software updatea. Koliko je vama koji ste imali 1/2 i 2/2 update bio prvi update? Meni je download bio 321 MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ej ljudi,

ovako, moj mob je izvana, dobila sam ga prije 2 tjedna, kad sam ga dobila automatski sam ga updejtala na Annu,

valjda se moglo jer je mob izvana. I nakon toga, OVI store mi ne radi, znači ne mogu skinuti niti jednu aplikaciju,

piše downloading, ali se ništa ne dešava. Zadnjih par dana nakon što uđe u OVI store, ne želi mi pokrenuti moj account.

Može pomoć? :)

Software version: 024.001

I da, ne nalazi mi novi update niti preko telefona niti preko OVI suite. I već sam sve izbrisala pa ispočetka.

Jedino ako je problem u tome što je mob izvana, pa bi trebala možda sad staviti taj novi update kad je kod

nas došla Anna...

15 godina
Nokia C7

Imaš najnoviji update, drugi ne postoji. Probaj sljedeće, napravi povratak na tvorničke postavke, možda se riješi tako. Ako ne, spoji ga na Ovi Suite ili Software update, ovsi što koristiš i reinstaliraj software.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Imaš najnoviji update, drugi ne postoji. Probaj sljedeće, napravi povratak na tvorničke postavke, možda se riješi tako. Ako ne, spoji ga na Ovi Suite ili Software update, ovsi što koristiš i reinstaliraj software.

Hm, već jesam vratila na tvorničke i sve ponovo, doduše to je bilo prije kojih 5 dana kad još Anna nije došla. Preko OVI suite mi ne nalazi novi update (što je valjda logično kad kažeš da imam najnoviji)...

15 godina
Nokia C7

Onda probaj sada napraviti tvornički reset, a ko ne riješi, odaberi u OViju da se reinstalira software... meni Store radi normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok, hvala puno na pomoci! Probat cu! {#}

15 godina
neaktivan
Nokia C7

ja bi annu :(, jedino se nadam da ce mi se rjesit problem s memorijom jer sam izgubio 8 gb interne memorije pa visim na micro sd a neda mi se na servis nosit

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hard reset, reinstall postojećeg softwarea? Kako ti je uspjela nestati interna memorija??? Da nisi ti slučajno formatirao u neki drugi file system, pa ti mob ne pokazuje internu?... strange... very strange...

14 godina
Nokia C7

Problemi s Ovi storeom najčešće imaju veze sa Qt-om.

Usput Nokia na svom forumu ima temu sa najčešćim problemima koji se dešavaju s updejtanjem na Annu pa oni koji imaju neke probleme mogu pročitati ovdje http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-Troubleshooting/td-p/1127953

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
5220 kaže...

Problemi s Ovi storeom najčešće imaju veze sa Qt-om.

Usput Nokia na svom forumu ima temu sa najčešćim problemima koji se dešavaju s updejtanjem na Annu pa oni koji imaju neke probleme mogu pročitati ovdje http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-Troubleshooting/td-p/1127953

ja sam probala i ovo:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/OVI-store-not-working-after-anna-update-in-C7/m-p/1116707/highlight/true#M94532

al mi nije pomoglo, sutra cu sve ispocetka, pa javim ako uspije {#}

15 godina
neaktivan
ma probao sam reinstal i hard reset ali nis, to mi se dogodilo kad sam bio formatirao internu memoriju i natrpo 4gb pjesama i kad sam se vracao doma iz busa mob mi se ugasio i kad sam upalio nije bilo memorije interne..kad odrm pise memorija se koristi a kad nest skidam pise mi za to neraspolozivo
14 godina

Pa nosi na servis sko ništa ne pomaže, ne zvuči kao nešto što će sw update popraviti.

15 godina
neaktivan
ma da..
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Preko Ovija nema ništa, kao ni preko Software updatea. Koliko je vama koji ste imali 1/2 i 2/2 update bio prvi update? Meni je download bio 321 MB.

Anna je imala oko 300MB, a preko moba je 1/2 imao 25MB a isto tolko i 2/2. Uz to sam još imao i update za OVI store.

15 godina
neaktivan
meni nEMA ANEE
15 godina
neaktivan
Nokia C7

ocu annu!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C7

evo bio na nokinoj sluzbenoj stranici i sav radostan iso updejtat i nist :( nema updejta i onda sam upiso kod i pise ovo

Sorry! No software update available for this product code via the Nokia Software Update Tool.

poludit cu {#}{#}{#}{#}

glu*i tmobile

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MilkMan kaže...

evo bio na nokinoj sluzbenoj stranici i sav radostan iso updejtat i nist :( nema updejta i onda sam upiso kod i pise ovo

Sorry! No software update available for this product code via the Nokia Software Update Tool.

poludit cu {#}{#}{#}{#}

glu*i tmobile

Samo promjeni product code i gotovo, bar se tako rješavala situacija na XM5800.

Product code na nokiama u t-scumu nikad nije mogao skidat nove firmware-e, pa smo mjenjali product code na balkans blue/red i mogli smo skinut firmware vjerovatno i je i tu ista situacija.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice