LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.521
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus

Dolazi zaključan, otključavanje je 90 kuna ( u St-u)

16 godina
pepi74 kaže...

Dolazi zaključan, otključavanje je 90 kuna ( u St-u)

može li se to otključati nekakvim rootanjem i takvim stvarima (ne razumijem se baš u Androide)

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
mind_challenge kaže...

Imam negdje tele2 karticu, mogu samo s njom dokazat da sam postojeći?

Nego, razmišljao sam prodati k800i i p1i, pa to kupiti, e sada on bi mi trebao zamijeniti p1i, zanima me kako je tipkati na njemu? Dolazi li otključan,i može li se otključati? Jeli teško staviti najnoviji android, i ide li 2.2 na njega? Kakva mu je kvaliteta reprodukcije zvuka?

Ako je aktivno koristiš više od godinu dana i ako si registriran kod Tele2, onda si postojeći korisnik.

Tipkovnica je prilično ugodna za tipkanje (pogotovo nakon mog Samsunga GT-S5560). Vjerojatno neće biti poput one na koju si naviknuo na P1, ali smatram da nećeš imati problema s prilagodbom.

Sam proces nadogradnje je prilično jednostavan (premda spor - meni je trebalo dva sata da se nadogradi, ali se isplatilo). Službeno, Android 2.2 ne ide na njega, ali postoji modificirana nadogradnja s kojom, naravno, gubiš garanciju.

Telefon dođe zaključan, ali se može otključati na EBayu za nekih 10-ak dolara.

Kvaliteta reprodukcije zvuka je prosječna. Niti najbolja, a niti najgora.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
cro_blue kaže...

ok, dakle ovo s aktivnim korisnikom mi otpada, a mogu li recimo doći s prijateljem koji je aktivan korisnik da on kupi umjesto mene, prolazi li ta fora, i mogu li oni to kako provjeriti?

ako ovaj gore kaže da se može otključati u Splitu, vjerojatno se može i kod lokalnog ''unlockera''. Osjeti li se usporavanje kada se stavi 2.2? Koliki je radni vijek baterije? 

16 godina
mind_challenge kaže...

ok, dakle ovo s aktivnim korisnikom mi otpada, a mogu li recimo doći s prijateljem koji je aktivan korisnik da on kupi umjesto mene, prolazi li ta fora, i mogu li oni to kako provjeriti?

ako ovaj gore kaže da se može otključati u Splitu, vjerojatno se može i kod lokalnog ''unlockera''. Osjeti li se usporavanje kada se stavi 2.2? Koliki je radni vijek baterije? 

Ukoliko frend ranije nije iskoristio povlastice za postojećeg korisnika, ne vidim razloga zašto ne bi prošla ta fora. Ipak, obrati pozornost na činjenicu da Tele2 posebno pakira telefone za postojeće korisnike i pretplatnike, a posebno za nove korisnike. Ukoliko ne bude "na stanju" ovih za postojeće korisnike i pretplatnike, ovi koji su preostali koštaju 895 kuna.

Što se tiče otključavanja, naši lokalni unlockeri s EBaya naruče unlock code pa nam ga "preprodaju" u vidu otključanog telefona i, naravno, uberu i sebi koju kunu.

Osobno nisam stavljao modificirani 2.2 niti planiram (zbog prirode posla garancija mi je jako bitna). Nadogradnja na Eclair (Android 2.1) je osjetno poboljšala performanse aparata.

Što se tiče baterije, prvi dan je jedva izvukla. Toliko sam se igrao na njemu da je presušila za manje od 24 sata. Sada, kad me je prošla želja za igranjem, baterija komotno izvuče tri dana bez punjača.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 17:24 (cro_blue).
16 godina
LG GT540 Optimus

Ok, onda je baterija zadovoljavajuća, ja radije platim unlockeru jer nemam paypal. Jesu li performanse mobitela općenito u redu? Koristiš original 2.1, ili one nego modificirane rom-ove? Wireless radi kako treba? Planira li se službena nadogradnja na 2.2? Ispričavam se zbog ovoliko pitanja

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 17:26 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

Ok, onda je baterija zadovoljavajuća, ja radije platim unlockeru jer nemam paypal. Jesu li performanse mobitela općenito u redu? Koristiš original 2.1, ili one nego modificirane rom-ove? Wireless radi kako treba? Planira li se službena nadogradnja na 2.2? Ispričavam se zbog ovoliko pitanja

Performanse mobitela su i više nego dobre... To ti najzornije pokazuje

video gdje se prema igricama vidi da je Optimus i više nego ozbiljan uređaj.

Kod mene je originalni 2.1, a Wi-Fi je brz i funkcionalan...

Koliko je meni poznato, službene nadogradnje na Froyo neće biti. Razlog je veličina ROM-a na kojeg nije moguće instalirati kompletan Froyo.

16 godina
cro_blue kaže...
mind_challenge kaže...

Koliko je meni poznato, službene nadogradnje na Froyo neće biti. Razlog je veličina ROM-a na kojeg nije moguće instalirati kompletan Froyo.

Izgleda zgodno, nego da mi je srediti da mi netko preko ebaya uzme unlock code, da mu platim, jeftinije je neg kod ''unlockera''. Dakle sad samo preostaje prodati k800i i P1i, i kupiti ovoga

15 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
mind_challenge kaže...

mind, ja sam prešao sa p1 na gt540 i bila je to dobra iako pomalo čudna promjena:

- zbunjivati će te što nema normalnog task managera, ali to nije frka jer ovaj automatski dobro radi posao (imas i rucni, ali je nepotreban)

- tipkanje je teže i sporije jer je to ipak ekran na dodir, tako da tim dijelom nisam oduševljen

- meni se na 2.1 update-ao za 10min ;)

- 2.2 je brži od 2.1 i u izvođenju app i u kretanju kroz menije/sistem

- nije istina da froyo nemože ići na gt540, stvar je u politici LG-a, a to podupire što je skupina od par programera uspjela napraviti ono što LG nije napravio (srediti 2.2)

- 2.2 će se vjerovatno srediti do kraja, ali nezz se točno kad

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
max1919 kaže...

mind, ja sam prešao sa p1 na gt540 i bila je to dobra iako pomalo čudna promjena:

- zbunjivati će te što nema normalnog task managera, ali to nije frka jer ovaj automatski dobro radi posao (imas i rucni, ali je nepotreban)

- tipkanje je teže i sporije jer je to ipak ekran na dodir, tako da tim dijelom nisam oduševljen

- nije istina da froyo nemože ići na gt540, stvar je u politici LG-a, a to podupire što je skupina od par programera uspjela napraviti ono što LG nije napravio (srediti 2.2)

Ok dakle Froyo ide, ali ne kompletno, ili ide samo LG neželi? 

Mogu li recimo downgrade-ati ako budem trebao koristiti garanciju?

To sam čuo za android s task manager-om, valjda ću se naviknuti.

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

Ok dakle Froyo ide, ali ne kompletno, ili ide samo LG neželi? 

Mogu li recimo downgrade-ati ako budem trebao koristiti garanciju?

To sam čuo za android s task manager-om, valjda ću se naviknuti.

e ovo downgradanje je problematično tako da ti preporučam da dobro razmisliš prije prelaska na 2.2. task manager nije frka jer ok radi svoj posao

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
max1919 kaže...

e ovo downgradanje je problematično tako da ti preporučam da dobro razmisliš prije prelaska na 2.2. task manager nije frka jer ok radi svoj posao

ok, ostaje 2.1 na njemu, koristiš li ti lg-ov ili neki custom rom? 

kako zapravo radi taj task manager?

može li se rootati da se steknu neke ovlasti i funkcije koje inaće nemaš?

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

ok, ostaje 2.1 na njemu, koristiš li ti lg-ov ili neki custom rom? 

kako zapravo radi taj task manager?

može li se rootati da se steknu neke ovlasti i funkcije koje inaće nemaš?

ja sam naravno na najnovijem 2.2 (volim imati novu ver, bila službena ili neslužbena).

nezz točno za task manager nisam se s tim petljao previše, ali znam da za svaki sustav 1.6, 2.1 i 2.2 radi malo drugačije, ugl na 2.2 radi super i ja po tome ne prčkam

rootati se može, to je kao ona app koja dozvoljava mod sistemskih app na p1 (nezz jel si koristio). ugl onda možeš micati sistemske app i još par fora stvari.

jel ti imaš gt540 ili ga planiraš kupiti?

16 godina
max1919 kaže...

ja sam naravno na najnovijem 2.2 (volim imati novu ver, bila službena ili neslužbena).

nezz točno za task manager nisam se s tim petljao previše, ali znam da za svaki sustav 1.6, 2.1 i 2.2 radi malo drugačije, ugl na 2.2 radi super i ja po tome ne prčkam

rootati se može, to je kao ona app koja dozvoljava mod sistemskih app na p1 (nezz jel si koristio). ugl onda možeš micati sistemske app i još par fora stvari.

jel ti imaš gt540 ili ga planiraš kupiti?

da, isprobao sam sve što se moglo na p1i, pa imam ga vec 5 godina, i njemu je kraj došao. 

Ako radi neka radi, tebi je istekla garancija pa si stavio 2.2, ili?

Da, trebao bih ga kupiti, ako prodam obadva, trenutno navlačim cijenu za p1i, i prodajem k800i

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

da, isprobao sam sve što se moglo na p1i, pa imam ga vec 5 godina, i njemu je kraj došao. 

Da, trebao bih ga kupiti, ako prodam obadva, trenutno navlačim cijenu za p1i, i prodajem k800i

ma nije mi istekla garancija, samo kao što sam napisao volim imati novi software.

koliko tražiš za p1?

16 godina
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...

ma nije mi istekla garancija, samo kao što sam napisao volim imati novi software.

koliko tražiš za p1?

a imam ponudu za 600, a tko ponudi više njegov je. 

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...

koliko tražiš za p1?

a imam ponudu za 600, a tko ponudi više njegov je. 

lol, ja sam ga kupio za 650 prije pola godine, sada košta 800 kn u trgovini, ali nemoj mu to reči ;) i nisam zainteresiran, samo me zanimala cijena

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jel netko zna jel ima kakav PES za android?2010 il starija ak treba,ja sam naso samo fifu a nju nevolim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura1992 kaže...

Jel netko zna jel ima kakav PES za android?2010 il starija ak treba,ja sam naso samo fifu a nju nevolim

nisam ziher ali mislim da ima neki, samo nas mob nema multitouch pa će to biti pravo mučenje :(

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Pa ako ima fifa.I nije mucenje briem.Imas za birat upravljanje.Mozes sa pomicanjem ekrana.Ili sa tipkama.Briem da nije tesko sta trcis i sam dodas i pucas XD.Netreba ti multitouch

jer i kad se okrenes prema golu stisnes za pucat i tam ce puknut.Pa ako netko nadje PES neki nek posta tu link il na pm.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura1992 kaže...

Nabaci link od Fife!

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
15 godina
LG GT540 Optimus

evo ljudi ovak...danas sam si uzeo tog lg gt540..e sad me zanima dal prvo moram ispraznit bateriju skroz da se mob ugasi i drzat ga na punjacu oko 12h(tak sam cito negdje) da se baterija formira ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

evo ljudi ovak...danas sam si uzeo tog lg gt540..e sad me zanima dal prvo moram ispraznit bateriju skroz da se mob ugasi i drzat ga na punjacu oko 12h(tak sam cito negdje) da se baterija formira ili???

Da, neka se prvo isprazni skroz, pa onda puniti, ja sam punio 24h

15 godina
Liverpool1892 kaže...

o covjece , a tak sam ga htjeo na punjacu drzat sutra do 15h i onda ga nadogradit na 2.1 ... oce li 14h bit dovoljno na punjacu??

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Liverpool1892 kaže...

o covjece , a tak sam ga htjeo na punjacu drzat sutra do 15h i onda ga nadogradit na 2.1 ... oce li 14h bit dovoljno na punjacu??

Neznam, mislim da negdje piše da treba držati 12 ili 18h, ali nisam siguran, ja sam se nekako strpio 24h {#}

15 godina
LG GT540 Optimus

ma ja sam posto nestrpljiv sta se tog tice...ovi supci iz tele2 me zajbase i moro sam umjesto 10dana , cekat na njega mjesec i pol , pa sam sad jako nestrpljiv sta se toga tice {#} a vidit cu jos uglavnom , hvala ti na odgovorima {#} (nisam peder to je znak zahvale :P )

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo link od Fife 2010 HD.Radi sve kako spada testiro sam.Ali kao sto sam reko nevolim fifu.

Dali netko ako skine i prouci igru dali mu se na ljevoj strani nalazi yoistick za upravljanje ili se samo porketom mobitela upravlja?

Kada prebacite na mob instaliraj te aplikaiciju.Pokrenite.Pisat ce da se treba downloadat jer aplikacija ima 1 i nes mb.Pa se tek odna igra skine.Sve radi.

http://rapidshare.com/files/443124325/Fifa.HD.v1.0.40.apk

16 godina
LG GT540 Optimus

Koliko su meni rekli, Li-Ion baterijama, koje sada imaju svi telefoni, ne treba taj mumbo-jumbo sa totalnim pražnjenjima i punjenjima od po 12 ili koliko već sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura1992 kaže...

Evo link od Fife 2010 HD.Radi sve kako spada testiro sam.Ali kao sto sam reko nevolim fifu.

Dali netko ako skine i prouci igru dali mu se na ljevoj strani nalazi yoistick za upravljanje ili se samo porketom mobitela upravlja?

Kada prebacite na mob instaliraj te aplikaiciju.Pokrenite.Pisat ce da se treba downloadat jer aplikacija ima 1 i nes mb.Pa se tek odna igra skine.Sve radi.

http://rapidshare.com/files/443124325/Fifa.HD.v1.0.40.apk

Na kraju kad se napravi Download zauzima 6Mb.

Na prvi pogled izgleda jako dobro, ali da ima PES bilo bi puno bolje.
Upravlja se sa mobitelom, na ljevoj strani nema yojstik, samo ima na ljevoj strani jedna tipka i dvije na desnoj.

14 godina
LG GT540 Optimus

vidio sam da ima negdje quake 3 arena za ovaj mob, pa el zna netko kak snimim i od kuda skinem?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice