ma evo bas narucujem silicon maskicu i zastitnu foliju prek njuskala :) javim kako bude ..
Imam ti ja desetak folija na :Ebayu su bile 2 dolara :)
Nisi u blizini Splita?
ma evo bas narucujem silicon maskicu i zastitnu foliju prek njuskala :) javim kako bude ..
Nisi u blizini Splita?
Moze meni link od one applikacije HRCallerID ili kako se tacno zove...
Nekako mi je bas zanimljiva!
Hvala :)
Moze meni link od one applikacije HRCallerID ili kako se tacno zove...
Nekako mi je bas zanimljiva!
Hvala :)
I evo jedan info: bilo ti je dosta rasprave, ako si u 1.6 koristio neki od Task Killera, to ti više u 2.1 nije potrebno jer sustav to radi sam od sebe: tako da ti je taj task killer više od štete nego li od koristi.
Da, koristio sam advanced task manager na 1.6, a sad ga nisam još instalirao. Nakon tvoje preporuke ni neću.
Još jedna promjena u odnosu na 1.6. Kada imaš dolazni poziv, na dnu ekrana (prije nego se javiš) ponudi ti sms poruku za pozivatelja.
Nisi u blizini Splita?
a nisam jbg-a..ali zanimljivo sto narucujem bas od covjeka iz splita ovu slikonsku maskicu i foliju :D
Sva sreća što Split i okolica imaju 300.000 ljudi :)
Tako da taj čovjek i ja nismo isti ljudi :)
kako home + power? meni se normalno upali i nikakve opcije mi ne daje..mozda koje treba prvo stisnut?
Nisi u blizini Splita?
a nisam jbg-a..ali zanimljivo sto narucujem bas od covjeka iz splita ovu slikonsku maskicu i foliju :D
za koliko ce te oderat?
Nisi u blizini Splita?
za koliko ce te oderat?
50kn za maskicu i zastitnu foliju..mislim da nije puno..? :/
Nisi u blizini Splita?
za koliko ce te oderat?
50kn za maskicu i zastitnu foliju..mislim da nije puno..? :/
nije puno, ali ti ionako to ide preko ebaya sve
ljudi samo proslijede tvoju adresu prodavacima
ja sam sebi case uzeja za 15kn
folije idu za dolar
kako home + power? meni se normalno upali i nikakve opcije mi ne daje..mozda koje treba prvo stisnut?
prvo home pa power
prvo home pa power
nis i dalje..jel to mozda vrijedi samo za 2.2 ?
kad odem na e-poštu i onda na dodaj račun imaju dvije opcije "MS Exchange" i "Drugi"e pa i u jednom i drugom neuspjevam registrovati svoj yahoo i msn mail....
kod prvog "MS Exchange" ne znam adresu poslužitelj i domenu
a kod drugog ne znam poslužitelj za dolaznu i odlaznu poštu za msn i yahoo
pa ako može mala pomoć oko registrovanja ovih računa na fon....
vrijedi i za 2.1 sa fastbootom i recovery-om
PS jel si stavio update.zip?
nisam nista..samo sa ga napunio i pokusao :D
a 2.1 sam stavljao ono sa tvoje teme na 1. str..znaci imam 2.1 sa fastbootom..
sta jos treba? i dal ce se to ponistit kad cu stavljat 2.2? jer mi se onda ne isplati posto imam u planu :P
sta jos treba? i dal ce se to ponistit kad cu stavljat 2.2? jer mi se onda ne isplati posto imam u planu :P
nece se ponistiti, to moras staviti za 2.2.
znaci nakon 2.1 sa fastbootom moras imati Clockwork recovery rom, stavi njega i onda ćemo dalje...
nece se ponistiti, to moras staviti za 2.2.
znaci nakon 2.1 sa fastbootom moras imati Clockwork recovery rom, stavi njega i onda ćemo dalje...
a sto cu dobiti sa tim Clockwork recoveryem osim mogucnosti te za bateriju?
sry na spamu ali :)
dali ima netko da mu simsi ne rade? pokrenem ih pojavi se pocetni ekran i zatim se ugasi...mislim nije mi do simsa ali sam htjela isprobat reda radi kad ih vec ne mogu uninstalirat :(
hvala
Isto i ovde i, nisam se baš udubljivao, ali mislim da nismo usamljeni slučaj (možda postoje neka regionalna ograničenja?). Ako neko zna zašto, bio bih zahvalan.
Ne treba ti clockwork recovery rom: trebati samo fastboot rom: onda imaš pristup fastbootu, a odtuda možeš sve.
dali ima netko da mu simsi ne rade? pokrenem ih pojavi se pocetni ekran i zatim se ugasi...mislim nije mi do simsa ali sam htjela isprobat reda radi kad ih vec ne mogu uninstalirat :(
hvala
Trebaš otići na stranicu od LG-a i onda skinuti ostatak te igrice: inače je beskorisna , kao što i sam vidiš.
hvala
Trebaš otići na stranicu od LG-a i onda skinuti ostatak te igrice: inače je beskorisna , kao što i sam vidiš.
A kako izbrisati sims ili ostale app koje ne koristim, a nisu instalirane naknadno?
hvala
tnx :)
hvala
A kako izbrisati sims ili ostale app koje ne koristim, a nisu instalirane naknadno?
Prvo instaliraš z4root i dobiješ root ovlasti
Zati instaliraš Root Explorer, i odeš u system/app i tamo pobrišeš sve APK i pripadajuće ODEX datoteke ( dakle ako se program zove mate.apk možeš obrisati i mate. odex)
Samo pazi što brišeš: jer ako obrišeš vitalnu aplikaciju ( koja trenutačno radi) dolazi do rušenja.
Stoga ti savjetujem: sa Clockwork konzolom ili AMON RA napravi recovery, a tek onda idi brisati sve što ti ne treba. Kada si obrisao, savjetujem napraviti reboot telefona, pa otići na ono mjesto gdje se standardno deinstaliraju aplikacije i obrisati sve ove koje si obrisao ( pojavit će se u spisku i imat će ili 0 Kb ili nešto sitno kb)
Da li si sa tim nešto dobio: ne znam, jer ja nikakvog ubrzanja vidio nisam.
hvala
Prvo instaliraš z4root i dobiješ root ovlasti
Zati instaliraš Root Explorer, i odeš u system/app i tamo pobrišeš sve APK i pripadajuće ODEX datoteke ( dakle ako se program zove mate.apk možeš obrisati i mate. odex)
Samo pazi što brišeš: jer ako obrišeš vitalnu aplikaciju ( koja trenutačno radi) dolazi do rušenja.
Stoga ti savjetujem: sa Clockwork konzolom ili AMON RA napravi recovery, a tek onda idi brisati sve što ti ne treba. Kada si obrisao, savjetujem napraviti reboot telefona, pa otići na ono mjesto gdje se standardno deinstaliraju aplikacije i obrisati sve ove koje si obrisao ( pojavit će se u spisku i imat će ili 0 Kb ili nešto sitno kb)
Da li si sa tim nešto dobio: ne znam, jer ja nikakvog ubrzanja vidio nisam.
Hvala, sve sam napravio umijesto root explorer koristim astro, i kad otvorim simse u astro i kliknem na uninstal, pojavi mi se uninstal not successful!
Astro to ne može napraviti jer nije tip root explorera. Samo root explorer i par njih to mogu napraviti ( ako sam u krivu neka me netko ispravi)
Drugo kada odeš u system/app onda od tamo ne praviše deinstalaciju , onda od tamo brišeš ( dugi klik na file koji brišeš i pojavit će ti se opcije copy, move i naravno DELETE :)
Dakle obriši je sa Delete a ne praviti uninstall.
Dobar dan, zanima me, isplati li se kupovati ovaj mobitel, i jeli još onih 900 kuna u tele2, bez pretplate
Dobar dan, zanima me, isplati li se kupovati ovaj mobitel, i jeli još onih 900 kuna u tele2, bez pretplate
Kupljen prije koji dan...
Definitivno se isplati!
I da... U Tele2 još košta 895 kuna (795 kuna) ukoliko si postojeći korisnik.
Također, možeš pogledati po oglasnicima... Viđao sam da ga ljudi prodaju po mrvicu nižoj cijeni od one u Tele2.
Od konkurencije možeš pogledati Sony Ericssona Xperia X8 (1000 kuna u Bonbon) ili HTC Wildfire (cca. 1200 kuna).
Kupljen prije koji dan...
Definitivno se isplati!
I da... U Tele2 još košta 895 kuna (795 kuna) ukoliko si postojeći korisnik.
Imam negdje tele2 karticu, mogu samo s njom dokazat da sam postojeći?
Nego, razmišljao sam prodati k800i i p1i, pa to kupiti, e sada on bi mi trebao zamijeniti p1i, zanima me kako je tipkati na njemu? Dolazi li otključan,i može li se otključati? Jeli teško staviti najnoviji android, i ide li 2.2 na njega? Kakva mu je kvaliteta reprodukcije zvuka?
edit: koliko su x8 i wildfire bolji od njega?