LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.594
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
fakEEE kaže...

ma evo bas narucujem silicon maskicu i zastitnu foliju prek njuskala :) javim kako bude ..

Imam ti ja desetak folija na :Ebayu su bile 2 dolara :)

Nisi u blizini Splita?

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Moze meni link od one applikacije HRCallerID ili kako se tacno zove...

Nekako mi je bas zanimljiva!

Hvala :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Moze meni link od one applikacije HRCallerID ili kako se tacno zove...

Nekako mi je bas zanimljiva!

Hvala :)

Evo: http://dl.dropbox.com/u/3730632/HRCallerID.apk

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

I evo jedan info: bilo ti je dosta rasprave, ako si u 1.6 koristio neki od Task Killera, to ti više u 2.1 nije potrebno jer sustav to radi sam od sebe: tako da ti je taj task killer više od štete nego li od koristi.

Da, koristio sam advanced task manager na 1.6, a sad ga nisam još instalirao. Nakon tvoje preporuke ni neću.

tko umre na jesen za njega nema zime
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Još jedna promjena u odnosu na 1.6. Kada imaš dolazni poziv, na dnu ekrana (prije nego se javiš) ponudi ti sms poruku za pozivatelja.

tko umre na jesen za njega nema zime

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
fakEEE kaže...

ma evo bas narucujem silicon maskicu i zastitnu foliju prek njuskala :) javim kako bude ..

Nisi u blizini Splita?

a nisam jbg-a..ali zanimljivo sto narucujem bas od covjeka iz splita ovu slikonsku maskicu i foliju :D

14 godina
neaktivan

Sva sreća što Split i okolica imaju 300.000 ljudi :)

Tako da taj čovjek i ja nismo isti ljudi :)

14 godina
neaktivan
Gigimon kaže...
pepi

ma nije mi se dalo prevodit. ima google prevoditelj ;-)

fejk

home+power (clockwork=recovery)

kako home + power? meni se normalno upali i nikakve opcije mi ne daje..mozda koje treba prvo stisnut?

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
pepi74 kaže...
fakEEE kaže...

Nisi u blizini Splita?

a nisam jbg-a..ali zanimljivo sto narucujem bas od covjeka iz splita ovu slikonsku maskicu i foliju :D

za koliko ce te oderat?

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
fakEEE kaže...
pepi74 kaže...
fakEEE kaže...

Nisi u blizini Splita?

za koliko ce te oderat?

50kn za maskicu i zastitnu foliju..mislim da nije puno..? :/

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
apoteka kaže...
fakEEE kaže...
pepi74 kaže...
fakEEE kaže...

Nisi u blizini Splita?

za koliko ce te oderat?

50kn za maskicu i zastitnu foliju..mislim da nije puno..? :/

nije puno, ali ti ionako to ide preko ebaya sve

ljudi samo proslijede tvoju adresu prodavacima

ja sam sebi case uzeja za 15kn

folije idu za dolar

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Gigimon kaže...
pepi

fejk

kako home + power? meni se normalno upali i nikakve opcije mi ne daje..mozda koje treba prvo stisnut?

prvo home pa power

14 godina
neaktivan
Gigimon kaže...
fakEEE kaže...
Gigimon kaže...
pepi

fejk

prvo home pa power

nis i dalje..jel to mozda vrijedi samo za 2.2 ?

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

kad odem na e-poštu i onda na dodaj račun imaju dvije opcije "MS Exchange" i "Drugi"e pa i u jednom i drugom neuspjevam registrovati svoj yahoo i msn mail....

kod prvog "MS Exchange" ne znam adresu poslužitelj i domenu

a kod drugog ne znam poslužitelj za dolaznu i odlaznu poštu za msn i yahoo

pa ako može mala pomoć oko registrovanja ovih računa na fon....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

vrijedi i za 2.1 sa fastbootom i recovery-om

PS jel si stavio update.zip?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:16 (max1919).
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
fakEEE kaže...

nisam nista..samo sa ga napunio i pokusao :D

a 2.1 sam stavljao ono sa tvoje teme na 1. str..znaci imam 2.1 sa fastbootom..

sta jos treba? i dal ce se to ponistit kad cu stavljat 2.2? jer mi se onda ne isplati posto imam u planu :P

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
max1919 kaže...
fakEEE kaže...

sta jos treba? i dal ce se to ponistit kad cu stavljat 2.2? jer mi se onda ne isplati posto imam u planu :P

nece se ponistiti, to moras staviti za 2.2.

znaci nakon 2.1 sa fastbootom moras imati Clockwork recovery rom, stavi njega i onda ćemo dalje...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:52 (max1919).
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
fakEEE kaže...
max1919 kaže...
fakEEE kaže...

nece se ponistiti, to moras staviti za 2.2.

znaci nakon 2.1 sa fastbootom moras imati Clockwork recovery rom, stavi njega i onda ćemo dalje...

a sto cu dobiti sa tim Clockwork recoveryem osim mogucnosti te za bateriju?

sry na spamu ali :)

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

dali ima netko da mu simsi ne rade? pokrenem ih pojavi se pocetni ekran i zatim se ugasi...mislim nije mi do simsa ali sam htjela isprobat reda radi kad ih vec ne mogu uninstalirat :(

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG GT540 Optimus

Isto i ovde i, nisam se baš udubljivao, ali mislim da nismo usamljeni slučaj (možda postoje neka regionalna ograničenja?). Ako neko zna zašto, bio bih zahvalan. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne treba ti clockwork recovery rom: trebati samo fastboot rom: onda imaš pristup fastbootu, a odtuda možeš sve.

14 godina
neaktivan
dana69 kaže...

dali ima netko da mu simsi ne rade? pokrenem ih pojavi se pocetni ekran i zatim se ugasi...mislim nije mi do simsa ali sam htjela isprobat reda radi kad ih vec ne mogu uninstalirat :(

hvala

Trebaš otići na stranicu od LG-a i onda skinuti ostatak te igrice: inače je beskorisna , kao što i sam vidiš.

14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
dana69 kaže...

hvala

Trebaš otići na stranicu od LG-a i onda skinuti ostatak te igrice: inače je beskorisna , kao što i sam vidiš.

A kako izbrisati sims ili ostale app koje ne koristim, a nisu instalirane naknadno?

14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
dana69 kaže...

hvala

tnx :)

14 godina
neaktivan
cikano kaže...
pepi74 kaže...
dana69 kaže...

hvala

A kako izbrisati sims ili ostale app koje ne koristim, a nisu instalirane naknadno?

Prvo instaliraš z4root i dobiješ root ovlasti

Zati instaliraš Root Explorer, i odeš u  system/app i tamo pobrišeš sve APK i pripadajuće ODEX  datoteke ( dakle ako se program zove mate.apk možeš obrisati i mate. odex)

Samo pazi što brišeš: jer ako obrišeš vitalnu aplikaciju ( koja trenutačno radi) dolazi do rušenja.

Stoga ti savjetujem: sa Clockwork konzolom ili AMON RA napravi recovery, a tek onda idi brisati sve što ti ne treba. Kada si obrisao, savjetujem napraviti reboot telefona, pa otići na ono mjesto gdje se standardno deinstaliraju aplikacije i obrisati sve ove koje si obrisao ( pojavit će se u spisku i imat će ili 0 Kb ili nešto sitno kb)

Da li si sa tim nešto dobio: ne znam, jer ja nikakvog ubrzanja vidio nisam.

14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
cikano kaže...
pepi74 kaže...
dana69 kaže...

hvala

Prvo instaliraš z4root i dobiješ root ovlasti

Zati instaliraš Root Explorer, i odeš u  system/app i tamo pobrišeš sve APK i pripadajuće ODEX  datoteke ( dakle ako se program zove mate.apk možeš obrisati i mate. odex)

Samo pazi što brišeš: jer ako obrišeš vitalnu aplikaciju ( koja trenutačno radi) dolazi do rušenja.

Stoga ti savjetujem: sa Clockwork konzolom ili AMON RA napravi recovery, a tek onda idi brisati sve što ti ne treba. Kada si obrisao, savjetujem napraviti reboot telefona, pa otići na ono mjesto gdje se standardno deinstaliraju aplikacije i obrisati sve ove koje si obrisao ( pojavit će se u spisku i imat će ili 0 Kb ili nešto sitno kb)

Da li si sa tim nešto dobio: ne znam, jer ja nikakvog ubrzanja vidio nisam.

Hvala, sve sam napravio umijesto root explorer koristim astro, i kad otvorim simse u astro  i kliknem na uninstal, pojavi mi se uninstal  not successful!

14 godina
neaktivan

Astro to ne može napraviti jer nije tip root explorera. Samo root explorer i par njih to mogu napraviti ( ako sam u krivu neka me netko ispravi)

Drugo kada odeš u system/app onda od tamo ne praviše deinstalaciju , onda od tamo brišeš ( dugi klik na file koji brišeš i pojavit će ti se opcije copy, move i naravno DELETE :)

Dakle obriši je sa Delete a ne praviti uninstall.

16 godina
LG GT540 Optimus

Dobar dan, zanima me, isplati li se kupovati ovaj mobitel, i jeli još onih 900 kuna u tele2, bez pretplate

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

Dobar dan, zanima me, isplati li se kupovati ovaj mobitel, i jeli još onih 900 kuna u tele2, bez pretplate

Kupljen prije koji dan...

Definitivno se isplati!

I da... U Tele2 još košta 895 kuna (795 kuna) ukoliko si postojeći korisnik.

Također, možeš pogledati po oglasnicima... Viđao sam da ga ljudi prodaju po mrvicu nižoj cijeni od one u Tele2.

Od konkurencije možeš pogledati Sony Ericssona Xperia X8 (1000 kuna u Bonbon) ili HTC Wildfire (cca. 1200 kuna).

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 17:10 (cro_blue).
16 godina
cro_blue kaže...
mind_challenge kaže...

Kupljen prije koji dan...

Definitivno se isplati!

I da... U Tele2 još košta 895 kuna (795 kuna) ukoliko si postojeći korisnik.

Imam negdje tele2 karticu, mogu samo s njom dokazat da sam postojeći?

Nego, razmišljao sam prodati k800i i p1i, pa to kupiti, e sada on bi mi trebao zamijeniti p1i, zanima me kako je tipkati na njemu? Dolazi li otključan,i može li se otključati? Jeli teško staviti najnoviji android, i ide li 2.2 na njega? Kakva mu je kvaliteta reprodukcije zvuka?

edit: koliko su x8 i wildfire bolji od njega?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 17:12 (mind_challenge).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice