HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 722.095
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
protjeran
HTC One X

Nakon updatea prestao mi je radit auto-rotate i posljedično s tim pretpostavljam kamera... Sucks probao sam factory reset i ništa več dva sata gubim vrijeme na to :/

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

imam htc one x koji je imao manjih problema s wifi-em, ono standardno da nije bio dovoljno jak signal..ali to mi nije radilo probleme ako sam bio u blizini routera, sve ok na sense 4 i arhd..i onda stize famozni update na sense 5 arhd, nakon toga u istoj prostoriji na 2m udaljenosti od routera meni signal minimalan, nema ni onu jednu bogacku crticu..dobro maknem se ja s arhd i flasham aokp icecoldjelly, kad ono i tu ista stvar..sad sam flashao viperx i malo je bolje, u istoj prostoriji na 3-4m udaljenosti imam 3-4 crtice ali opet varira i ispod 3(dok prije na istoj poziciji puni signal bez problema)..svjestan sam da je hardverski problem postojao, ali ne u ovolikoj mjeri, nakon arhd i sense5 sve je otislo pa-pa i ovakve stvari se nisu dogadale, uvijek sam imao puni signal u istoj prostoriji tako da je nesto i softverski sad sj....zna netko rjesenje, imate istih problema?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One X

Ma da kazem za ova updeitovanja ja nikad nisam to ukljucio dok se nisam jednom opeko na tome (nekada nova updeitovnja ne idu sa vasoom instaliranom aplikaciom po praviliu treba sve skidati sa Play Store ili Itunes zavisi koju marku telefona imamo) ko to postuje?? onda dolazi do problema idemo na ciscenje softvera instalaciju istog i majstori trljaju ruke..evo ja na moj s4 iskljucio to predhodno isto na s3 nikad problem sa softverom ili and verzijom...{#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
HTC One X

Pozdrav :)),

Evo i ja od jučer korisnik HTC One X, kupio polvnog korišten koji mjesec ali je stvarno ko nov, još i garancija tako da se ne bunim ;)... Updatean je na 4.2.2, nemam nikakvih problem sa wi-fijem, sve odlično radi za sad...

H3rc0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC One X
chemmy kaže...

Nakon updatea prestao mi je radit auto-rotate i posljedično s tim pretpostavljam kamera... Sucks probao sam factory reset i ništa več dva sata gubim vrijeme na to :/

Pozz, imam isti problem kao sto je tu napisano, zna tko kako rijesiti problem?

12 godina
tarantula6 kaže...
chemmy kaže...

Pozz, imam isti problem kao sto je tu napisano, zna tko kako rijesiti problem?

Ako ne radi factory reset, onda je jedina opcija servis..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
neaktivan
HTC One X
Sorry ako je pitanje vec bilo postavljeno... Imam problem s wifi antenom na HTC One X. Uopće ne hvata signal a i to sto uhvati preslabo je. Procitao sam na internetu da bi dijagnosticirao problem blagim pritiskom na ekran kraj volume tipke.... i da imam taj problem, zanima me sto mogu uraditi, kolika bi bila cijena servisa...?

0 0 hvala 0
12 godina
HTC One X

Kad razgovaram s nekom osobom, jako ju slabo čujem, zvucnik tokom razgovora je jako tih... Ima li iko problema s tim?

H3rc0

0 0 hvala 0
12 godina
H3rc0 kaže...

Kad razgovaram s nekom osobom, jako ju slabo čujem, zvucnik tokom razgovora je jako tih... Ima li iko problema s tim?

To nešto nije u redu. Koji god da sam mobitel probao, ne može se usporediti sa jačinom zvučnika pri razgovoru na HOX-u.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
Nemoj se smijat. Uzmi cetkicu za zube, novu, tvrdu i iscetkaj zvucnik odnosno rupice nad zvucnikom. Iznenadit ces se ;)
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav, imam problem s updateom 3.20.401.3 (35.79mb). Dode mi obavijest da je dostupno azuriranje sustava, skinem update, pokrenem instalaciju, i nakon nekoliko sekundi mi se otvori clockwork mode i pise installation aborted. Ako neko zna u cemu je problem neka napise ovdje, bio bih jako zahvalan. :)

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zhaba kaže...

Pozdrav, imam problem s updateom 3.20.401.3 (35.79mb). Dode mi obavijest da je dostupno azuriranje sustava, skinem update, pokrenem instalaciju, i nakon nekoliko sekundi mi se otvori clockwork mode i pise installation aborted. Ako neko zna u cemu je problem neka napise ovdje, bio bih jako zahvalan. :)

problem je bas u tome sto si i napisao, clockworkmode recovery. update mozes napraviti samo sa stock recovery i ne root-anim mobitelom.

15 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Zhaba kaže...

problem je bas u tome sto si i napisao, clockworkmode recovery. update mozes napraviti samo sa stock recovery i ne root-anim mobitelom.

Kako onda mogu updatati softver? Skinem s neta update il?

12 godina
Zhaba kaže...
Igor666 kaže...
Zhaba kaže...

Vratit stock recovery i stock rom..

15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Zhaba kaže...
Igor666 kaže...
Zhaba kaže...

Vratit stock recovery i stock rom..

Mozes li mi onda objasniti kako vratiti na stock? Nov sam u ovome... :$

13 godina
neaktivan
franj00 kaže...
Sorry ako je pitanje vec bilo postavljeno... Imam problem s wifi antenom na HTC One X. Uopće ne hvata signal a i to sto uhvati preslabo je. Procitao sam na internetu da bi dijagnosticirao problem blagim pritiskom na ekran kraj volume tipke.... i da imam taj problem, zanima me sto mogu uraditi, kolika bi bila cijena servisa...?

Ako imaš važeće jamstvo, nosi ga na servis, a ako nemaš onda ga rastavi sam (imaš upute na youtube, nije teško) i malo savini prema van kontakte na matičnoj od wifi-a. Bitno je da dobro i čvrsto naliježu na antenu koja se nalazi na kućištu.  Ja sam to osobno napravio na svom uređaju jer sam mijenjao kućište pa je wi-fi kontakt bio loš. nako "popravljenih" kontakata sve je bilo u redu. Po youtubu imaš raznih tutorijala gdje neki leme žice sa tih antena na kontakte ali ja mislim da je to nepotrebno.

12 godina
sardax kaže...
Nemoj se smijat. Uzmi cetkicu za zube, novu, tvrdu i iscetkaj zvucnik odnosno rupice nad zvucnikom. Iznenadit ces se ;)

Sry sto nisam prije odg na poruku... Uglavnom, tako je i bilo :), uzeo novu četkicu i dobro očistio...Zvučnik ko nov :D

Hvala ;))

H3rc0
13 godina
HTC One X

morati cu nositi mob na servis zbog wifi antene i ekrana(zuta mrljica)..s obzirom da sam ga rootao i na njega stavio viperx, da li ce priznati garanciju?..tj da li ga moram flashat na official VIP-ov rom i unrootat?

0 0 hvala 0
15 godina
THomson kaže...

morati cu nositi mob na servis zbog wifi antene i ekrana(zuta mrljica)..s obzirom da sam ga rootao i na njega stavio viperx, da li ce priznati garanciju?..tj da li ga moram flashat na official VIP-ov rom i unrootat?

Moraš flashat originalni ROM.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina

imas ti mozda vip-ov official? ili znas gdje se nalazi posto ga nisam pronasao..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 19:31 (THomson).
15 godina

Ma prilično sam siguran da nemora biti baš Vipov. Bitno da je originalni, a to možeš naći bez problema.

15 godina
neaktivan
HTC One X

Moze li meni neko reci gdje naci tvornicki rom i kako ga instalirati? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

HoX koji je star 5. mjeseci, jel moze imati problema ovih sa ekranom i wlan ?  i imam jedan u ponudi od 10 mjeseci star. Ugl najbolje kad budem gledao provjerim te boje i wlan upalim i vidim kako radi jel ?

0 0 hvala 0
15 godina
Marko5552 kaže...

HoX koji je star 5. mjeseci, jel moze imati problema ovih sa ekranom i wlan ?  i imam jedan u ponudi od 10 mjeseci star. Ugl najbolje kad budem gledao provjerim te boje i wlan upalim i vidim kako radi jel ?

Kapacitet? Ovi od 16 GB uglavnom nemaju nikakvih problema...a vjerojatno i noviji 32 GB-ni...

Ali da, u svakom slučaju. najbolje ti je provjeriti...

13 godina
neaktivan
HTC One X

Jel netko radio unlock na HTC One X 32 gb verzija ?  Kupljen je u T-Mobile i zaključan na njihove mreže, pa me zanima jel postoji način neki ?  Galaxy s2 je imao onu aplikaciju za besplatno, ali ako ima i da se treba platiti do 10 $ preko neta nije problem, samo da ga otključam. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Moj HOX je bio 16gb verzija.

Do prodaje nisam imao nikakvih problema!

Problematična je prva 32gb  verzija,u ostalima je rješeno.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ja imam neku americku verziju mobitela i ne mogu nikako updatr raditi na novi soft, veli da ih nema...
Radi se o HTC One X 3 16gb 4g LTE
11 godina
neaktivan
HTC One X

jel se nekm dogodilo da ne radi mobilni internet? meni od danas se nece spojit nikako,wifi radi, a mobilni sam pise turning on

lazna uzbuna,problem je do tele2

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 17:21 (medozg366).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Znači ja sam imao na HOX kad je još bio na Sense 4 ono kad mi je došlo poruka ili poziv bila je na lock screenu da je odmah vidim,a sada s Sense 5 nemam.Kako se to može promjeniti?

0 0 hvala 0
12 godina
HTC One X

ljudi pitanje jedno - jel mozete preporuciti/dati link odakle nabaviti ekran sa digitizerom za htc one x? na ebayu ih ima pun q i stvarno ne znam od koga da uzmem i koji da uzmem, pa ako je netko ima iskustva... ne mora biti originalni, ali barem da je prikaz boja i kvaliteta priblizna originalnom.

ako nekoga zanima, vjerovatno mi digitizer rikava. problem je u tome što otprilike na sredini ekrana nekada ne registira dodir, a nekada registrira kao dva. ugl da skratim smeta i živcira. a mob niti je padao niti je izgreban... ostalo sve radi bez problema

puno hvala i pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice