Zvuk na web-stranici

poruka: 8
|
čitano: 1.584
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvuk na web-stranici

Početnik sam u izradi web stranica,bez osnovnog znanja HTML-a i slično.Radim site u Microsoft Publisheru 2003,i za

sada dobro uspijevam,mada program me često  zbunjuje time što od prilike do prilike mijenja razmještaj elemenata.No to nije tema ovog upita,već me zanima kako mogu unijeti razne skladbe na jednu od stranica,tako da ih se može i slušati,i skidati.Ne radi se o background zvuku,već prije o instalaciji pleyera,ili nečeg sličnog?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk na web-stranici
Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zvuk na web-stranici

A neeeeeee. Web stranice s zvukovima su valjda najgori izum ikada. Jesi svijestan koliko korisnika interneta već nešto sluša dok sutra netom? I sad dođe neki "fiiiiiiijuuuuuuu" ili "Blink" ili "Paf", jednostavno iritira. A ne daj Bože još pozadinska pjesma, takve stranice idu kod mene na blacklistu automatski.

17 godina
neaktivan
RE: Zvuk na web-stranici

dragon je u pravu....

ja recimo rijetko slušam glazbu kad surfam pa i onda mi full smeta....

pogotovo ako se radi o nekom portalu.... zapravo općenito o webu koji se osvježava malo češće od jednom u mjesec dana..

trenutno je na snazi pravilo: manje je više. zato što manje flasha i zvukova a što više teksta.

www.svijetkulture.com
16 godina
Zvuk na web-stranici

Ako stavljaš pjesmu, onda stavi po mogućnosti da je korisnik mora pokrenuti, pa ko želi poslušat stisnut će play.

Ivan M. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk na web-stranici

Ovdje imas jedan player kog ja koristim a podrzava i mp3 između ostalih formata:

http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvuk na web-stranici

Muzika u pozadini,20 hiperveza,2-4 animacije ,par slika, dizajn a nekima spor internet pa štopa štopa i izađe iz stranice

to se događa kad je stranica prenatrpana nepotrebnim stvarima al dobro kako hoceš samo znaj da ce ti posjecenost otpast još ako staviš muziku koja im nije po ukusu !!Neodlučan

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk na web-stranici

Definitivno bez  muzike na siteu i definitivno uzet učit HTML i CSS i ostavit se publishera.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice