Wordpress

poruka: 34
|
čitano: 7.461
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: izrada web stranica u wordpressu-pitanje!

u wordpressu ti cijeli izgled stranice ovisi o temi koju imaš ..

Neke teme jednostavno ne podržavaju padajuće izbornike jer njihov autor ih nije htio ili nije znao napraviti,

također kad tražiš teme u search-u možeš odabrati među onim opcijama da ti traži samo teme koje imaju mogućnost padajućih izbornika.

Ako ti piše da tema ima tu mogućnost, a ti ga svejedno ne možeš dobiti, provjeri u cpanel-ovom File Manageru pod public/wp-content/themes   i tamo ti piše koje sve teme imaš instalirane , otvoriš temu koju koristiš i unutra bi ti trebalo bit dosta .php file-ova i provjeri jel menu.php unutra.

Mogao bi i koristiti neki plugin ako nađeš neki dobar , ali obavezno pročitaj sve informacije o tome kako se plugin instalira i konfigurira.

i ja sam isto još svjež u web dizajnu ali ako trebaš još što samo pitaj pa ćemo pokušat riješit , ima i pametnih ljudi na ovom forumu {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 21:47 (Noxer).
10 godina
neaktivan

Dobar je WP, al nekako sto se tice SEO djela i izrade web shopa, meni ne odgovara bas. Volim raditi klasicne stranice u php, rucno..  mozda stvar navike,ali eto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 11:34 (Fre3k).
16 godina
neaktivan

Super, drago nam je da si to podjelio sa nama i probudio temu staru 4 godine.

10 godina
neaktivan

Dokle tema nije zakljucana, smatra se da moze se nastaviti rasprava.. druga stvar; listam forum u slobodno vrijeme i trazim sebi korisne informacije, a saljem/pisem svoja iskustva za uzvrat..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice