Wordpress index.php i index.html

poruka: 6
|
čitano: 1.174
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Pozdrav svima,

Trenutno radim jednu web stranicu i naišao sam na problem , a pošto živim u malom mjestu  nemam koga da pitam pa eto da se obratim ovdje za pomoć.

Naime radi se o tome da kada utipkam web adresu želim da se prvo pokaže stranica sa gumbom ulaz( ENTER) i kada kliknem na ''Ulaz'' da mi se onda otvori home page... ulaznu stranicu sam napravio, međutim imam problem jer ne mogu imati dve index stranice pa me zanima kako da riješim taj problem .... jer sada kada sam napravio novu index.html stranicu morao sam preimenovati index.php u pocetna.php i stavio sam link na nju ali to ne radi dobro.... mislim ona se otvori ali linkvi u menu izborniku ne rade kako treba  izbacuju uvijek na index.html, a postavljeni su na neku drugu stranicu... Molim Vas za pomoć to mi hitno treba!

0 0 hvala 0
14 godina

Ok prva stvar, ne mijenjaj imena datoteka ako neznas sta radis, a pogotovo ne imena datoteka samog WordPress-a.

Ono sto tebi treba se da lako napraviti zli treba znanja, stoga preporucam da potrazis neki plugin koji to vec radi, npr. http://wordpress.org/plugins/content-warning-v2/

WordPress ❤

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Wordpress index.php i index.html
Idem isprobati...
12 godina
protjeran
Re: Wordpress index.php i index.html

Ne radi kako treba taj plugin.... zna li netko neki slični plugin a da je dobar

12 godina
protjeran

Znači ono što bi mi trebalo je da se otvori jedna uvodna stranica ..... ja sam je napravio i kada kliknem na ulaz da se napravi redirekcija na home page.... ne znam kako se to radi , a znam da ima neka caka za to ne znam kako to drugi siteovi reade....

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice