Ovako radim sajt za filmove i serije ali neželim hostat filmove i serije na svom hostu ili nekom server niti ih uplodat ( kad ih ima na tisuce vec na internetu ) jer kazne su prevelike a i kršim zakon tako
sada imam stranicu u html-u i metno player gore ali on ucitava samo video fajl sa drugog hosta ako ima extenziju kao .mp4 ili .flv itd.. to mi ne vrijedi jer 99 posto flmova i serija je na putlocker sajtu a oni imaju link od videa www . putlocker . com / file / oajfvabfdjbidf a to player nece ucitat , pa sam naso pluginove ali se placaju kao vidfetch i qkplugins ali neželim placat ,jer nemam ovo je da probam koji kintu zaradit a ne mjesecno placat ili fodišnje neke velike cifre za licence.
pa sam probao sa phpmelody ali oni nemaju podrsku za putlocker
citao sam da neki su rijesili taj problem ali ja nisam mogao naci kako .
sad moje je pitanje dali ima itko tko zna nesta sto bi mi miglo pomoc , da mogu uzet link od putlocker i metnut u moj player sa titlovima
ps: googlo sam 5 dana zato negovorite googlaj
ps:ako mislite rec plati nezelim ,znam da ima besplatno riješenje i ako netko može pomoč bio bi zahvalan
moze biti bilo kakva skripta , joomla,woordpress, phpmelody ili obicni html ,samo da moze radit sa ovimm gore navedenim
HVALA