Video- molim za pomoč

poruka: 7
|
čitano: 3.339
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Video- molim za pomoč

Ovako radim sajt za filmove i serije ali neželim hostat filmove i serije na svom hostu ili nekom server niti ih uplodat ( kad ih ima na tisuce vec na internetu ) jer kazne su prevelike a i kršim zakon tako 

sada imam stranicu u html-u i metno player gore ali on ucitava samo video fajl sa drugog hosta ako ima extenziju kao .mp4 ili .flv itd.. to mi ne vrijedi jer 99 posto flmova i serija je na putlocker sajtu a oni imaju link od videa www . putlocker . com / file / oajfvabfdjbidf a to player nece ucitat , pa sam naso pluginove ali se placaju kao vidfetch i qkplugins ali neželim placat ,jer nemam ovo je da probam koji kintu zaradit a ne mjesecno placat ili fodišnje neke velike cifre za licence.

pa sam probao sa phpmelody ali oni nemaju podrsku za putlocker 

citao sam da neki su rijesili taj problem ali ja nisam mogao naci kako .

sad moje je pitanje dali ima itko tko zna nesta sto bi mi miglo pomoc , da mogu uzet link od putlocker i metnut u moj player sa titlovima 

ps: googlo sam 5 dana zato negovorite googlaj 

ps:ako mislite rec plati nezelim ,znam da ima besplatno riješenje i ako netko može pomoč bio bi zahvalan

moze biti bilo kakva skripta , joomla,woordpress, phpmelody ili obicni html ,samo da moze radit sa ovimm gore navedenim 

HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Video- molim za pomoč
piratos kaže...

Ovako radim sajt za filmove i serije ali neželim hostat filmove i serije na svom hostu ili nekom server niti ih uplodat ( kad ih ima na tisuce vec na internetu ) jer kazne su prevelike a i kršim zakon tako 

sada imam stranicu u html-u i metno player gore ali on ucitava samo video fajl sa drugog hosta ako ima extenziju kao .mp4 ili .flv itd.. to mi ne vrijedi jer 99 posto flmova i serija je na putlocker sajtu a oni imaju link od videa www . putlocker . com / file / oajfvabfdjbidf a to player nece ucitat , pa sam naso pluginove ali se placaju kao vidfetch i qkplugins ali neželim placat ,jer nemam ovo je da probam koji kintu zaradit a ne mjesecno placat ili fodišnje neke velike cifre za licence.

pa sam probao sa phpmelody ali oni nemaju podrsku za putlocker 

citao sam da neki su rijesili taj problem ali ja nisam mogao naci kako .

sad moje je pitanje dali ima itko tko zna nesta sto bi mi miglo pomoc , da mogu uzet link od putlocker i metnut u moj player sa titlovima 

ps: googlo sam 5 dana zato negovorite googlaj 

ps:ako mislite rec plati nezelim ,znam da ima besplatno riješenje i ako netko može pomoč bio bi zahvalan

moze biti bilo kakva skripta , joomla,woordpress, phpmelody ili obicni html ,samo da moze radit sa ovimm gore navedenim 

HVALA

kakav si to metnuo player?

12 godina
neaktivan

ma obicno flowplayer , jwplayer i ti ostali open source playeri

13 godina
neaktivan

ako sam dobro skužio ono gore a nekako mi se čini da nisam pa me ispravi. Ti filmovi koje misliš koristit u linku na zadnje imaju link npr. www.putlocker.com/file/oajfvabfdjbidfa a taj player čita samo linkove sa ekstenzijom recimo .flv pa bi link trebo bit npr. www.putlocker.com/file/oajfvabfdjbidf.flv jesam pogodio?

12 godina
neaktivan

ne nema da ima bilo bi sve bez problema evo  primjer  LINK ( linka je samo za demonstraciju nije nikakvo reklamiranje "moderator" ! ) pa pogledaj kakav je url od linka pa ces vidjet da nema extenzije  

13 godina
neaktivan

E to te i pitam.... I neznam gdje si ti to vidio da se to može jer se ne može... Da bi nešto stavio na stranicu video, sliku ili neku pjesmu ti moraš dat putanju do toga a ne stranice na kojoj se to nalazi kao što je u tvom slučaju... Recimo kad stavljaš nešto sa youtube-a onaj embed... onda ti putanja ovako izgleda https://www.youtube.com/embed/z5Otla5157c kao što vidiš tu nemaš ekstenziju .mp4 ili .avi ili nešto već ali to je link od file-a a ne od stranice na kojoj se to nalazi u ovom slučaju je to ....

.... Nadam se da si skužio

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 8:14 (sokre_from_zg).
12 godina
neaktivan

ali problem je sto se moze i ja to jesam napravio sa jednim pluginom http://gkplugins.com/download/ tu ih imas pa pogledaj ali se placa , to je meni problem ,znam da se moze jer sam napravio ali ima limit ili trial ili demo kak oces sad da ne kompliciram samo koristis taj njihov plugin i sve radi samo meni treba besplatni plugin ali nemogu nac,znam da ima jer ljudi su pisali po raznim forumima kak i link od svoje stranice ostavljali smo to ima  2 ili tri godine kak je proslo od zadnjeg posta na tom forumu pa mi i đabe pitat ,ima i besplatna skripta kao php motion ili clipbucket koji to moze napravit samo ne sa putlocker video fajlovima nek nekim desetim , tako ako itko zna na ovaj problem nek pomogne ak oce ,a ti sokre_from_zg hvala na pomoci ali posto neznas o ovom neda mi se vise natezivat i objašnjavat ali ako si bas zabo ja dignem skriptu na hostu pa da ti i dokažem , ali svejdeno havala na pokušaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 2:38 (piratos).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice