Stranica - forum

poruka: 9
|
čitano: 974
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Stranica - forum

Znači ovako nedavno sam pokrenuo vlastiti forum (radi se o phpbb3 forumu), sada bi još želio napraviti i stranicu (ili portal) koja će imati integrirane komentare kao npr. bug.hr stranica .... pa bi trebao pomoč ili bar prijedlog kako i čime to izvesti (početnik sam u programiranju) .... hvala {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Stranica - forum

Zamoli Domagoja Pavlesica da ti to isprogramira, onako, za cevape i pivu. Kad je mogao bugu to napravit, moze i tebi. A njima je jos morao i cijeli forum programirat tako da bi kod tebe imao manje posla.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Stranica - forum

@tnakir

Pretjerujes sa sarkazmom

@schsheriff

Ne budi lenj! Imas masu tutorijala na internetu kako sve to izvesti. Za pocetak nek bude i template pa zatim ucis polagano. Tvoje pitanje se ne moze tek tako objasniti u jednom postu na bilo kojem forumu

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
14 godina
neaktivan

tražio sam tutorijale , al nisu od neke prevelike pomoči ... npr pokušao sam s joomlom i WP-om (oni imaju pluginove koji bi trebali obavljati te funkcije) al to ne funkcionira

14 godina
neaktivan
Stranica - forum

ako želiš login/logout formu kao početak neki, moraš oko PHP-a, treba ti authclass s kojim češ raditi include tj. zahtijevati od servera sa druge strane da logira korisnika na forum i ostane na trenutnom mjestu, sve te PHP fajlove možeš naći kada instaliraš forum u određeni dir, a također tutorijale imaš na phpbb stranici, ja sam nalazio kako integrisati forum na sajt, tj. ono što zi želiš... :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
schsheriff kaže...

Znači ovako nedavno sam pokrenuo vlastiti forum (radi se o phpbb3 forumu), sada bi još želio napraviti i stranicu (ili portal) koja će imati integrirane komentare kao npr. bug.hr stranica .... pa bi trebao pomoč ili bar prijedlog kako i čime to izvesti (početnik sam u programiranju) .... hvala {#}

Mislim da bis nesto takvo mogao postici sa koristenjem nekog od template-a od RocketTheme

Oni ujedno imaju i plugin(RokBridge) koji ti moze povezati tvoj 'portal' i forum phpbb3, te je dosta jednostavno to odradit.

14 godina
neaktivan
destructor kaže...

Mislim da bis nesto takvo mogao postici sa koristenjem nekog od template-a od RocketTheme

Oni ujedno imaju i plugin(RokBridge) koji ti moze povezati tvoj 'portal' i forum phpbb3, te je dosta jednostavno to odradit.

pokušao sam s RokBridge , al ne funkcionira mi na joomli iz nekog razloga, kad ga pokušam pokrenut iz joomle preglednik mi izbaci samo bijelu pozadinu {#} (a sve bi trebalo radit pošto sam ga instalirao po Rocketovom tutorijalu)

16 godina
neaktivan
khmm neznam sta bih ti rekao, premalo informacija..
Ja ti iz iskustva mogu reci da radi.

A sta ti ne izbacuje nikakvu gresku, mozda novija-starija verzija php-a, koja je verzija joomle ? Morat ces se igrat malo... :/
14 godina
neaktivan
verzija joomle je 1.5.22 ... na serveru je također nova verzija php-a ... ko ima volje na pm mu pošaljem adresu pa da malo pogleda u čemu je problem
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice