Znači ovako nedavno sam pokrenuo vlastiti forum (radi se o phpbb3 forumu), sada bi još želio napraviti i stranicu (ili portal) koja će imati integrirane komentare kao npr. bug.hr stranica .... pa bi trebao pomoč ili bar prijedlog kako i čime to izvesti (početnik sam u programiranju) .... hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zamoli Domagoja Pavlesica da ti to isprogramira, onako, za cevape i pivu. Kad je mogao bugu to napravit, moze i tebi. A njima je jos morao i cijeli forum programirat tako da bi kod tebe imao manje posla.
@tnakir
Pretjerujes sa sarkazmom
@schsheriff
Ne budi lenj! Imas masu tutorijala na internetu kako sve to izvesti. Za pocetak nek bude i template pa zatim ucis polagano. Tvoje pitanje se ne moze tek tako objasniti u jednom postu na bilo kojem forumu
tražio sam tutorijale , al nisu od neke prevelike pomoči ... npr pokušao sam s joomlom i WP-om (oni imaju pluginove koji bi trebali obavljati te funkcije) al to ne funkcionira
ako želiš login/logout formu kao početak neki, moraš oko PHP-a, treba ti authclass s kojim češ raditi include tj. zahtijevati od servera sa druge strane da logira korisnika na forum i ostane na trenutnom mjestu, sve te PHP fajlove možeš naći kada instaliraš forum u određeni dir, a također tutorijale imaš na phpbb stranici, ja sam nalazio kako integrisati forum na sajt, tj. ono što zi želiš... :)
Znači ovako nedavno sam pokrenuo vlastiti forum (radi se o phpbb3 forumu), sada bi još želio napraviti i stranicu (ili portal) koja će imati integrirane komentare kao npr. bug.hr stranica .... pa bi trebao pomoč ili bar prijedlog kako i čime to izvesti (početnik sam u programiranju) .... hvala
Mislim da bis nesto takvo mogao postici sa koristenjem nekog od template-a od RocketTheme
Oni ujedno imaju i plugin(RokBridge) koji ti moze povezati tvoj 'portal' i forum phpbb3, te je dosta jednostavno to odradit.
Mislim da bis nesto takvo mogao postici sa koristenjem nekog od template-a od RocketTheme
Oni ujedno imaju i plugin(RokBridge) koji ti moze povezati tvoj 'portal' i forum phpbb3, te je dosta jednostavno to odradit.
pokušao sam s RokBridge , al ne funkcionira mi na joomli iz nekog razloga, kad ga pokušam pokrenut iz joomle preglednik mi izbaci samo bijelu pozadinu (a sve bi trebalo radit pošto sam ga instalirao po Rocketovom tutorijalu)
Ja ti iz iskustva mogu reci da radi.
A sta ti ne izbacuje nikakvu gresku, mozda novija-starija verzija php-a, koja je verzija joomle ? Morat ces se igrat malo... :/