Imam jednu stranicu koju odrzavam ,radim je u joomli i sad vlasnik hoce da mu instaliram da na stranici ima za rezervaciju smjestaja, ne treba to iti nista specijalno niti posebno ,potrebno mu je samo da ima forma koju ce covjek popuniti ,kad dolazi kad odlazi koliko ljudi ce doci i da mu sve to dode na mail,trazim po netu vec nekoliko dana,ali nista konkretno nisam nasao,ako sam nesto i nasao bilo je preskupo,ako netko zna od vas sta instalirati bio bih jako zahvalan.
Rezervacija smjestaja
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.175
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jednu stranicu koju odrzavam ,radim je u joomli i sad vlasnik hoce da mu instaliram da na stranici ima za rezervaciju smjestaja, ne treba to iti nista specijalno niti posebno ,potrebno mu je samo da ima forma koju ce covjek popuniti ,kad dolazi kad odlazi koliko ljudi ce doci i da mu sve to dode na mail,trazim po netu vec nekoliko dana,ali nista konkretno nisam nasao,ako sam nesto i nasao bilo je preskupo,ako netko zna od vas sta instalirati bio bih jako zahvalan.
Prvo što google izbaci:
Yebala vas joomla.
ovo mi ne djeluje bas nesto dobro,jel ima jos sta pametno?
Očito da si uzeo preveliki zalogaj. Daj da to odradi netko drugi, plati mu i eto happy end. Takvu formu lako napraviš i igradiš u custom_html moduli ili kako se već zove, fino prosljediš podatke na mail i voila. Sve gotovo u jedno prijepodne.
Probaj ChronoForms ima mogučnost upisa u bazu, ili proširi komponentu. Pročačkaj po extenzijama trebalo bi neš bit. booking i slično
Očito da si uzeo preveliki zalogaj. Daj da to odradi netko drugi, plati mu i eto happy end. Takvu formu lako napraviš i igradiš u custom_html moduli ili kako se već zove, fino prosljediš podatke na mail i voila. Sve gotovo u jedno prijepodne.
Kome da proslijedim i koliko bi me to kostalo?
Ne djeluje ti dobro? Onda iskreno daj nekom drugom da napravi.
Ne djeluje ti dobro? Onda iskreno daj nekom drugom da napravi.
meni treba nesto jednostavno,znaci da covjek ukuca datum dolaska datum odlaska,broj soba,broj ljudi i da mi to sve na mail dode.
Probaj komponentu FABRIK. -Također sam napravio rezervaciju smještaja s njom. Stvarno je odlična i jednostavna.
probaj si Chrono Forms...predobra komponenta i može se raditi svašta...
napraviš polja i onda ti se ti svi unosi šalju na mail...