Pozdrav ljudi,
Skinuo sam html template sa interneta i promijenio par stvari, tekst, slike i slicno.. i kada uploadujem sve potrebno kada udjem na stranicu izbaci mi error 403 od hostinga (biz.nf)
inace koristim subdomen..
Da li neko zna rijesenje?
Problem sa uploadovanjem
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.144
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li neko zna rijesenje?
Rješenje je vrlo jednostavno. Budući da očito vladaš premalom količinom potrebnog znanja, moraš početi učiti što prije.
ovo je samo projekat za skolu nista ozbiljno :)
Al ti je znanje svejedno potrebno...
moja profesija su racunarske mreze i protokoli, mobilne mreze i telekomunikacije... tako da u ovom sektoru nisam bas strucan i svjestan sam toga, pitao sam za pomoc pa ako neko moze nek odgovori.
Svjestan sam da nisam bas sa znanjem u html css php .
Ignoriraj izdrkavanja nasih inteligentnih forumasa, 403 je forbidden greska sta znaci da pokusavas pristupiti necemu cemu nemas dopustenje. Kad uploadas na hosting pazi da stavljas u public_html, ako koristis subdomane onda ta subdomena mora pokazivati na neki direktorij (provjeri jesi li postavio) i taj direktorij mora biti javan. Na kraju probaj uploadat normalno bez subdomene da vidis hoces li moci tako ucitati stranicu. Isto tako pretpostavljam da znas da ti se html file mora zvati index.html ukoliko hoces da ti se "prvi ucitava", tj. ako netko ode na www.tvoja-domena.com prvo ce mu ucitat taj index.html file kao pocetna stranica.
hvala tLeon, pokusam sam vec sve to..
Napravi novi html file pod imenom index.html i napisi u njega nesto tipa <h1>TEST</h1> i uploadaj ga, ako ce ti i dalje pista 403 javi se hosting podrsci.
do hostinga je, probacu s nekim drugim.. hvala drug lijep pozdrav