Problem s prikazom web stranice

poruka: 6
|
čitano: 2.065
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Napravio sam html stranicu i kad je pokrenem u IE8 baš iz foldera sve šljaka, sve ispravno prikazuje, no čim otvorim tu stranicu preko localhosta stranica drukčije izgleda ima neke greške. Koristim XAMPP kao virtualni server. U Firefoxo i Chromeu normalno radi u oba slučaja.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s prikazom web stranice

screenshot molim

nekako sam siguran da ne bi trebalo biti problema, jer se radi ocito o stranici koja se izvrsava kod korisnika (nije php, asp...)

15 godina
neaktivan

Obicno bude probem u CSS fajlu....samo nsapravis poseban CSS za IE i neces vise imati problema,,,,pitaj google-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ili bing...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 21:33 (Sk8eR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s prikazom web stranice
Daynn kaže...

Napravio sam html stranicu i kad je pokrenem u IE8 baš iz foldera sve šljaka, sve ispravno prikazuje, no čim otvorim tu stranicu preko localhosta stranica drukčije izgleda ima neke greške. Koristim XAMPP kao virtualni server. U Firefoxo i Chromeu normalno radi u oba slučaja.

Vjerovatno imas problema sa apsolutnim i relativnim pathovima:

apsolutni path - ide od roota web stranice do fajla

/files/css/style.css

relativni ide od trenutacnog dokumenta do fajla:

../../files/css/style.css

(ovo je u slucaju da ti je npr index.html u /direktorij/direktorij/), dakle, ovo "../" ti vraca za jedan direktorij natrag (nesto kao cd.. u Dos promptu) 

I'm going woo woo
16 godina

Imam jedan problem.

U CSS-u mi je pozicija pozadine center top, i ne prikazuje mi se doljni dio stranice, nego se odreže dio ispod ruba ekrana... kak to sredit???

2.289 Posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice