Zelim napraviti web stranicu za klan,nasao sam free web hosting ˝110MB˝ ali kada pisem kako da mi se zove stranica tamo pise da cu se ja tako zvati na stranici....kako da sam napravim ime na stranici a da se tako ne zovem???
Problem sa izradom
- poruka: 17
- |
- čitano: 1.409
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji CMS je u pitanju?
Ugl. ako ne ide nikako drugačije, uvijek možeš za sebe napraviti poseban account.
CMS??? nov sam u ovom pa...
Možeš li detaljno opisati što si radio? Što si skidao, uploadao, namještao...
pa nisam ni napravio stranicu..hocu napravit ali imam taj problem sa usernameom.....
U tom slučaju se vjerojatno radi samo o poddomeni stranice - slobodno stavi što god želiš, jer ćeš kasnije ionako uploadati svoj sadržaj.
ok...tnx...
Kad se registriraš na taj hosting username koji odabereš ujedno će biti i domena stranice
da ali ja to nezelim...
Username se neće nigdje vidjeti, to je samo za login.
a s kojim programom da pocnem radit stranicu???? bluevoda,dreamweawer ili?????
a s kojim programom da pocnem radit stranicu???? bluevoda,dreamweawer ili?????
Prvo bi ti trebao nauciti malo HTML i CSS pa onda pomisljat na izradu stranice. Ja najprije osmislim stranicu u programu za crtanje (Photoshop, Paint.NET...), a onda se stranica radi u npr. Dreamweaver.
mozes mi napravit izgled ak imas vremena..ak imas javi mi se na pm..
Najbolje s nijednim, imaš gomilu CMS-ova - programa koji rade na serveru, i brinu se za sav sadržaj.
No problem je što tvoj hosting možda ne podržava to - probaj pronaći podržava li PHP i baze podataka.
Najbolje s nijednim, imaš gomilu CMS-ova - programa koji rade na serveru, i brinu se za sav sadržaj.
No problem je što tvoj hosting možda ne podržava to - probaj pronaći podržava li PHP i baze podataka.
da to je ipak klan...ima byethost on podržava gotovo sve a free je.
jeli vbulletin dobar za forum...?
jeli vbulletin dobar za forum...?
sve je to OK ali meni je najbolji phpBB