Preusmjeravanje domene

poruka: 7
|
čitano: 7.167
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preusmjeravanje domene

Pozz svima, da li mi mozete pomoci oko preusmjeravanja domena sa jedne na drugu, ja sam napravio besplatnu stranicu preko wix.com stranice (znaci bez ikakvog programa, samo preko interneta sve ide, to jest preko wix stranice, i ja nemam nigdje sacuvanih niti jedan dokument o toj stranici, nego je sve sacuvano na wix "serveru"), i mene sad zanima kako bih mogao da tu stranicu koja ide npr: www.wix.com/mojastranica/mysite preusmjerim na www.mojastranica.com ili tako nesto slicno, da li postoji nacin da to uradim, ako neko zna neka mi se javi bio bi mu jako zahvalan...

Unaprijed hvala...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 0:36 (ElAnel).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preusmjeravanje domene
ElAnel kaže...

Pozz svima, da li mi mozete pomoci oko preusmjeravanja domena sa jedne na drugu, ja sam napravio besplatnu stranicu preko wix.com stranice (znaci bez ikakvog programa, samo preko interneta sve ide, to jest preko wix stranice, i ja nemam nigdje sacuvanih niti jedan dokument o toj stranici, nego je sve sacuvano na wix "serveru"), i mene sad zanima kako bih mogao da tu stranicu koja ide npr: www.wix.com/mojastranica/mysite preusmjerim na www.mojastranica.com ili tako nesto slicno, da li postoji nacin da to uradim, ako neko zna neka mi se javi bio bi mu jako zahvalan...

Unaprijed hvala...

ako sam te dobro razumio onda ovo <META http-equiv="REFRESH" content="1; url=www.mojastranica.com">  ubaciš u code od stranice: www.wix.com/mojastranica/mysite 

i to bi te trebalo preusmjeriti na: www.mojastranica.com

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
14 godina
neaktivan

Ovo sto ti system predlaze ti je najbolje rijesenje za tebe kao apsolutnog pocetnika...

Naprednije rijesenje ti je da se poigras sa name serverima pa direkt pointas domenu na stranicu, bez redirekcije...za to ti trebaju ns-ovi od tog wixija ako imaju...

No, predlazem vlastitu domenu i po mogucnosti vlastiti hosting,a ili barem neki besplatni sa mogucnoscu postavljanja vlastitog sadrzaja, tipa 000webhost ili kako se vec zovu ti besplatni hosteri...

Sretno....

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
17 godina
neaktivan

Mozda ja nisam najbolje shvatio. Ako ima domenu www.mojastranica.nesto zasto bi se zezao sa preusmjeravanjem? Jednostavno uploada stranicu na svoju domenu i gotovo. A ako nema svoju domenu onda je i preusmjeravanje nemoguce jer nema gdje preusmjeriti.

:)
14 godina
neaktivan
logic kaže...

Mozda ja nisam najbolje shvatio.

Evo da ti ja onda pojasnim..

Taj wix ti je neki kao online servis tipa klik klak klik klak i imas web...

Dakle nema FTP-a, nema mysql baza, nema nicega...

Dakle nemoze uploadati stranicu na "svoju domenu i gotovo".

Ostaje mu da sazna ns-ove tog wixija pa ih unese z podatke kod firme gdje kupuje domenu, a ako nema taj wix vlastite ns-ove, onda mu ostaje neki free domain hoster tipa .tk i sl. na koji pointa domenu a tamo u index.htm(l) ubaci kood za redirekciju na www.wix.com/nestoilikaovecglasiadresahebenogwixa.htm(l)

Jasnije ? ;)

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
17 godina
neaktivan

Recimo ;)

Ovo sa skidanjem postojece stranice me zbunilo ;)

:)
15 godina
neaktivan
Preusmjeravanje domene

ne preporucujem refresh tag! moze google da te izbaci iz rezultata zbog toga, ili da tvoj domen uopste ne indexira...

ja imam jedan sajt i 3 domena. posto mi blogger ne dozvoljava da dodam jos koji domen (samo jedan) na jedan sam nekakvo preusmerenje postavio u panelu od provajdera i radi, na drugi posto imam host ubacio refresh ali nisam znao da to nije preporucljivo......pa sad taj sa refreshom ne postoji na google pretrazi....ali nije toliko ni vazno....

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice