Pomoc oko web hosta na godaddy

poruka: 4
|
čitano: 1.423
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, dosta cesto pratim Vas forum ali sam se sad odlučio reg. jer imam jedan problem vezano za godaddy.com. Prije 3-4 dana tamo sam kupio domenu i hosting za nju. Nakon toga sam aktivirao free instant page (sa website tonight) samo mi je posluzila par sati na njoj je pisalo "uskoro" dok ja ne uploadiram svoj web, nakon sto san to izbrisao probao san se spojiti sa FTP na server ali nece nikako da se spoji ni sa filezillom niti sa godaddy ftp-om. Nisam neki strucnjak za web stranice i hosting, znam neke osnove koje sam sam naucio, koliko vidim domena je postavljena na moj host ali mi nije jasno zasto nece web da se pojavi online niti da se spojim preko FTP na server pa da uploadiram svoje datoteke (index.html, folder images...)

Molio bih nekoga za pomoć ako je imao sličnih problema. Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da si kod registracije domene/hostinga trebao emailom dobit adrese/lozinke FTPa...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko web hosta na godaddy

sve je dobiveno, uredno sam podesio (bar mislim) nije do lozinke i pass nesto je drugo u pitanju na hostu,vjerojatno sam negdje nesto zeznuo, a nikako skuzit sta?

17 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko web hosta na godaddy
Koju ti gresku daje?

Mislim pri spajanju...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice