Održavanje joomla stranice-cijena?

poruka: 8
|
čitano: 3.139
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Održavanje joomla stranice-cijena?

Koliko bi otprilike moga napltit za održavanje Joomla stranice, tipa dodavanje i oduzimanje slika statičkih linkova ili nešta tako slično?

Recimo da jednon tjedno prominin neki statički podatak i možda u startu napravin nekakv lagani redizajn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Održavanje joomla stranice-cijena?
s_zlikovski kaže...

Koliko bi otprilike moga napltit za održavanje Joomla stranice, tipa dodavanje i oduzimanje slika statičkih linkova ili nešta tako slično?

Recimo da jednon tjedno prominin neki statički podatak i možda u startu napravin nekakv lagani redizajn...

200kn sat? + PDV

Mentalist je moj idol...
15 godina
neaktivan

pa da, kad promislin, to bi mogla bit realna cjena al za cili rad, ipak je to joomla, ne cu se baš ubit od posla jer je stranica gotova.

14 godina
protjeran
tnakir kaže...
s_zlikovski kaže...

200kn sat? + PDV

Da nisi malo pretjerao? Toliko nije ni u engleskoj satnica {#}

$this->db->where->('I don't have a clue');
17 godina
Bypass kaže...
tnakir kaže...
s_zlikovski kaže...

200kn sat? + PDV

Meni prolazi.

Mentalist je moj idol...
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Meni prolazi.

Dobro, za sitne bi prošlo, nema konkurencije toliko kod nas, a ni informiranosti {#}

17 godina
Bypass kaže...
tnakir kaže...

Meni prolazi.

Dobro, za sitne bi prošlo, nema konkurencije toliko kod nas, a ni informiranosti {#}

Joomla je po meni katastrofalan sustavi  mrzim ga iz dna duse. Ako ga vec moram administrirat onda se necu prodati za sicu. Iako ni tih 200 kn ne moze platiti frustracije nastale koristenjem joomle :) Da napomenem, radi se samo o uredjivanju sadrzaja. Ni u ludilu nebi modificirao sam CMS. Ni za milijune.

Mentalist je moj idol...
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Joomla je po meni katastrofalan sustavi  mrzim ga iz dna duse. Ako ga vec moram administrirat onda se necu prodati za sicu. Iako ni tih 200 kn ne moze platiti frustracije nastale koristenjem joomle :) Da napomenem, radi se samo o uredjivanju sadrzaja. Ni u ludilu nebi modificirao sam CMS. Ni za milijune.

Apsolutno se slažem. Dok vidim joomla-u bljuje mi se. A tek organizaciju cms-a, pisanje tema...

Zato će mi wordpress uvijek biti ispred joomle. A pogotovo sad kad su ga više cms-irali {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice