Objavljivanje web stranice

poruka: 13
|
čitano: 4.845
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Napravio sam web stranicu ali je ne znam objaviti na internet. Citao sam o tome kako se moze besplatno objaviti ali ne ide. Ako mi netko moze pomoci da je objavim posve besplatno jer ne ocekujem da cu ista i zaraditi. Izanima me kako poslje mogu mjenjati sadrzaj stranice.(svakih 5-6 minuta - al to nema veze). Brzo, hitno! 

I jel netko zna neku stranicu s domacim pjesmama a da imaju kodovi koje mogu zaljepiti na tu stranicu a da korisnik moze iskljuciti pjesmu ako mu se ne svidja!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za to ti služi webhosting. Nađi neki besplatni webhosting i registriraj se, na mail bi trebao dobiti podatke od cpanela i ftp-a. Ako si već dizajnirao template ili skinuo neki ponuđenih i stavio na njeg određeni sadržaj uploadaj taj template preko nekog od FTP klijenata (preporučam filezillu).

Curse you Perry the platypus!!!

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

aj na pp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me kako mogu straviti drugaciji izgled misa na stranicu. Netko dodje na stranicu i njegov izgled misa se promjeni na onaj koji ja odaberem. Zna li netko kod za neki takav mis a da je plave ili zelene boje?

0 0 hvala 0
16 godina

Ako se ne varam ima već nekoliko tema o tome kako objaviti web stranicu i pronaći besplatan hosting.

Dobro si čitao o tome kako se može besplatno objaviti, ali nećeš imati prednosti kao kod plaćenog hostinga.
Besplatan hosting ili web prostor možeš tražiti preko google tako da upišeš free web hosting ili izabereš jedan od ova dva (po meni dosta dobar free hosting) 000webhost.com ili byethost.com
Kako si napravio stranicu, tako je možeš poslije izmijeniti i uploudati preko FTP. FTP podatke dobiješ kad se registriraš na neki host, ukoliko on podržava FTP (većina ih i podržava).

Za postavljanje pjesme na stranicu ti treba neki player. Sad ima više načina za to. Jedan je da postaviš od grooveshark, možda za početak i najbolji.

Za izgled kursora surfaj pod "css cursor" ili "css custom cursor". Ovako ako dobiješ sve gotovo onda nećeš ništa naučiti.  {#}

Ne mogu se sad sjetiti al negdje sam vidio da se može napraviti svoj cursor pa postaviti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Registriraš se na 000webhost.com

I tamo dobije podatke..

Pa skineš FileZilla koji je besplatan program i tamo ukucaš podatke i spojiš se...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stavio sam probnu stranicu na internet ali je pre spora!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Objavljivanje web stranice
isskejoys kaže...

stavio sam probnu stranicu na internet ali je pre spora!

nndaaaa vjerojatno si uzeo neki free hosting jel??? Riječ "FREE" ti tu znači ustvari "CRAP"... tako da je tvoja stranica vjerojatno na nekom pretrpanom serveru sa tisuće i tisuće drugih...

Btw i naravno kompleksnost tvoje stranice isto zavisi koliko se brzo učita.. (puno slika npr)

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan

Mini ne pokazuje uopce stranicu u boji. Kada je ucitam s racunala onda oce a kada odem na net i upisem link stranice onda izbaci samo text bez boje. Ako treba da uslikam!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
isskejoys kaže...

Mini ne pokazuje uopce stranicu u boji. Kada je ucitam s racunala onda oce a kada odem na net i upisem link stranice onda izbaci samo text bez boje. Ako treba da uslikam!

Vjerojatno nisi dobro linkao CSS, ako ga imaš, kakvo uslikavanje, stavi link ovdje!

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
isskejoys kaže...

Vjerojatno nisi dobro linkao CSS, ako ga imaš, kakvo uslikavanje, stavi link ovdje!

baš tako... vjerojatno si nagurao nešto po folderima pa ti link ne štima...

upiši cijelu adresu ili jednostavnije ako npr želiš "jedan kat" više, onda ispred linka stavi "../" (bez navodnika)...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan

rijesio sam problem!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice