Joomla na 000webhostu i email funkcija

poruka: 3
|
čitano: 1.332
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Otvorio sam besplatni hosting na 000webhost.com,instalrao joomlu,napravio za početak osnovnu stranicu i instalirao Kunenu,kako bi imao forum.Problem je u tome što se nemože registrirat na forum pošto confirmation mail potreban za registraciju ne dolazi korisnicima,mada piše da je poslan i nejavlja nikakav eror.Dosta sam googlo kako bi rješio ovaj problem,navodno da je stvar u besplatnom hostingu,još nisam našao tekst kako ovo riješit.Jel nužna promijena hostinga?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 10:17 (Chango).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Joomla na 000webhostu i email funkcija

U 90% slučajeva, mailovi sa free hostova završe u junku gmaila, outlooka i ostalih jer ih spammeri masovno koriste za svoje "potrebe".

Dakle, mijenjaj hosting na neki koji nije na svakoj black listi koja postoji.

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan

Ok,thanks.Neznam da li postoji uopće free hosting,a da podržava tu funkciju?

Nakon dosta googlanja neki su tvrdili da im šalje mailove,neki sa istim podešenjima da im nešalje,neki da im ponekad šalje.Mislim da razlike su možda u tome da li je free hosting i na koji email se šalje,tj. da li je gmail,yahoo ili nešto treće.

Joomla se može podesit da se ode u global settings/server i tu podesi mail funkciju.Bilo je tu raznih pokušaja tipa http://www.cloudaccess.net/joomla-knowledgebase/107-joomla-3-1/global-configuration/559-joomla-smtp-mail-settings.html ,ali na stranici 000webhosta piše da je server 465 blokiran za free hosting pa nisam ni pokušao podesit na taj način.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 11:40 (Chango).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice