ovu sam sliku na dreamweaveru ubacio kao background image i sad u jedan od ovih kvadratica tu gore na slici sto sam napravio zelim u dreamweaveru staviti text da pise ali nemogu text pomakniti da ga tamo postavim uvijek mi je ili skroz lijevo ili na sredini ili skroz desno jel mogu ja nekako da sam izaberem di da ga stavim
Dreamweaver problem sa textom
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.674
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo što ti radiš ili bar pokušavaš napraviti je jako loša web stranica. Prije svega, template koji si napravio ne možeš staviti cijeli u pozadinu jer prvo što će se dogodit je to da će se stranica jako sporo učitavati, a drugo je to da se tako stranice ne rade.
Dakle, najprije osmisliš sve u Photoshopu, gdje će se što nalaziti, boja teksta, pozadine, izgled navigacije, linkova, headera.... Nakon što si napravio cijelu stranicu, točnije template u Photoshopu, prelaziš na izrezivanje. Nakon toga slike koje si dobio koristiš u daljnjem razvoju svoje stranice. HTML-om napraviš strukturu stranice, a CSS-om dodaješ slike u pozadinu, boje, pozicije stupaca, sadržaja, gotovo svega što se nalazi na stranici. Nakon toga si dobio donekle neku Web stranicu.
ja bio mozda tako nes i pokuso da se kuzim u taj css nekuzim kako preko njega te slike stavljat??
ja bio mozda tako nes i pokuso da se kuzim u taj css nekuzim kako preko njega te slike stavljat??