Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 813.278
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Community review vaših web stranica
destructor kaže...
Elite N00b kaže...

Za joomla-u je super. Osobno ne bi koristio taj cms da je zadnji na svijetu.

A sta bi ti koristio ??

Ajd mi(nam) reci ?! ...Mislis da svi imaju love da kupuju nekakve CMS-e ?

Wordpress, piše ti lijepo gore.

Ni osobno ne bi plaćao cms-ove.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace.
17 godina
neaktivan
Elite N00b kaže...

Wordpress, piše ti lijepo gore.

Ni osobno ne bi plaćao cms-ove.

E ne mogu se baš Wordpress i Joomla uspoređivati...

Mislim, inače i ja mislim da je Joomla sranje od CMS-a... Recimo, http://silverstripe.org/ je premoćan CMS...

Potpis ;)
17 godina
Community review vaših web stranica

Evo taman nam jucer izhakalo jednu joomlu do neprepoznatljivosti :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joomla je 1.6 će vjerovatno biti sigurnija. Normalno je da CMS koji se najviše koristi bude najviše hakiran.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 16:03 (vedrann).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

još jedan sajt u našoj administraciji, i za ovaj je zaslužan kolega forumudruga.org

komentari, kritike?

;)

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

još jedan sajt u našoj administraciji, i za ovaj je zaslužan kolega forumudruga.org

komentari, kritike?

;)

Ostala je u source kodu ova linija:

<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />

I nekako sporo radi ili je to do mene. Kad pritisnem nešto u izborniku moram dugo čekat dok se počne loadirat a kad se počne loadirat onda brzo radi.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
14 godina
neaktivan

http://www.crofilm.co.cc

Tu je smještena za sada...tematiku web-a već znate (ako ste posjetili web stranicu) i do 1.2.2011 stranica će biti potpuno gotova.

Moj Dom će imati razne članke o kućama/stanovima/dvorištima te komentare članaka u kojima mogu sudjelovati i gosti. Imat ćemo i oglasnik isključivo za kuće i stanove te zamljišta i ostale građevinske objekte.

Naravno, svatko tko želi može biti moj partner i malo mi pripomoći u financijskom ulaganju u web stranicu...

Pozdrav!

Najbolji Hrvatski portal o domu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlična domena...

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Odlična domena...

hvala...{#}

kupit ću novu...za sada je hosting glavni, poslje dolazi domena...

15 godina
neaktivan
Moj Dom kaže...

Tu je smještena za sada...tematiku web-a već znate (ako ste posjetili web stranicu) i do 1.2.2011 stranica će biti potpuno gotova.

Moj Dom će imati razne članke o kućama/stanovima/dvorištima te komentare članaka u kojima mogu sudjelovati i gosti. Imat ćemo i oglasnik isključivo za kuće i stanove te zamljišta i ostale građevinske objekte.

Naravno, svatko tko želi može biti moj partner i malo mi pripomoći u financijskom ulaganju u web stranicu...

Pozdrav!

http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/crofilm-otvaranje-novog-portala/73371.aspx?jumpto=1477057&sort=asc&view=flat   <--- oke... ovo je čudno

42
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 22:16 (kakapo).
16 godina
neaktivan
kakapo kaže...
Moj Dom kaže...

Pozdrav!

http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/crofilm-otvaranje-novog-portala/73371.aspx?jumpto=1477057&sort=asc&view=flat   <--- oke... ovo je čudno

Ocito je lik napravio novi acc. 

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
14 godina
neaktivan

da novi acc...pito sam kako se briše stari...

btw. ništa od crofilm-a...ovo je bolje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bolje da si ostavio stari, s novim accountom se doima da si ovdje samo da reklamiraš stranicu.

Eto tako izgleda...

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
14 godina
protjeran
vedrann kaže...

Joomla je 1.6 će vjerovatno biti sigurnija. Normalno je da CMS koji se najviše koristi bude najviše hakiran.

Glupost. Wordpress se sada i više koristi pa je daleko sigurniji od joomle. Nema veze korištenost nego ima veze sa developerima.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace.
17 godina
eterna luchar kaže...

komentari, kritike?

;)

Nije lose... bravo eterna!

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

komentari, kritike?

;)

Sviđa mi se,lijepo i jednostavno...

16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

komentari, kritike?

;)

Kad bi meni napravio stranicu i naplatio i kad bi našao ovo, dobio bi po glavi.{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Kad bi meni napravio stranicu i naplatio i kad bi našao ovo, dobio bi po glavi.{#}

Ti si uvjeren da oni koji plaćaju izradu web stranica plaćaju i izradu template-a?

16 godina
neaktivan
Elite N00b kaže...

Ti si uvjeren da oni koji plaćaju izradu web stranica plaćaju i izradu template-a?

Besplatni template?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan

Možda nisu platili  izradu teme.....

16 godina
neaktivan
crowap kaže...

Samo instalaciju joomle/teme/plugina?

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
crowap kaže...

Nevjerujem no nikad se nezna....

17 godina
Smooth Operator kaže...
crowap kaže...

Ti nisi svjestan koliko web studija radi na ovom principu. uzmu joomlu, kupe/ukradu template i prodau pod stranicu sa CMS-om. Akvarij iz splita radi sa joomlom, sistemi d.o.o.  sa dnn-om, da ne nabrajam dalje. Nekad je bolje raditi sa joomlom + template nego custom made CMS-ovima koje sam gledao od npr. Gideona.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ti nisi svjestan koliko web studija radi na ovom principu. uzmu joomlu, kupe/ukradu template i prodau pod stranicu sa CMS-om. Akvarij iz splita radi sa joomlom, sistemi d.o.o.  sa dnn-om, da ne nabrajam dalje. Nekad je bolje raditi sa joomlom + template nego custom made CMS-ovima koje sam gledao od npr. Gideona.

Većina tzv. "custom-made CMS"-ova su zapravo najobičnije CRUD aplikacije u koje je hard-codean site i to se zapravo nikako ne može nazvati CMS-om...

Znam da baš prave custom-made CMSove u Hrvatskoj nude tvrtke Web.Burza, Nivas i Trikoder i to su baš pravo moćni sustavi (pogotovo prva dva)... No naravno, to su i jedne od najboljih ali i najskupljih tvrtki koje rade webove u Hrvatskoj... :P

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
eterna luchar kaže...

komentari, kritike?

;)

čuj s obzirom da je ovo za naše potrebe, meni je sajt super... btw. imamo godišnje članstvo u jednoj od puno sieova na kojim kada se učlaniš možeš skidati premium joomla templove. a zašto se mučiti i raditi svoj dok ga izbrusiš ako možeš dobiti neku stvarčicu (čitaj: web stranicu) napola ili čak 80% gotovo za relativno male novce??? mi smo zadovoljni, zadovoljni korisnici stranice... ne vidim problem? (e da, nismo sebi naplatili web... jbga to bi bilo previše, heh ;)

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
Danijel kaže...
tnakir kaže...

Većina tzv. "custom-made CMS"-ova su zapravo najobičnije CRUD aplikacije u koje je hard-codean site i to se zapravo nikako ne može nazvati CMS-om...

Znam da baš prave custom-made CMSove u Hrvatskoj nude tvrtke Web.Burza, Nivas i Trikoder i to su baš pravo moćni sustavi (pogotovo prva dva)... No naravno, to su i jedne od najboljih ali i najskupljih tvrtki koje rade webove u Hrvatskoj... :P

Velika većina stranica i ne treba ništa drugo osim CRUD funkcionalnosti, također velika većina vlasnika stranica nije spremna platiti za CMS bogat funkcionalnostima, već se snalaze sa raznim besplatnim rješenjima koji nemoju ni približnu jednostavnost uporabe kao 'custom-made Cms ili ti CRUD aplikacije'.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
17 godina
Nix kaže...

Velika većina stranica i ne treba ništa drugo osim CRUD funkcionalnosti, također velika većina vlasnika stranica nije spremna platiti za CMS bogat funkcionalnostima, već se snalaze sa raznim besplatnim rješenjima koji nemoju ni približnu jednostavnost uporabe kao 'custom-made Cms ili ti CRUD aplikacije'.

Malo sajtova koje sam ja radio su cisti CRUD... uvjek su klijenti imali "zahtjeva" tako da Joomla niti ista slicno nebi moglo pokriti ono sto im je bilo potrebno.

17 godina

Navedi nam par primjera što su zahtijevali klijenti.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nix kaže...

Navedi nam par primjera što su zahtijevali klijenti.

CRM u pozadini agencije za nekretnine.

Kompletan sustav za carinsku agenciju.

Web based file shareing sustav.

Upravljanje servisima servera preko weba.

Da ne nabrajam dalje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:38 (tnakir).
16 godina
neaktivan

Sa ponosom vam možemo predstaviti da smo otvorili i našu online knjižnicu gdje možete naći dosta stručne literature za teme kojima se bavi tutoriali.com.hr zajednica. Naravo sve je besplatno,a preporučljivo je da svakako skinete pdf verziju tako da je jednostavno možete pregledati na svom računalu. Prva knjiga koju objavljujem jesu Osnove dizajna.Knjiga je na hrvatskom jeziku stoga se nemate što ustrućavati da ne pogledate o čemu se tu zapravo radi.

http://tutoriali.com.hr/?p=441

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice