Ad sense problem sprezimenom

poruka: 5
|
čitano: 1.095
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ad sense problem s prezimenom

Pozdrav

Imam jedan problem. Ad sense mi ne prihvaća promjenu imena i prezimena jer sadrži slova đ . Da li će mi biti isplaćen novac  jer mi nije prezime isto. Umjesto đ sam stavio d.

I još nešto. Nigdje ne mogu naći pin koji sam dobio od googla. Da li pošalju novi ako tražim? Do sad se nisam zabrinjavao ko toga jer je novac bio mali. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 21:29 (kroki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ad sense problem s prezimenom
kroki kaže...

Pozdrav

Imam jedan problem. Ad sense mi ne prihvaća promjenu imena i prezimena jer sadrži slova đ . Da li će mi biti isplaćen novac  jer mi nije prezime isto. Umjesto đ sam stavio d.

I još nešto. Nigdje ne mogu naći pin koji sam dobio od googla. Da li pošalju novi ako tražim? Do sad se nisam zabrinjavao ko toga jer je novac bio mali. Hvala

A što se tu može kad google ne podržava č,ć,ž,đ itd. Bitno da je žiro racun ili što vec tocnoSmijeh. Neznam na što misliš ali "pin" si morao dobiti u SMS-u ako si dao br. mob-a.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina

Nema problema, ja imam ć u prezimenu, pa sam stavio c. Ček uredno dođe, i nisu mi pravili problem u banci(PBZ) oko ć.

16 godina

zahvaljujem

14 godina
neaktivan

Nemas problema sa talibanskim i inim kerefecima.

Tamn da ih i napises i google prihvati, na ceku ti ih nece ispisati, nego ce napisati najslicniji karakter koji imaju, dakle umjesto š ce pisati s, umjesto đ ce pisati d itditditdi

Provjereno funkcionira !!!

Inace, danas je Kostelić opet bio prvi, a semaforu je pisalo Kostelic umjesto Kostelić. Sta mislis, hoce li komplicirati kod dodjele medalja ? ;)

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice