Zaključavanje foldera na pc-u

poruka: 7
|
čitano: 3.707
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kojim free programom mogu zaključati folder dakle da ga samo ja mogu vidjeti tj.otvoriti i nitko drugi

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

besplatni Z zip, win rar, glary utilities, ma imas hrpu programa a mozes mu ograniciti i kontrolu pod Security.

evo, imas na guglici hrpu nacina

i konkretno

tko ima ima a tko nema tko ga j.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 19:37 (Strahoslav Trta).

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen

Možeš ih sakriti pomoću Wise Folder Hider ili Anvi Folder Locker koji ima brdo više opcija nego Wise.Oba su besplatna.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Zaključavanje foldera na pc-u
Silwncer kaže...

Možeš ih sakriti pomoću Wise Folder Hider ili Anvi Folder Locker koji ima brdo više opcija nego Wise.Oba su besplatna.

lupas Td a nemas pojma !

nije covjek rekao da zeli "sakriti" folder, nego ga zakljucati, dakle, to ukljucuje pass..

a skrivanje foldera se napravi u Winsima bez ikakvog programa:

ALT + 0160 (num lock tipke) (pod rename foldera)

Properties na folder-customize-change icon-izabrati hide folder, odn. mjesto gdje je praznina za folder.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 20:48 (Strahoslav Trta).
12 godina
odjavljen

Ne spadam na tvoj jadni nivo,tako da se ne želim napucavati . Anvi Folder Locker nudi sve opcije za skrivanje i zaključavanje foldera. On također i štiti ih sa AES-256 enkripcijskim sistemom tako da drugi programi neće moći naći pa čak ni read/modify taj program. Dobra stvar za navesti je da imaš i specifične opcije za svaki folder ili permissions tako da je to profesionalni alat. Što se mučiti kada se s ovim programom može uraditi jednostavnije i mnogo naprednije. NHF

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

ako mi je razina jadna onda u redu, nisam znao...

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Svrha WinRara i sličnih je da kompresuju arhive a ne skrivaju mape. Enkripcija je moguća samo prilikom izrade arhive. Mapa se može skriti pod attributes ali programi je mogu vidjeti i imati joj pristup. Anvi Folder Locker ima tonu mogućnosti a i besplatan je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice