Xfire problem

poruka: 71
|
čitano: 13.248
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xfire problem

Možeš li malo bolje opisat što točno želiš?

Kakvo snimanje u xfireu u chromeu?

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xfire problem

Mislio sam da Xfire snima dok se igraju neke igre u Google Chromu koje je moguče igrati samo preko Browsera (Znači da snima Browser).

15 godina
Xfire problem

Koliko je meni poznato to nije moguće napraviti.

Za snimanje igara koji se igraju preko browsera možeš pokušati koristiti programe poput CamStudio i sl.

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala pogledati ću taj program ,nego može li on snimati zvuk ?

EDIT: Pogledao sam i može se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 14:34 (Filipm7).
12 godina
Xfire problem

Jel ima još netko problem da su mu svi na XF offline? Znači sve mi an xf radi normalno osim toga, svi su uvijek offline a kad mi neko od prijatelja proba poslati poruku (kod njih pise da sam ja online) stigne im onaj error da nije moguce poslati poruku...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xfire problem

soz za bumpanje neaktivne teme, ali da ne kreiram novu... imam problem sa xfireom.

cim se spojim na neki cod2/cod4 ili bilo kakav server preko xfire-a konekcija mi pukne, kad igram bez xf igram bez imalo lagga

brzina neta je 30/5 tako da do neta nije, mislim rijesenje je u tome da prestanem koristit xf ali ne mogu jer mi treba.

e sad jel zna tko u cemu je problem?

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Znam da su neki davno 2005-6-7 spominjali lag s xfireom, ali ja ga nikad nisam imao. Pokušaj ugasiti firewall i provjeri jeli slucajno pritiskas koju tipku za npr broadcast.  Ako to neuspije pokušaj opet skinuti zadnju verziju xfirea, pritisni nekoga za chat i u chatu upisi /forceupdate

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Znam da su neki davno 2005-6-7 spominjali lag s xfireom, ali ja ga nikad nisam imao. Pokušaj ugasiti firewall i provjeri jeli slucajno pritiskas koju tipku za npr broadcast.  Ako to neuspije pokušaj opet skinuti zadnju verziju xfirea, pritisni nekoga za chat i u chatu upisi /forceupdate

ma kakva tipka za broadcast haha nisam newb :P igram i ja tako nesto od 2006-2007 i nisam do sada imao nikakvih problema sa xfire,a  isto tako se ne mogu logirati na svoj profil preko xfire weba. 

17 godina

A koji klijent stari ili novi?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
10 godina
neaktivan
Xfire problem

stari client je, novi mi je zbugan i nepregledan nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xfire problem

bump, probao sam i sa novim clientom ali i dalje mi puca veza, i da ponovim kad god igram bez xfire-a konekcija mi je odlicna. ako tko ima kakvu ideju nek se javi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice