Možeš li malo bolje opisat što točno želiš?
Kakvo snimanje u xfireu u chromeu?
Možeš li malo bolje opisat što točno želiš?
Kakvo snimanje u xfireu u chromeu?
Mislio sam da Xfire snima dok se igraju neke igre u Google Chromu koje je moguče igrati samo preko Browsera (Znači da snima Browser).
Hvala pogledati ću taj program ,nego može li on snimati zvuk ?
EDIT: Pogledao sam i može se.
Jel ima još netko problem da su mu svi na XF offline? Znači sve mi an xf radi normalno osim toga, svi su uvijek offline a kad mi neko od prijatelja proba poslati poruku (kod njih pise da sam ja online) stigne im onaj error da nije moguce poslati poruku...
soz za bumpanje neaktivne teme, ali da ne kreiram novu... imam problem sa xfireom.
cim se spojim na neki cod2/cod4 ili bilo kakav server preko xfire-a konekcija mi pukne, kad igram bez xf igram bez imalo lagga
brzina neta je 30/5 tako da do neta nije, mislim rijesenje je u tome da prestanem koristit xf ali ne mogu jer mi treba.
e sad jel zna tko u cemu je problem?
Znam da su neki davno 2005-6-7 spominjali lag s xfireom, ali ja ga nikad nisam imao. Pokušaj ugasiti firewall i provjeri jeli slucajno pritiskas koju tipku za npr broadcast. Ako to neuspije pokušaj opet skinuti zadnju verziju xfirea, pritisni nekoga za chat i u chatu upisi /forceupdate
Znam da su neki davno 2005-6-7 spominjali lag s xfireom, ali ja ga nikad nisam imao. Pokušaj ugasiti firewall i provjeri jeli slucajno pritiskas koju tipku za npr broadcast. Ako to neuspije pokušaj opet skinuti zadnju verziju xfirea, pritisni nekoga za chat i u chatu upisi /forceupdate
ma kakva tipka za broadcast haha nisam newb :P igram i ja tako nesto od 2006-2007 i nisam do sada imao nikakvih problema sa xfire,a isto tako se ne mogu logirati na svoj profil preko xfire weba.
A koji klijent stari ili novi?
stari client je, novi mi je zbugan i nepregledan nekako
bump, probao sam i sa novim clientom ali i dalje mi puca veza, i da ponovim kad god igram bez xfire-a konekcija mi je odlicna. ako tko ima kakvu ideju nek se javi :D