Opet pokreni taj fajl dok ne smislim nešto novo.
Jesam Hvala i na tome!!
Opet pokreni taj fajl dok ne smislim nešto novo.
Jesam Hvala i na tome!!
Tvoj problem je vrlo cesto uzrokovan periferijom (tipkovnicom, misem odnosno driverima za isti) ili da ti jedan od servisa koje si naknado instalirao uzrokuje memory leak...
Ako bi bio dobar pa postao sve procese koje imas (start manager) i jos ktome pogledaj event viewer za taj proces...
Tvoj problem je vrlo cesto uzrokovan periferijom (tipkovnicom, misem odnosno driverima za isti) ili da ti jedan od servisa koje si naknado instalirao uzrokuje memory leak...
Ako bi bio dobar pa postao sve procese koje imas (start manager) i jos ktome pogledaj event viewer za taj proces...
..Moze pomoc kako i pod cime u event viweru vidjeti taj proces...
..Moze pomoc kako i pod cime u event viweru vidjeti taj proces...
Evo Procesa ovo drugo nisam znao naci....a kako objasiniti ovolike procese od Chroma
Evo procesa nako deinstalacije Chroma....Sad zamolba sta jos i kako trajno da ugasim od ostatka....
znas sto... sada cu traziti za taj problem rješenje...
vidim da nije chrome bio problem...
budem pogledao tijekom dana sve, pa ti javim...
znam da ce me upravo svi htjeti ubiti... ali hocemo pokusati nesto?
potom odi u folder options (start i upises folder options..), idi na view i show hidden files and folders...
potom odi u safe mode... najobicniji safe mode... ovaj servis (WMI) se ne bi trebao kopirati...
odi u \WINDOWS\System32\Wbem
lociraj wmiprvse.exe
preimenuj je u wmiprvsebak.exe
kopiraj ovaj file koji sam ti ja dao...
pokreni ponovno kompjuter...
AKO budes imao ikakvih problema... samo obrisi taj fajl koji si nasnimio od mene i s onog sto si preimenovao makni onaj bak...
Iako ne bi trebalo uopce biti problema... moj kompjuter se bez iste pokrece...
ako to ne ide :) pokusat cemo jos jednom s necim...
DISCLOSURE: ukoliko nisi siguran nemoj to raditi nego pokusaj PRVO s ovim...
start - services...
nadji tamo Windows management instrumentation servis i stavi MANUAL na njega...
ako internet nakon toga ne bude radio morat ces na automatic staviti... ali probaj...
U Pravu si nije W nego V hvala puno isprika!!!
e jesi nas shebo..
Probajte na ovome...
U Pravu si nije W nego V hvala puno isprika!!!
e jesi nas shebo..
Probajte na ovome...
Jbg.....sorry
znas sto... sada cu traziti za taj problem rješenje...
vidim da nije chrome bio problem...
budem pogledao tijekom dana sve, pa ti javim...
znam da ce me upravo svi htjeti ubiti... ali hocemo pokusati nesto?
potom odi u folder options (start i upises folder options..), idi na view i show hidden files and folders...
potom odi u safe mode... najobicniji safe mode... ovaj servis (WMI) se ne bi trebao kopirati...
odi u \WINDOWS\System32\Wbem
lociraj wmiprvse.exe
preimenuj je u wmiprvsebak.exe
kopiraj ovaj file koji sam ti ja dao...
pokreni ponovno kompjuter...
AKO budes imao ikakvih problema... samo obrisi taj fajl koji si nasnimio od mene i s onog sto si preimenovao makni onaj bak...
Iako ne bi trebalo uopce biti problema... moj kompjuter se bez iste pokrece...
ako to ne ide :) pokusat cemo jos jednom s necim...
DISCLOSURE: ukoliko nisi siguran nemoj to raditi nego pokusaj PRVO s ovim...
start - services...
nadji tamo Windows management instrumentation servis i stavi MANUAL na njega...
ako internet nakon toga ne bude radio morat ces na automatic staviti... ali probaj...
Prijatelju ovako ovo prvo nisam probao ali jesam ovo drugo ...i sad je dobro dva puta sam isao rstirati komp i taj se proces pojavi povremeno za sada sa jako malim postotkom