Windows Update problem

poruka: 27
|
čitano: 5.564
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows Update problem

Dakle ovako, imam strašno velik problem sa Windows Updateom. Kada ga pokrenem, traži updejtove,i daje mi opciju "Install now", potom restarta Windows Update i baca sljedeći error:
"Code 800F081F Windows Update encountered an unknown error." Googlao sam taj problem ali nikako ne mogu naći rješenje za to, pa sam se nadao da će mi netko sa foruma pomoći.

error error
Što si mučko kolu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:21 (StillRule).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Windows Update problem

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842

skini prvi file sa ovog popisa montiraj ga i instaliraj - ISKLJUCI PRIJE TOGA WINDOWS UPDATE i vise to nemoj ukljucivati sa ccleanerkm ocisti komp nakon instalacije ovog fila iz linka to je sp1 dakle svi updateovi potrebni windowsima 7 sorry zbog gresaka poslano sa moba

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows Update problem

evo sad cu isprobati pa ti javim :D

Što si mučko kolu...
10 godina
neaktivan
Windows Update problem

Od danas imam problem sa updejtom windowsa 7 professional.Javlja mi se unknown error 80246002.
Imate li ideju kako riješiti to?Ima li netko slične probleme u posljednjih nekoliko dana?

sablex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
looper kaže...

Od danas imam problem sa updejtom windowsa 7 professional.Javlja mi se unknown error 80246002.
Imate li ideju kako riješiti to?Ima li netko slične probleme u posljednjih nekoliko dana?

Otvori Notepad ,C/P ovo u njega:

net stop wuauserv
cd %systemroot%\SoftwareDistribution
ren Download Download.old
net start wuauserv

,spremi kao (Save as - All files)

Rename.bat

Pokreni kao Administrator.

Probaj ponovno updateat ,možeš i restartat PC i onda probati.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:26 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Windows Update problem

Imam isti problem nakon jučerašnje instalacije updatea. Kizo, probao već ne pomaže.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Imam isti problem nakon jučerašnje instalacije updatea. Kizo, probao već ne pomaže.

Gle ,ako ne pomaže ,i ako je svježi update - valjda znaš kaj napravit: deinstaliraj update ili napravi System restore.

Meni je neki dan na sličnoj grešci pomogao restart. Nakon toga je sve bilo u redu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:35 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Windows Update problem

Deinstalirao sam KB2993651 i opet je isto. Sada sam deinstalirao KB2982791 i sada radi provjeru ažuriranja. 

Nope, opet isto.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:38 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows Update problem

Evo što sam radio:

- Restartao wuauserv servis

- Pokretao Microsoft Fixit

- Pokretao dijagnostiku

- Napravio sfc /scannow

- Deinstalirao sve zadnje instalirane updatee

- Preimenovao SoftwareDistibution

- Obrisao SoftwareDistribution

- Očistio sa CCleanerom

- Restartao računalo

I ništa od toga nije uspijelo. Sutra ću probati ovo sa ovih stranica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 21:40 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo što sam radio:

- Restartao wuauserv servis

- Pokretao Microsoft Fixit

- Pokretao dijagnostiku

- Napravio sfc /scannow

- Deinstalirao sve zadnje instalirane updatee

- Preimenovao SoftwareDistibution

- Obrisao SoftwareDistribution

- Očistio sa CCleanerom

- Restartao računalo

I ništa od toga nije uspijelo. Sutra ću probati ovo sa ovih stranica.

promjeni DNS servere u 8.8.8.8 i 8.8.4.4 , pa opet pokreni update , ovo bi trebalo pomoć

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 21:43 (total).
14 godina
neaktivan
Windows Update problem

Mislim da imam već postavljen Google DNS ali budem vidio pa javim.

0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi ,problem nije na vašim PC-ima ,nego na serveru.

Evo ,ja nisam instaliral ništa ,tek sam ,nakon par dana ,bootal sistem u Sedmicu i idem probat vidjet šta ima u updateima i evo:

Error 80246002

Tako da se ne živcirate i ne paničarite. Ipak su to Windowsi. {#}

Popravit će to do sutra.

Navodni krivac je KB 2982791 ,od 12. 8.

Probajte ga deinstalirati ,restartati PC i nakon toga ponovno pokrenuti update.

Trebao bi vam biti ponuđen KB 2993651 kao ispravak greške.

Probajte. Izvor

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 16:09 (kizo2703).
11 godina
protjeran
Windows Update problem

Nažalost, nije im ovo prvi put.  Pa bar oni imaju love i resursa da sve dobro istestiraju prije javne objave.  Prije kojih dva tjedna je bil update za sedmicu koji je zbikso na tisuce pc-a....  

0 0 hvala 0
16 godina
bunkermax kaže...

Nažalost, nije im ovo prvi put.  Pa bar oni imaju love i resursa da sve dobro istestiraju prije javne objave.  Prije kojih dva tjedna je bil update za sedmicu koji je zbikso na tisuce pc-a....  

Pa to i je taj update otprije dva tjedna. (točnije ,od 12. 8. - 16 dana).

11 godina
protjeran
Windows Update problem

A kaj reći na takve felere... Nebi si oni to smjeli dozvoliti.  U lipnju sam imao specifičnih problema na 8.1 , cjeli evropski microsoft se uključio u rješavanje i dva tjedna smo se uzalud patili..   Nekako kao da pada kvaliteta i proizvoda i podrške...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Windows Update problem

sve je u redu!microsoft je izbacio update koji nije bio valjan,s greškom.danas sam apdejtao potpuno normalno.windows mi je up to date.
zvao sam i microsoft tehničku podršku gdje su mi potvrdili isto

sablex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bunkermax kaže...

A kaj reći na takve felere... Nebi si oni to smjeli dozvoliti.  U lipnju sam imao specifičnih problema na 8.1 , cjeli evropski microsoft se uključio u rješavanje i dva tjedna smo se uzalud patili..   Nekako kao da pada kvaliteta i proizvoda i podrške...

Ni prvi ,a (nažalost) ni zadnji put. Niti je Microsoft jedini kojem se to događa.

14 godina
neaktivan
Windows Update problem

Opet isti problem i sa postavljenim Google DNS-om.{#}

Proradilo, napokon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 13:36 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows Update problem

Probajte sa administratorskim accountom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Proradilo, napokon.

Naravno da je - ne može si MS dopustiti da mu ne radi update service ,ne toliko zbog Windowsa ,koliko zbog programa vezanih uz njega ,poput Officea ,od kojeg se zarađuju pravi novci.

West kaže...

Probajte sa administratorskim accountom

Nije potrebno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 14:25 (kizo2703).
10 godina
neaktivan
Windows Update problem

ovo je nevjerojatno koje su to muke.danas opet pokrenem check for updates-error 80246002
jučer sam promijenio DNS sa 8888 na 8844 i pokrenuo check,provjerio je,nije bilo apdejta,izašla je poruka win up to date
danas opet mjenjam DNS,ne pomaže,pokrenem FixIt od microsofta,ništa.

što je to,pobogu??

sablex
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

solved{#}

sablex
10 godina
neaktivan
Windows Update problem

cini se da sam ja nesto gadno zabrljao ciscenjem registra ili nesto drugo,ali problem is not solved{#}
error 80246002 se stalno javlja.sad,dal je do mene ili do servera,ne znam.

sablex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
looper kaže...

cini se da sam ja nesto gadno zabrljao ciscenjem registra ili nesto drugo,ali problem is not solved{#}
error 80246002 se stalno javlja.sad,dal je do mene ili do servera,ne znam.

Pošto je patch izdan ,vjerojatno je problem kod tebe.

10 godina
neaktivan

ne znam.kad je svima bio problem i meni je patch popravio stvar.što je sad,nemam pojma

sablex
14 godina
neaktivan
Windows Update problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice