Windows Live Messenger - Problem sa spajanjem

poruka: 9
|
čitano: 3.950
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ovako.. unazad dva dana ne mogu se uopce spojiti na MSN sa notebooka, dok direktno na netu-u ide bez problema.

Kada se upiše šifra i stisne Sign In.. vrti jednu dobru minutu i nakon toga izbaci pogrešku 81000306.

Probao sam sve od ponuđenih riješenja na google-u i samu deinstalaciju i novu instalaciju MSN-a. Ništa nije pomoglo.

Isto tako niti vracanje sustava na onu tocku kada je sve radilo.

Kako bi još bolje pojasnio problem reci cu da mi je u stanu sve funkcioniralo besprijekorno.

Nakon što sam otišao na teren, bio sam primoran koristiti web´n´walk stick od T-Com-a koji zadovoljavajuce radi i spajanje na net je dobro.

Preko njega sam se spajao na MSN pet dana bez problema, da bi šesti dan poceo navedeni problem koji traje sad vec treci dan.

Napominjem da na samom notebooku nisu rađene nikakve promjene, niti instalacije ili bilo što slicno.

Korišten je samo za spajanje na net i pregledavanje par sigurnih stranica i provjeru maila.

Molim ako netko zna što bi mogao biti uzrok problema da mi pomogne?!

D@DO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Live Messenger - Problem sa spajanjem

Probaj staviti neku drugu verziju MSN, ne mogu ti nista pametnije rec zasad :D

A vidi i ovo:

http://forum.bihnet.ba/showthread.php?t=33391

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Probao sam sve to napraviti.. ali ništa ne pomaže! Jedino nisam probao neku drugu verzij MSN-a! Za sada ...

D@DO
17 godina
neaktivan

Probaj neku noviju verziju MSN-a ili Pidgin (kojeg ti iskreno preporučujem). I ja sam imao sličnih problema prije, a odkad sam presao na pidgin nikakvih problema nije bilo.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se isto to dešavalo i samo jednom samo od sebe proradilo

17 godina
neaktivan

Imao sam identičnu situaciju sa MSN-om. Kao i ti kopao sam po guglu i našao hrpu rješenja od kojih mi je jedno i upalilo.Probaj još malo pročačkati po netu. Alternativno možeš koristiti Pidgin koji je odličan,podržava skoro sve, osim ako ti nije bitna mogućnost kokodakanjaBelji se preko MSN-a. Koristiš li verziju 8.5?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

@ PROTECTOR & scorpion667

Da.. koristim najnoviju verziju 8.5! Koja je radila bez problema mjesec dana.

Ne znam jel pidgin podržava unesene kontakte i hocu li ih imati ako pređem na njega?!

D@DO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam isti problem prije...

nesto sam napravio,

Mislim da sam neki process ugasio (to sam procitao negdje) ili nes slicno.

Stvarno se ne mogu sjetit sta je tocno bio...

E4600@3300MHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uneseni kontakti ce ti ostati, samo se moras na pidginu ulogirati na isti acc na kojem su ti navedeni kontakti.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice