prilikom odgovaranja na mailove ili forwarda, jednostavno napiše program not responding, ili kaže da program ima problem i da će se ugasiti. Windowsi rade uredu, kao i primanje i čitanje mailova.
Nakon što sam instalirao windowse ja sam jednostavno samo dodatno instalirao windows live mail, pa neznam jesam li tu možda nešto fali. Uglavnom dali Vama radi windows live mail i dali je imao netko ovakav problem da mi proba pomoći ???
Windows live mail i windows 7, pomoć
- poruka: 16
- |
- čitano: 5.904
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni se isto tako dogodi... Probaj instalirati neki drugi program za mail...
posalji nam slike problema da bolje vidimo problem
posalji nam slike problema da bolje vidimo problem
Vrlo je jednostavno nakon 10-15 znakova prilikom pisanja poruke: WLM has encountered a problem and needs to close...
Jako mi to ide na živce
Ma taj windows mail je pun bug-ova, tako da ti je moja preporuka da si instaliraš Thunderbird i riješiš problem.
Ma taj windows mail je pun bug-ova, tako da ti je moja preporuka da si instaliraš Thunderbird i riješiš problem.
imam ga, ali mi nekako ne paše, staromodan je...
imam ga, ali mi nekako ne paše, staromodan je...
Po cemu je Windows mail toliko "napredniji" od "staromodnog Thunderbirda"!?
Ne mogu vjerovat da sam ovo uopce procitao..."staromodan" Thunderbird!
Mail ko mail. U svim programi isto radi i manje vise isto izgleda ;)
Da je rekao da ima ili nema neku funkciju pa ajd al da izgelda staromodno ;)
Mail ko mail. U svim programi isto radi i manje vise isto izgleda ;)
Da je rekao da ima ili nema neku funkciju pa ajd al da izgelda staromodno ;)
Da, upravo to cekam.....po cemu je Win mail bolji i "moderniji" od Thunderbirda koji se redovito nadograduje i razvija...
"Staromodan"....ncncnc....
Ako zelite mocan program za mail onda cu samo reci TheBat!
Nema boljeg.
Jedino en znam da li je in po izgledu al tesko cete naci mocniji i podesiviji program od njega.
Ako zelite mocan program za mail onda cu samo reci TheBat!
Nema boljeg.
Jedino en znam da li je in po izgledu al tesko cete naci mocniji i podesiviji program od njega.
Je, je...samo mu taj reci da instalira...hehehe...onda ce reci da je Thunderbird "milijun svjetlosnih godina" daleko od The Bat-a po izgledu!
Ili jos bolje, za newse neka koristi 40Tude Dialog! Sta tek reci na njegovo sucelje!? No zato jeodlican news reader, ali za one koji ga znaju koristit..hehehe...
The Bat je kralj ma kako ruzan bio ;)
Ma, thunderbird je sposoban zadovoljit čak i power-usera, a windows live mail je "lite" i ful je jednostavan; htjeli vi to priznati ili ne, to je trend. Na koncu, najpoznatiji smartphone, ma čak i najpoznatiji mobitel, iphone je debiliziran do bola.
EDIT: btw, ajmo se vratit na temu...
Vjerojatno će se to srediti sa skorim redizajnom windows live paketa
Odgovor na pitanje iz početka teme je: promijeni jezik za pravopis u opcijama u engleski! Tako sam ja riješio problem!
Malo kasnim s ovim odgovorom ,inaće to što ti se gasi mail je problem u bug-u win7,on ti čekira slova i kada napišeš slovo u veliko ili malo on ti ga gasi,pošto si isključio opciju da ti ne provjerava speling to ti sada radi,bar sam ja imao takav problem