Windows 7 i Intel GMA 900

poruka: 6
|
čitano: 4.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Instalirao sam Windowse 7 beta verziju. I mogu reći da sam ugodno iznenađen. I začudo rade mi svi driveri iz Viste osim navedene grafičke. U Visti nisam imao problem s tim jer su driveri za tu grafičku integrirani u Vistu. Tražio sam po netu drivere i za Vistu i za Windowse 7 ali nalazim samo za XP. Može mi netko pomoći??

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2008 11:24 (ico1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Win 7 je prebeta verzija i neces nac drivere nigdje.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 i Intel GMA 900
F1-IVO kaže...

Znam, ali nemogu naći drivere ni za Vistu.
16 godina

Nevezano za driver,

htio bih Windows 7 jako pohvaliti,

nekidam sam instalirao i radi savršeno i to na slabom stroju kao što je Asus MB-Sempron 2400-1gb ram- radeon9600, a tek je u pre-beta fazi.

Sve drivere je sAm našao a imam taj stariji navedeni hardware.

Svaka cast Microsoftu, ocito su na greškama Viste puno naucili. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ico1 kaže...
F1-IVO kaže...

Takodjer niti za vistu nema drivera.Negdje sam procitao da ne podrzava shadere 2.0 pa zbog toga nema za vistu drivera jer aero koristi shader 2.0.Nemoj me drzat za rijec jer sam ovo procitao na raznim forumima pa valjda ima istine u tome.
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
ico1 kaže...
F1-IVO kaže...

Takodjer niti za vistu nema drivera.Negdje sam procitao da ne podrzava shadere 2.0 pa zbog toga nema za vistu drivera jer aero koristi shader 2.0.Nemoj me drzat za rijec jer sam ovo procitao na raznim forumima pa valjda ima istine u tome.
Kao što rekoh. Vista ima ugrađene drivere za tu grafičku. A što se tiće shadera i toga. Ta grafička hardverski podržava Vistu i Aero, ali nema pripadajućih drivera za to. Tako sam barem pročitao na forumima.

Nego instalirao sam drivere. Sve sad radi super. Pronašao sam ih na driverguide.com
Što se mene tiće može lock teme. Hvala na pokušajima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice