Pozdrav,nakon prijave u umjesto desktopa mi je crni ekran,bez ikona i start menija,mogu pomicati kursor miša i u taskbar iči
molim pomoč
hvala
Pozdrav,nakon prijave u umjesto desktopa mi je crni ekran,bez ikona i start menija,mogu pomicati kursor miša i u taskbar iči
molim pomoč
hvala
Prilikom bootnja pritisni F8 i u izborniku odaberi Last Known Good Configuration, ako ne može to onda isti princip samo odaberi safe mode. Iz safe moda ćeš moći analizirati u čemu bi mogao biti problem. Pogledaj startup programe i eventualno obriši ako si nešto novo instalirao.
Mora da su original?
Piše li slučajno štogod u donjem desnom kutku na ekranu monitora?
nešto kao " this copy of windows is not genuine"?
To se isto i meni jučer dogodilo. Kriv je Windows update. Kad sam upalio kompjuter pisalo mi je “Configuring Updates Stage 3 of 3, 0% complete, Do not turn off Computer” i tako je zaglavilo na 0%. Kad sam ga ponovo upalio dobio sam crni ekran pa sam napravio isto ono što je napisao mario1990 - pokrenio explorer i sve je bilo u redu a update sam naknadno uspio instalirati.
Mario mi je pomogao,imas pivu :D
nemam virusa i gamadi na kompu,čist je :)
lock
Znači reinstalira sam Win7 (Ultimate,64bit,SP1),koristim ovaj DVD već dugo i provjereno je uredan!Naime kad završi instalaciju i restarta se dva puta,tek što se treba pokazat logo "Setup is Preparing Your Computer for First Use" dobijem black screen s strelicom miša koju mogu micat!!
Na disku su 2 particije od koje je sistemska uredno formatirana,komp je starije generacije i ispravan,razlog reinstalacije su virusi i nemar koji je dove Winse skoro do neupotrebljivosti!!
Crtl+Alt+Del ne pomaže ništa!!
Safe mode mi govori da ne može dovršit instalaciju,restart to continue instalatione!!
Može mala pomoć ako se netko susreo s ovim problemom!!
Hvala!
ako si 100% siguran u soft tad ostaje hardware, RAM, HDD, kontakti-kabel.. pa ostalo. Hirens ili neka livelinux distra može pomoći.
100% sam siguran i u hardwer i u softwere,našao sam nešto što bi mi moglo pomoći,idem probat pa javim!!