Win XP2

poruka: 2
|
čitano: 731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win XP2

Imam e8400, dfi ut p35 t2r, 2x1gb ocz i 8800 gts 512, seagate 250, Live 5.1.Do sada sam uvijek imao win i sp1a, pošto sam kupio novi komp stavio sam od frenda win xp2 sa svim zakrpama do 9 mjeseca tak mi je rekao.E sad to sve radi kak treba nema nikakvog rušenja i sličnih problema, nego mi se događa da kad dosta radim po windowsima nekad na sekunda ko stanu. Npr. odem u folder gdje je muzika i pokrenem pjesmu u win amp i hoču izači iz foldera onda to napravi sa nekom zadrškom.Imam 4 particije ( 20,80,80,70) i radim nešto bezveze, npr surfama ili slušam muziku idem na start-my computer da otvorim jednu od particija i nekad jednostavno sa zadrškom otvori particiju (nije bitno koju).To se događa onak slučajno, nije da je stalno.Virusa nemam, Win su friško instalirani,testirao sam disk i sve je ok.Pogasio sam neke servise koji mi netrebaju ali se isto događalo i prije gašenja servisa.

Jedino što  mi je bilo čudno da nakon instalacije win-a i prvog pokretanja sve je jako štekalo.Da nije možda zbog zvučne kartice koja je dosta stara, ili je možda problem u ovim Windowsima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 14:58 (Marac).

0 0 hvala 0
17 godina
Win XP2

Postoji bezbroj razloga zbog koji bi Windowsi mogli raditi probleme i najčešće se to rješava reinstalacijom Windowsa.

Osim toga, povremena usporavanja su moguća i bez da imaš neki problem - jednostavno je operacija koja se izvršava prezahtjevna za tvoj hardver.

Inače, nije XP2 nego XP SP2

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2008 19:42 (itf4n).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice