Win XP SP 3 instalacija zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 978
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Win XP SP 3 instalacija

Eo ovako imam win xp sp2 a htio bi sp 3.. i sad naso sam na microsoft official stranici win sp 3 za skinit. 

E sad me zanima kako to insall ( posto nikad nisam instaliro tako nego sam naviko sa CD/USB )

Znaci samo pokrenem taj file sta sam skinio i to je to? Ili moram jos nesto? xd

Mozda je glupo pitanje no jedino kako sam instaliro win prije je bilo sa cd/usb :S ..

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Win XP SP 3 instalacija

Double click na file i čekaj da završi. Restart. Gotovo.

To nisu Windowsi ,nego običan update pack ,koji se instalira kao i bilo koji program - nikakva filozofija.

Naravno ,uvjet je da je Windows original i da nije modificiran. Sve ostalo piše na siteu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 12:00 (kizo2703).
12 godina
neaktivan

Aha

Hvala na pomoci :D

15 godina
neaktivan
The Unseen kaže...

Eo ovako imam win xp sp2 a htio bi sp 3.. i sad naso sam na microsoft official stranici win sp 3 za skinit. 

E sad me zanima kako to insall ( posto nikad nisam instaliro tako nego sam naviko sa CD/USB )

Mozda je glupo pitanje no jedino kako sam instaliro win prije je bilo sa cd/usb :S ..

Hvala unaprijed

Ili možeš preko lite-a programa samo ubaciš sp3 i on se intergrira u pack i napraviš gotov botabilni win Xp sp3. 

EDIT: Naravno ako je imaš cd origi win xp onda i moš napravit na lite-u. I nakon toga pržiš na Cd i gotova stvar. Ja sam takvu napravio i sve šljaka. :)

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 12:10 (Nello).
15 godina
moderator
Win XP SP 3 instalacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nello kaže...

The Unseen kaže...

Hvala unaprijed

Ili možeš preko lite-a programa samo ubaciš sp3 i on se intergrira u pack i napraviš gotov botabilni win Xp sp3. 

EDIT: Naravno ako je imaš cd origi win xp onda i moš napravit na lite-u. I nakon toga pržiš na Cd i gotova stvar. Ja sam takvu napravio i sve šljaka. :)

Od XP SP 2 mi je cd original ..al probat cu prvo ovako pa ak ne upali onda cu sa Lite-om .. hvala :D
Ugl. ovo radim jel ne mogu install league of legends xd nece mi patch install.. a pise da moras imat bar xp sp 3 ( iako meni je prije radilo i na sp 2 .. )

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice