Win Xp (cesto rusenje sistema)

poruka: 3
|
čitano: 1.099
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Win Xp (cesto rusenje sistema)

Nedavno sam digao sistem win xp na cisto,i sad mi se cesto rusi mislim da cak cesce dok je povezan na internet...(moze biti da je uzrok to sto su spojena jos 2 kompa na net nedavno sam otkljucavao jedan port iptv pa moze biti da se nesto brka) u event vieweru-system mi je jucer cesto izbacivao gresku   

W32Time  (Time Provider NtpClient: An error occurred during DNS lookup of the manually configured peer 'time.windows.com,0x1'. NtpClient will try the DNS lookup again in 15 minutes. The error was: A socket operation was attempted to an unreachable host. (0x80072751))

Pc je stariji i dosad je sluzio dobro..Intel Celeron sa 704 MB..neznam sad sta bi bilo najbolje provjeriti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Win Xp (cesto rusenje sistema)

Ovo mi je zadnji error poslje kojeg se srusio sinoc zasto je svaki put druga greska ?

EVENT SYSTEM ERROR

The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BA from line 44 of d:\comxp_sp3\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error.

11 godina
neaktivan
Re: Win Xp (cesto rusenje sistema)

Kada ti se srusi sistem,installiras ponovo?

Ceo hard formatiras?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice